ChristinaE

Medlem
  • Antal besvarelser

    85
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

3 Neutral

About ChristinaE

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag 06/09/1988

Profile Information

  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  1. Altså hvis vi skulle have lakseroulade til forret ville jeg anrette 2 tynde skiver lakseroulade på noget mixsalat ( de der blandede blade ) så det blev lidt højt midt på tallerkenen, pynte med agurk og tomat og eller måske med lidt skaldyr og cavi-art... Det kan hurtigt komme til at se ud af meget
  2. Helt ærlig så tror jeg ikke at det er noget folk bliver stødt over. Synes egentlig at det er meget naturligt at det kun er de nærmeste man sørger for i forbindelse med overnatning. Det står vel frit for, for de andre gæster at overnatte det samme sted og deltage i brunchen hvis de måtte have lyst? Og igen, det er jeres dag, skid da hul i hvad andre bryder sig om. Man er jo nødt til at stoppe et sted. Tror langt de fleste vil have str forståelse for jeres beslutning.
  3. Er der nogle der ved om der kommer ekstra udgifter på? Altså sendes det fra england, så der ikke kommer told på?
  4. Åh, bare jeg dog havde din styrke... er slet ikke tæt med min far, men vil alligevel nødig såre ham.... Det er noget jeg har besluttet for længe siden.. men pyha min farmor og farfar tog det heller ikke pænt... og min farfar SÅ skulle min far heller ikke betale noget af bryllupet hvor jeg svarede "vi har også selv råd til vores bryllup" - er bare blevet træt af at skulle tage hensyn til alle end mig selv... så holder ved min beslutning! Det er fandme sejt. respek til dig
  5. Åh, bare jeg dog havde din styrke... er slet ikke tæt med min far, men vil alligevel nødig såre ham....
  6. Uha, kan godt forstå dit dilemma. Har selv haft samme... Men jeg vil sige til dig, som andre sagde til mig; Det er jeres bryllup, og I skal gøre som I har det bedst med! I kan ikke holde jeres bryllup efter hvad andre ønsker - Også selvom I gerne vil gøre dem glade... Jeg ved godt at vi skal gøre som vi helst vil, men problemet elritse at jeg egentlig ville synes det var dejligt at have dem til at være mine brudepiger, men synes også det er mange penge, når nu at det ikke er mine børn.... Jeg ved det ikke. Kan bare slet ikke lige gennemskue hvordan vi lige skal finde pengene til det hele.. Og så var brudepiger måske et oplagt sted at spare. Hvad gør du?
  7. Nå, tror lidt at jeg er kommet frem til den konklusion der hedder at jeg ikke skal have nogle brudepiger. Min oprindelige ide var egentlig at mine 3 halvsøstre skulle være brudepiger, men som min rigtig nok pointerede så er det på det tidspunkt henholdsvis 14 og 12, så det måske ikke var så relevant. Og så var det jo et af de steder vi kunne spare lidt penge. Jeg ved bare stadig ikke, ved det ville betyde utrolig meget for de 2 af dem og frygter virkelig de ville blive skuffet hvis ikke de får lov, men der er bare lige det der med pengene. Uhh, synes altså der kommer flere og flere dilemmaer, jo mere jeg tænker over tingene, og jo længere frem i planlægningen jeg kommer... Æv, det må være den berømte bagside af medaljen.
  8. Tillykke med gavekortet fed kage, skal du også selv lave bryllupskagen? Hvor er det dog nogle guddommelig skønne kjoler, og piger du har
  9. Altså jeg er selv meget i tvivl om hvorvidt jeg ønsker at min far skal følge mig op. Hvis jeg ikke skulle tage nogle hensyn til andres følelser var det min mor, mormor eller min svigerfar som skulle følge mig op. Personligt synes jeg ikke der er noget galt i at have sin svigerfar til at give sig væk, men det afhænger nok meget af hvad forhold man har. Hvad med det som du synes du har det tætteste forhold til, og som ikke er din kommende mand? Uanset om det måtte Være en mand eller kvinde og uanset alder.?
  10. Hej skønne piger. Jeg sidder her og kigger efter karton og lign. Til vores invitationer, og vil i den forbindelse meget gerne høre jer, der allerede selv har lavet invitationer eller købt ind til dem, hvor i har købt jeres varer henne? Jeg glæder mig til at høre fra jer.
  11. Hvor er det dog en skøn kjole du har fundet dig
  12. Så har vi endelig været ude at kigge på det første sted. Det er på Dreas's arbejde, hvor de har en super fed konferencesal som vi umiddelbart gerne må låne, der er dog tvivl om om vi må låne køkkenet... - detalje ikke sandt. Rummet er mega stort, lyst og lækkert og der er rigelig plads til vores gæster. Dog har det også et par minusser. For det første ligger køkkenet i en anden bygning - dog ikke så langt fra, men da jeg selv arbejder i køkken, er jeg rimelig kritisk. For det andet så ligger den side som har vinduer og terassedøre ud til en stor vej, så forestiller mig at det måske larmer ret meget, og terrassen er det eneste sted i nærheden der er mulighed for at ryge- så vi kan jo ikke bare holde det lukket. Jeg ved ikke, umiddelbart er følelsen rimelig god, og jeg tror helt ærlig det bliver svær at finde et sted som opfylder ALLE mine krav, og som vi kan betale. Men lad os nu se, det var som sagt kun første sted Billedespam kommer lige lidt senere, kan simpelthen ikke finde ud af det på ipad'en.
  13. Hjælp....... Jeg har set sådan nogle fantastiske "udstikkere" i panduro. De er i 3 str, formet som blomster, og så er de til at "klippe" i papir med. (lidt ligesom en hulmaskine) De er super smarte, og jeg forestiller mig at jeg skal have sådan et sæt til når jeg skal lave vores invitationer, men jeg ville gerne lige tjekke nettet for et billigere sæt først, og her kommer problemet så. Jeg aner ikke hvad sådan et sæt hedder.. Er der nogle der kan hjælpe mig?
  14. Brudekjoleinspiration: Jeg forestiller mig at jeg skal jave en kjole med et såkaldt a-snit. Jeg er en kraftig pige med store bryster og er simpelthen nødt til at have noget som ikke gør mig større end jeg allerede er. Desuden er min drøm slet ikke et kæmpe tylskrud, men i stedet en kjole med en masse mere diskrete detaljer. Og så forestiller jeg mig at jeg er NØDT til at have stropper - store bryster og stropløs Nahh vel.. Nå men her er lidt billeder af de kjoler jeg synes er flotte og som jeg forestiller mig kunne være gode til mig også. Som I måske også kan se er jeg meget til de kjoler hvor stropperne sidder på skuldrene, er dog ikke sikker på om jeg ikke bare bliver bred af dem.