MariaSchmidt

VIVA LAS VEGAS! :D Så ligger hele bryllupsdel-beretningen der :)

126 posts in this topic

ÅHHHH ..... så er det ENDELIG blevet min tur .... jeg ved jo næsten ikke, hvor jeg skal starte eller slutte. Har MEGA glædet mig til at fortælle om hele vores vildt fantastiske tur til USA og bryllup i Vegas. Vi har brugt ca. det samme, som folk bruger på et bryllup, nemlig omkring 80.000 - og vi havde jo så bryllupsrejse samtidig med

:)

Mange af jer har jo været med i dilemmaet herhjemme omkring aflysningen af det planlagte bryllup med hele familien og alle de følelsesmæssige rutsjeture det har givet .... men anyway ... alt endte lykkeligt, haha ..... og nu må vi se, om jeg får det hele med .... har ihvertfald en masse billeder

:) Brylluppet er jo kun en del af det hele .... omend den største del på en måde, men ja .... der kommer the whole story....

..... Here we go .... !! :lol:

.

.

Animated%20LV%20sign.gif

Links til de forskellige dele af beretningen:

.

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ugen inden afrejse:

Okay .... så starter vi ...

Jamen hvis jeg skal starte fra starten af, så må det nok blive en uge op til vi skulle afsted. Jeg havde nemlig lidt krise! :lol: Jeg havde fået et MEGA blåt mærke på overarmen på indersiden. Vi snakker MEGA blåt mærke og anede ik hvad det var kommet af - zip nada ide. Nå, men jeg gik jo totalt i panik og jeg var jo klar til at tro på, at jeg havde fået en blodprop i armen, hvis nogen havde bildt mig det ind, haha. Så lørdag aften afsted til lægen. Havde også sådan lidt ondt i armen og var dybt ræd. Nå, men jeg kom så derud og ham lægen syns da vist nok, at jeg var lidt en hypokonder, for det var bare en blodåre, der var sprunget el lign .... det var da ihvertfald ikke noget at gå til lægen for! Men jeg var jo dybt nervøs, fordi vi skulle ud og flyve så meget .... anyway .... jeg fik beskeden, at jeg bare skulle tage hjem og sådan noget kunne ske ved overbelastning .... nå nå .... men tog pænt hjem igen og der var jo 14 dage til, så det kunne jo nok dækkes med makeup på selve dagen, når vi nåede dertil! Heldigvis var den væk efter 1 1/2 uge .... hehe. Utroligt, at man kan fare op over sådan noget .... jaja :rolleyes:

Nå, men i ugen op til vi skulle afsted har jeg ingen billeder fra, hehe .... men der skete ikke rigtig det helt store. Jeg stod for det meste af kuffertpakningen og vi skulle med flyet lørdag morgen d. 4. august kl 7.50, så skulle jo være i lufthavnen senest ved 6-tiden og skulle dermed pænt tidligt op. Min fatti havde sagt, at vi bare kunne stille bilen i Ringsted hos ham og så ville han køre os ind til lufthavnen om morgenen og hente os igen, når vi kom hjem. Var sådan lidt, at der ikke rigtig var nogen grund til at han (og hans nye kone) skulle generes med at skulle tidligt op, så vi kunne sagtens tage toget. Men han ville gerne køre os og så kunne vi komme og spise noget aftensmad aftenen før og min lillebror og hans kæreste ville også være der. Nå, jamen det kunne vi da godt .... så skulle vi bare lidt tidligere op med hundi til Kenneths mor, som skulle passe den.

Da den var afleveret og vi havde været hjemme igen og hente alle vores kufferter (4 store + 2 tasker hver - jaja, man skal jo være sikker på, at man har ALT med! :lol:) så drog vi mod Sjælland. Maden var igang med at blive lavet, da vi kom og den stod på grill-mad med noget salat. Lækkert nok. Snakkede sådan lidt frem og tilbage og det var egentlig meget hyggeligt.

Anyway ... stod op 4.30 og gik i bad og gjorde mig klar .... kenneth det samme og den gamle havde også stillet vækkeuret og vi kørte mod lufthavnen ved 5-tiden. Ankom kl 6 .... de sagde farvel ude på aflæsnings-pladsen og Kenneth og jeg gik ind i Terminal 3 og fik tjekket alt vores baggage ind, igennem security og gik udad mod gaten .... og så starter billederne! haha.

Edited by MariaSchmidt
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag 1:

For en del år siden, da vi skulle på vores første, eneste og sidste bustur (til Paris), der havde min mor givet os nogen støttestrømper. Så mens vi sad der og kæmpede med at få de skide strømper på, begyndte de sidste folk at ankomme til gaten og der gik ikke længe til, der blev boardet. Super lækkert vejr altså .... og tog lige et billede :) Har også eet af Kenneth, men han vil hade mig, hvis jeg smider det på, for han ser ikke ret tiltalende ud lol.

