Anke

Medlem
 • Content count

  722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Anke last won the day on July 18 2012

Anke had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About Anke

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/25/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  30.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Hedehusene
 1. Hvad med Vestskoven og Herstedhøje, begge i Albertslund?
 2. Jeg fik taget mine hos Kristina Bevan. Billederne blive rtaget hos hende, så de er meget romantiske og ikke så studio-agtige.
 3. Nej, tillykke!! :loveshower:/>/> hvornår skal det være? Tak søde :hug:/> Til 28.juli, er 14+0 i dag :loveshower:/> men det kan jeg fortælle meget mere om når vi ses om nogle uger :)/> Hvad med dig og nr 2? :)/> Årh, hvor fantastisk! Og for en gangs skyld kan jeg sige det uden at være lidt jaloux, er nemlig selv 4-5 uger henne..... Vi ville gerne have været i gang lidt før, men vi valgte at vente, så det passer bedre med mit vikariat. Det er da i øvrigt også perfekt planlagt hos jer, så går dujo på barsel lige op til sommerferien? Glæder mig til d. 24.!
 4. Nej, tillykke!! hvornår skal det være?
 5. Hej piger! Sådan af ren nysgerrighed: hvor mange af jer er inde på babyklar? Kh., Anke (der godt nok for længst er blevet gift, men håber der er nogle af de andre gamle, der ligesom mig ikke kan holde sig væk fra siden og ser mit opslag )
 6. Vi havde hyret torben greve - www.torbengreve.dk. Billeder kan ses i min beretning. Fantastisk fotograf, der kun kan anbefales!!!
 7. Jeg mener, musikken slukkede omkring 2.30, og så gik vi som de sidste en halv time senere. Da musikken slukkede, var alle godt møre, og halvdelen var allerede gået hjem. Så det passede rigtig godt for os! Vi startede dog også allerede 13.30.
 8. Blumes skrædderi i brønshøj - der fik jeg rettet min kjole til.
 9. Jeg var ikke i tvivl, da jeg fandt min kjole - men jeg måtte også igennem 4 butikker for at finde den. Så af sted med dig, ud og prøve flere kjoler!! Så er jeg sikker på, du nok skal finde den, der er perfekt til dig.
 10. Vi blev viet 13.30, hvilket passede perfekt for os. Ved os tog det lidt længere i og foran kirken, men vi havde også en sanger i kirken, og brugte rigtig meget tid på at skåle med alle - særligt dem, der kun var kommet for at se vielsen. Det hele passede sammen - vi havde god tid til både fotografering og reception, men ikke så god tid, at gæsterne begyndte at blive rastløse. Vores dag så vist nogenlunde sådan ud: 13.30 - 14.20: Vielse 14.20 - 14.45: Lykønskninger og champagne 14.45: Kørsel til location 16-ish: Kørsel fra location til feststed 16.15 (måske lidt senere?) - 17.30 (igen - måske lidt senere?): Reception med slikbuffet og bryllupskage (slikket var mest til gæsterne, så de havde noget at tage sig til inden vi kom) Derefter: Velkomstdrinks og middag Da vi skulle lægge en tidsplan for vores dag, spurgte jeg om nogenlunde det samme som dig. Måske kan den tråd hjælpe dig? http://www.bryllupsklar.dk/forum/70895/vielse-kl-13-eller-kl-14.html/page__fromsearch__1
 11. Hvor er det spændende! Er du ikke snart hjemme fra uni, hva?
 12. Jeg blev gift den 30.6. - begyndte at prøve kjoler i oktober,og fandt kjolen i november. Jeg nåede at være igennem 4 butikker, så jeg er glad for jeg ikke begyndte senere Du skal også tænke på, at det kan tage 3-4 mdr at få en kjole hjem, og at der også skal sættes tid af til skrædderen, så det er kun godt at begynde i god tid. 3/4 år inden er nok meget passende. I øvrigt var de fleste butikker begyndt at få nye kjoler hjem, da jeg begyndte i oktober.
 13. Vi skal til athen om fire uger (wohoo!! )! Der ligger vist ikke nogen strand lige ved byen, men den nærmeste ø ligger kun omkring 40 min væk med færgen, så man kunne jo sagtens kombinere byferien med et par dages ø-hop. Vi skal kun være af sted i 4 dage (vi har jo den lille derhjemme), men vi regner da med at bruge en halv dag på en øtur. Ellers er Barcelona super skøn! Og rom er nok også en mulighed.
 14. Vi sad sammen med min mands søster + mand, forlover + kæreste og min bedste veninde + kæreste. Og det er jeg rigtig glad for! Vi havde det rigtig hyggeligt under middagen - ligesom vores forældre, der var blevet placeret, så de sad ved nogen, som DE gerne ville snakke med.
 15. Torben greve - www.torbengreve.dk Han tog billederne til vores bryllup (de kan ses i min beretning), og udover at han er vildt dygtig, så er han også rigtig flink og nede på jorden.