Højer

Medlem
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Højer

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 08/08/1984

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. Tænker bare at hvis det kun er os to, så er det lidt træls ikke at lave noget sammen.
 2. Det har hun selv planlagt, så det vil jeg helst ikke blande mig i.
 3. Hej Jeg har en virkelig god veninde som er gravid og skal føde her i begyndelsen af december. Hende og hendes kæreste har valgt at gifte sig i slutningen af oktober på rådhuset. De har ikke lyst til kirkebryllup og stor fest, men vil blot have de allernærmeste med (her snakker vi kun forældre, søskende og jeg, som næsten er som en storesøster for hende + selvfølgelig min mand). Der er derfor ikke en hel flok veninder til at planlægge en masse til en polterabend og ikke mindst betale for det. Jeg synes dog at jeg meget gerne vil overraske hende med en hyggelig eftermiddag/aften. Hun har altid været der for mig. Jeg søger noget inspiration i Aalborg/nordjylland til stille og hyggelige aktiviteter, som egner sig til en højgravid, og som kan betales blot af mig. Vi skal selvfølgelig have noget godt mad (vi er begge rigtig glade for mad), men synes der lige skal være en eller anden form for aktivitet inden. Det hører sig til en polterabend. Kan I hjælpe? Mvh. Tabita
 4. Hejsa. Jeg følger lige med her. Skal selv til New York til september.
 5. Hej Jeg har ikke fået lagt make-up dér, men har købt produkter hos dem og servicen og vejledningen er helt i top. Blev anbefalet nogle farver i øjenskygge, som jeg aldrig selv ville have valgt, men de passer perfekt til min øjenfarve, når de kommer på. :-)
 6. Tak for svar. Kan se, når jeg går ind på hotellerne at prisen ligger på knap kr. 6.000,00 for 4 overnatninger. Er det det man skal betale derovre for at få et rimeligt hotel?
 7. Hej Så vidt jeg husker, er der flere herinde, som har været i New York. Jeg synes det er svært at vide, hvilket hotel man skal vælge og i hvilket område af byen man skal bo. Har I nogle forslag til hoteller? Og beliggenhed. Håber meget på hjælp . Mvh. Tabita
 8. Hej Sitet har været anbefalet herinde før, og dengang købte jeg lidt forskelligt, bl.a. deres mineraløjenskygger, nogle pensler og nogle neglelakker. Mht. mineral foundation bruger jeg kun Youngblood, så deres har jeg ikke prøvet. Jeg må indrømme, at jeg ikke var så imponeret. Neglelakken er MEGET svag i farven. Øjenskyggerne er ok, men langt fra mine favoritter. Til gengæld er deres make-up pensler rigtig gode. Dem er jeg glade for. Det andet bruger jeg ikke.
 9. Ingen andre, som har været i USA?
 10. Hej Jeg må også indrømme at jeg godt kan forstå din ex. Hvis hans søn får din nye mands navn, bliver han sådan set nærmest "adobteret" af din nye mand, selvom det måske ikke er det du synes. Eftersom det er din ex's søn ville jeg måske synes, at det var mest nærliggende at din søn får din ex's efternavn som efternavn og ikke som mellemnavn, og så bare droppe mellemnavnet eller bruge dit pigenavn som mellemnavn.
 11. Det lyder super spændende. Jeg har godt hørt at LA ikke er den mest spændende by, selvom jeg nu alligevel glæder mig til at se alle de ting, man kender fra filmene, og Hollywood skiltet. :-) Jeg har også læst mig til at det er et stort slot, kaldet Heart-slottet eller sådan noget, som skulle være et besøg værd. Vi har ikke tænkt os at planlægge alt hjemmefra. Vi har 3 uger derovre, og vi vil leje bil i hele perioden, og så bare køre turen som det passer os. Vi vil gerne have lidt flere dage i Vegas, da vi elsker især poker begge to. Vi har kun tænkt os at købe flybilletter, og leje bil hjemmefra og nok første overnatning og så bare tage det, som det kommer.
 12. Hej Da jeg skulle planlægge vores weeekend i London fik jeg helt vildt meget hjælp og gode tips herindefra og tænkte, at I måske også kunne hjælpe lidt til med denne tur. Min mand og jeg skal på vores drømmerejse til USA næste år. Vi regner med at tage afsted i april/maj 2012 og dele det over 2 ferieår. Vi vil gerne på den klassiske tur i Vest-USA fra San Francisco over Las Vegas og derefter til LA. Altså det klassiske roadtrip for nybegyndere. Men vi kender ikke så meget til det, så vil meget gerne høre, hvis I selv har prøvet denne tur eller kender nogle som har?? Hvordan I gjorde det? Planlægning hjemmefra? Priser? Seværdigheder og MUST SEE oplevelser mv.? Håber på en masse gode besvarelser. :-)
 13. Prøv blot at google corsagens navn, så kan du hurtigt finde siden. Er ret sikker på at jeg har fundet frem til den side, som du advarer imod, og vil naturligvis ikke handle dér.
 14. Jeg var til det i 2009. Det bliver afholdt hvert år i hele oktober måned. Man skal dog bestille tid i ordentlig tid for at få tid først på måneden. Alle kjoler koster kr. 1.000,00 dér.
 15. Enig her. Er i gang som lægesekretærelev, og på den hylde får man altså ikke job, med mindre du har gennemført uddannelsen, der indeholder mest praktik men også handelsskoleophold og har opfyldt de forudgående handelsskolekrav før optagelsen. Jeg arbejder på et advokatkontor. Her bliver man heller ikke ansat som advokatsekretær med mindre man har den specifikke uddannelse. Jeg er selv uddannet sekretær inden for politiet, men er så blevet ansat som ejendomsadministrator og har netop nu også overtaget mange af firmaets bogholderifunktioner, men jeg var ikke kommet ind i firmaet uden min sekretæruddannelse.