ChristinaE

Medlem
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About ChristinaE

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 06/09/1988

Profile Information

 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Altså hvis vi skulle have lakseroulade til forret ville jeg anrette 2 tynde skiver lakseroulade på noget mixsalat ( de der blandede blade ) så det blev lidt højt midt på tallerkenen, pynte med agurk og tomat og eller måske med lidt skaldyr og cavi-art... Det kan hurtigt komme til at se ud af meget
 2. Helt ærlig så tror jeg ikke at det er noget folk bliver stødt over. Synes egentlig at det er meget naturligt at det kun er de nærmeste man sørger for i forbindelse med overnatning. Det står vel frit for, for de andre gæster at overnatte det samme sted og deltage i brunchen hvis de måtte have lyst? Og igen, det er jeres dag, skid da hul i hvad andre bryder sig om. Man er jo nødt til at stoppe et sted. Tror langt de fleste vil have str forståelse for jeres beslutning.
 3. Er der nogle der ved om der kommer ekstra udgifter på? Altså sendes det fra england, så der ikke kommer told på?
 4. Åh, bare jeg dog havde din styrke... er slet ikke tæt med min far, men vil alligevel nødig såre ham.... Det er noget jeg har besluttet for længe siden.. men pyha min farmor og farfar tog det heller ikke pænt... og min farfar SÅ skulle min far heller ikke betale noget af bryllupet hvor jeg svarede "vi har også selv råd til vores bryllup" - er bare blevet træt af at skulle tage hensyn til alle end mig selv... så holder ved min beslutning! Det er fandme sejt. respek til dig
 5. Åh, bare jeg dog havde din styrke... er slet ikke tæt med min far, men vil alligevel nødig såre ham....
 6. Altså jeg er selv meget i tvivl om hvorvidt jeg ønsker at min far skal følge mig op. Hvis jeg ikke skulle tage nogle hensyn til andres følelser var det min mor, mormor eller min svigerfar som skulle følge mig op. Personligt synes jeg ikke der er noget galt i at have sin svigerfar til at give sig væk, men det afhænger nok meget af hvad forhold man har. Hvad med det som du synes du har det tætteste forhold til, og som ikke er din kommende mand? Uanset om det måtte Være en mand eller kvinde og uanset alder.?
 7. Hej skønne piger. Jeg sidder her og kigger efter karton og lign. Til vores invitationer, og vil i den forbindelse meget gerne høre jer, der allerede selv har lavet invitationer eller købt ind til dem, hvor i har købt jeres varer henne? Jeg glæder mig til at høre fra jer.
 8. Hjælp....... Jeg har set sådan nogle fantastiske "udstikkere" i panduro. De er i 3 str, formet som blomster, og så er de til at "klippe" i papir med. (lidt ligesom en hulmaskine) De er super smarte, og jeg forestiller mig at jeg skal have sådan et sæt til når jeg skal lave vores invitationer, men jeg ville gerne lige tjekke nettet for et billigere sæt først, og her kommer problemet så. Jeg aner ikke hvad sådan et sæt hedder.. Er der nogle der kan hjælpe mig?
 9. Dejlige billeder. Hvor finder i alle jeres inspirationsbilleder henne?
 10. Jeg er enig med miss-Lena. Budgetbryllup er i min verden slet ikke negativt, men ets pørgsmål om at være kreativ og måske hellere vil bruge pengene på noget andet.
 11. Hvor er det dog nogle dejlige inspirations billedet... Jeg er rimelig ny i det her, så hvor finder i alle de skønne pics henne?
 12. Har lige set at der i næste uges reklame er masser af hobby tilbud i KvicklyHar reklamer... Vi snakker ting som karton, klistermærker og små hjerter... Tænkte der måske var nogen der kunne bruge det..
 13. Vi har faktisk et ret pænt fælleshus. Men det er kun til 42 pers. og vi bliver 60-65. Men hvis det er noget for jer?? Nu ved jeg ikke hvor mange I bliver? Vi bliver vist også omkring 50 personer, det er lidt uvist endnu... Men tuuuusind tak for tilbuddet... Vores er også kun til 50 personer... Og som sagt meget grimt, hehe... Men der må kunne gøres noget ved det med en masse stof tænker jeg! Det er altså bare en jungle og man skal virkelig lede godt efter, for at finde et godt sted... Der er til at betale og som samtidigt ser pænt ud... Og her er det vigtigt at vi selv må tage maden med osv... Sender god lokale-støv i jeres retning... I kunne også ringe og høre Danhostel i Kerteminde, hvad det koster at leje deres Skovpavillion til brylluppet! Der er jeg ret sikker på (læs 90% sikker), at man må tage alt med selv... Og Kerteminde kirke er bare sååå smuk og ellers kan man blive viet ude i skoven!!! Okaj okaj, jeg kommer fra kerteminde... Sidder helt selv og overvejer ideen nu... http://www.visitkerteminde.dk/article/55864 Link til danhostel i kerteminde... Jeg har haft fat i Kerteminde Danhostel og her skal man også købe et total arrangement.
 14. Jeg må simpelthen lige have fat i hende igen. Hun snakkede om at de havde været til fest der i lørdags.
 15. Hej søde piger. Jeg har lige talt med en sælger på arbejdet i dag som snakkede om bøjden kro som et muligt feststed. Er der nogle af nervøse zillaer der kender til stedet? Lokaler, priser mv. Synes hun snakkede om 2000 kr for en weekend inkl. Rengøring og mulighed for at leje værelser for 100 kr pr person, men synes godt nok det lyder billigt så håber nogle kender noget til det....