M.H.N

Medlem
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M.H.N

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 12/14/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  24.08.2013
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Frederikshavn
 1. Hvorfor ikke hedde ******** Vognsen Markussen fornavn mellemnavn efternavn
 2. ja også de første her
 3. Hold det da den 5 juli, det er kun 6 dage fra jeres årsdag. Vi har valgt vores dag den 24/8 13 også pga. vores årsdag er 2 dage senere. Så det ligger så tæt på hinanden.
 4. Er det ikke sådan at sæbebobler, gør at tøjet får hvide skaller, når det kommer på tøjet?
 5. Jeg kan godt forstå dig, jeg har lige fået min kjole rettet og fået den hjem til mine forældre. Nu er jeg meget mere rolig end jeg var inden jeg havde fået kjolen hjem.
 6. her er mine sko, som min H2B har købt de er 12 cm og kjolen passer perfekt i længden, med dem på.
 7. Min H2B laver også en sang i stedet for en tale, fordi at han er ikke meget for at sige en tale foran andre.
 8. jeg tror at det kunne blive et sjovt anderledes indslag.
 9. Jeg har 4 brudepiger 2 børn/teenager og 2 voksne og de 2 voksne brudepiger skal hjælpe mig med at lave: favoræsker, risposer, pynte op og gøre klar, hjælpe med at lave blomsterdekoration og hjælpe med at lave brystbuketter. sammen med min mor og hvis der er andre der vil være med til det. Men derudover skal de selvfølgelig hjælpe mig med kjolen så den ligger og sidder pænt.
 10. vi kommer bryllups bolcher dem køber vi her http://www.bolcheriet.dk/forside.aspx blomsterfrø i små selvlavet æsker med vores monogram på, så gæsterne husker vores bryllup i deres have, små parfumer i mande eller kvinde dufte Altså: Bryllupsbolcher Blomsterfrø Små parfumer
 11. jeg købte min kjole lidt udenfor Århus hos Unique kjoler. De har nogle fantastiske kjoler.
 12. jeg kender også datoen på min PA fordi at jeg er afløser på arbejdet, jeg skal kunne få fri den dag og jeg er så heldig at få mange weekend vagter.
 13. Mange tak for jeres synspunkter, jeg valgte den ikke i hvid, fordi at jeg gerne vil være lidt anderledes. Nu er der ikke så lang tid til bryllup og i næste weekend er der polterabend, Det er lige ved at tage pusten fra mig, hvordan klarer i alle nerverne der kommer. (i hvert fald ved mig)
 14. http://www.amazon.com/O2-Cool-Inch-Battery-Operated/dp/B00851LVLS/ref=pd_sim_hg_6?tag=comff-20 Se lige her hvis i sveder for meget under kjolen, min H2B fandt den lige på nettet. ha ha