Anke

Medlem
 • Content count

  722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Anke last won the day on July 18 2012

Anke had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About Anke

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/25/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  30.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Hedehusene
 1. Hvad med Vestskoven og Herstedhøje, begge i Albertslund?
 2. Jeg fik taget mine hos Kristina Bevan. Billederne blive rtaget hos hende, så de er meget romantiske og ikke så studio-agtige.
 3. Nej, tillykke!! :loveshower:/>/> hvornår skal det være? Tak søde :hug:/> Til 28.juli, er 14+0 i dag :loveshower:/> men det kan jeg fortælle meget mere om når vi ses om nogle uger :)/> Hvad med dig og nr 2? :)/> Årh, hvor fantastisk! Og for en gangs skyld kan jeg sige det uden at være lidt jaloux, er nemlig selv 4-5 uger henne..... Vi ville gerne have været i gang lidt før, men vi valgte at vente, så det passer bedre med mit vikariat. Det er da i øvrigt også perfekt planlagt hos jer, så går dujo på barsel lige op til sommerferien? Glæder mig til d. 24.!
 4. Nej, tillykke!! hvornår skal det være?
 5. Hej piger! Sådan af ren nysgerrighed: hvor mange af jer er inde på babyklar? Kh., Anke (der godt nok for længst er blevet gift, men håber der er nogle af de andre gamle, der ligesom mig ikke kan holde sig væk fra siden og ser mit opslag )
 6. Vi havde hyret torben greve - www.torbengreve.dk. Billeder kan ses i min beretning. Fantastisk fotograf, der kun kan anbefales!!!
 7. Jeg mener, musikken slukkede omkring 2.30, og så gik vi som de sidste en halv time senere. Da musikken slukkede, var alle godt møre, og halvdelen var allerede gået hjem. Så det passede rigtig godt for os! Vi startede dog også allerede 13.30.
 8. Blumes skrædderi i brønshøj - der fik jeg rettet min kjole til.
 9. Jeg var ikke i tvivl, da jeg fandt min kjole - men jeg måtte også igennem 4 butikker for at finde den. Så af sted med dig, ud og prøve flere kjoler!! Så er jeg sikker på, du nok skal finde den, der er perfekt til dig.
 10. POSTBRYLLUPSUPDATE Hej piger! Så må det vist være tid til en update - en af de sidste af slagsen. Det er nu lidt over tre måneder siden vi blev gift - tre travle, men også helt fantastiske måneder! Jeg startede nyt arbejde i august, mit første som færdiguddannet! Det har været rigtig spændende, men også rigtig hårdt. Energien er dog vendt tilbage igen, og vi nyder at have fået en rutine ind i hverdagen, og at jeg ikke længere skal læse hver aften. I forrige uge var vi på bryllupsrejse - 4 dage i Athen, bare os to. Det var så skønt at være af sted, og vi er stadig helt høje og nyforelskede. :7heaven: Livet som nygifte er for os ikke meget anderledes end før, men vi nyder stadig at se tilbage på vores fantastiske dag. Takkekortene er sendt ud, og fotoalbummet er købt. Så mangler jeg bare at få sat billederne ind. Jeg regner med at få færdiggjort min beretning i løbet af weekenden, og så kommer jeg jævnligt ind og tjekker op på min salgsannonce (af brudekjolen), men ellers er min tid vist ved at være ovre her. Men vil i mig noget, så skriv en pm! Tusind tak for denne gang - og hvem ved, måske ses vi på søster-BK på et tidspunkt? Vi er i hvert fald gået i gang med projekt lillebrøster...
 11. Et kæmpestort forsinket tillykke med brylluppet!! Sikke nogle fantastiske billeder! Hvor er du bare smuk. Dejligt at høre, i havde en god dag.
 12. Vi blev viet 13.30, hvilket passede perfekt for os. Ved os tog det lidt længere i og foran kirken, men vi havde også en sanger i kirken, og brugte rigtig meget tid på at skåle med alle - særligt dem, der kun var kommet for at se vielsen. Det hele passede sammen - vi havde god tid til både fotografering og reception, men ikke så god tid, at gæsterne begyndte at blive rastløse. Vores dag så vist nogenlunde sådan ud: 13.30 - 14.20: Vielse 14.20 - 14.45: Lykønskninger og champagne 14.45: Kørsel til location 16-ish: Kørsel fra location til feststed 16.15 (måske lidt senere?) - 17.30 (igen - måske lidt senere?): Reception med slikbuffet og bryllupskage (slikket var mest til gæsterne, så de havde noget at tage sig til inden vi kom) Derefter: Velkomstdrinks og middag Da vi skulle lægge en tidsplan for vores dag, spurgte jeg om nogenlunde det samme som dig. Måske kan den tråd hjælpe dig? http://www.bryllupsklar.dk/forum/70895/vielse-kl-13-eller-kl-14.html/page__fromsearch__1
 13. Hjertelig tillykke med jeres bryllup! Jeg håber, i har en helt fantastisk dag, fyldt med glade mennesker.
 14. Hvor er det spændende! Er du ikke snart hjemme fra uni, hva?
 15. Jeg blev gift den 30.6. - begyndte at prøve kjoler i oktober,og fandt kjolen i november. Jeg nåede at være igennem 4 butikker, så jeg er glad for jeg ikke begyndte senere Du skal også tænke på, at det kan tage 3-4 mdr at få en kjole hjem, og at der også skal sættes tid af til skrædderen, så det er kun godt at begynde i god tid. 3/4 år inden er nok meget passende. I øvrigt var de fleste butikker begyndt at få nye kjoler hjem, da jeg begyndte i oktober.