8Jynx.jpg

I øvrigt .... flysokker/støttestrømper osv .... de er altså ret smarte. De gør sådan, at man ikke hober så meget vand op i benene, når man sidder stille så længe i flyveren + de sænker risikoen for blodpropper med 90% el lign. Så husk den!! :lol: Risiko for ikke at se ret smart ud dog! :lol:

Nå, men da vi havde boardet, så sad vi så i flyveren og billedet her er INDEN jeg gik totalt i panik og blev MEGA angst!! :o:unsure:

R6Kv.jpg

(jaja, ingen har sagt, at man skal se smart ud efter 4 timers søvn om natten, haha)

Nå, men ift. flyveturen. Må ha været den absolut værste flyvetur evar! Jeg gik i panik .... seriøst panik og fik mega angst anfald på vej op mod Island, hvor vi skulle mellemlande. Altså normalt er jeg ALDRIG bange for at flyve, men blev det der. Sad og kørte de vildeste tanker om, at hvis der skete noget, så var der jo ingen, der kunne redde een, så man ikke døde og aj, men jeg siger jer .... det var helt åndsvagt. Havde også kvalme samtidig med og havde ingen morgenmad fået, fordi vi havde aftalt, at det spiste vi på Island, og jeg havde det bare generelt MEGA dårligt! hende stewardessen kom og hun sagde, at jeg så totalt bleg ud i hovedet og havde blå læber og kom med kolde vaskeklude og sagde, at hun også kunne komme med noget ilt, der kunne normalt tage det .... jeg havde det SKIDT! Sad og kørte de vildeste vejrtrækningsøvelser og da vi fik at vide, at nu var der ikke så lang tid til vi landede, så var det som, at jeg fik det lidt bedre igen. Puha altså ... og der var 1 1/2 times mellemlanding og så var det næsten 6 timer i flyet mod NY .... spørg lige, om jeg var bange for at skulle ind i en flyver igen og ha det sådan i 6 timer ? JO TAK! :blink: Kenneth var dog super sød og sad og nussede mig og var dybt urolig over, at jeg havde det så dårligt og var generelt bare en rigtig nuser :) Hjalp lidt på det hele.

Nå, men han fik lige snappet et par billeder, mens vi fløj ind over Island og super smukt fra luften af altså :) Og fortsættelsen på mit angstanfald følger, haha .....

ULrAE.jpg

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Arhh har vist tid til lidt mere inden Uni kalder kl 14 :D

Dag 1 (fortsat):

Nå, men vi ankom så til Island og jeg havde stadig kvalme. Gik dog direkte ind og købte noget at spise og en cola og det hjalp stille og roligt på sagerne, men må tilstå, at jeg stadig var ræd for at skulle flyve 1 1/2 time senere. Nå, men da vi havde spist, der var jeg sådan lidt ... jamen altså ... jeg skulle jo ind i den flyver, om jeg havde lyst el ej ... der var ikke noget med at stå af og så tage den næste, hehe .... og Kenneth var også sådan lidt: HALLÅ! Nu tar du dig fandme sammen .... kunne ha kvalt ham, men han havde jo ret .... nu tar du dig sammen, for det var jo noget værre fis altså. Men .... der var noget apoteksudsalg i lufthavnen, hvor man bla kunne købe sådan nogen kvalmepiller og dem snuppede jeg. Hvis jeg ikke havde kvalme og følte, at jeg konstant skulle kaste op, så ville noget af angsten måske også forsvinde oppe i flyveren og det gjorde den heldigvis mod NY! Var sådan lidt, da vi satte os ind, men pillerne begyndte langsomt at hjælpe og jeg var nogenlunde normal, da vi steg på flyveren og prøvede at se, om jeg ikke kunne få slappet lidt af og sovet lidt på vej mod NY .... så gik turen da med det, hehe.

xorcy.jpg

ja, jeg tar lige skønhedssøvnen der, haha.

Nå, men fik slappet lidt af de første par timer, hvilket hjalp rigtig meget og normalt tager vi altid på ferie i Europa og det er jo bare sådan nogen standard flyvere, så havde aldrig prøvet een af de flyvere med touchscreen lige foran een med alverdens tv-afsnit på, film, musik og hvad hjertet begærer. Det var altså ret sjovt .... og man kunne jo følge med i hele ens flyvetur osv .... det var altså også meget godt at bruge til at distrahere, at man måske ikke var helt på toppen! :lol:

3ti2.jpg

var vildt at sidde og kigge på den skærm og jo tættere vi kom på, jo mere steg spændingen altså! har altid været een af mine største drømme at komme til USA og det var altså bare HELT vildt.

Anyway ... lige et par billeder mere, da vi fløj ind over Long Island ... vejret var simpelthen SÅ flot, så havde en helt fantastisk indflyvning til JFK

QW3.jpg

aHEbP.jpg

Nå, men efter ca 5 1/2 times flyvetur, så landede flyvet i JFK og jeg sad næsten med tårer i øjnene. Det lyder jo totalt vanvittigt, at man kan det, hehe ... men kan ikke rigtig løbe fra det :blush: Men sådan er det vist at blive gammel :lol: ... man blir sgu lidt sentimental hen ad vejen, haha ....

Nå, men vi kom af flyet efter laaang tid. Altså det er her man må elske Ryanair, der både tager folk ind forfra og bagerst i flyet, for det tar altså en krig at tømme sådan et stort fly. Og ikke nok med det ... alle der har været i USA, har jo skullet igennem indrejse-kontrol halløjsaet. Ikke nok med, at vi skulle igennem en masse ting på Island for at kunne komme med flyveren til USA, nej nej ... vi skulle også stå i kø 30-45 minutter for at komme igennem til vores baggage og skulle ha scannet fingre og taget billeder og jeg ved ikke hvad ... skulle fortælle hvad vi skulle I USA, hvornår vi skulle hjem, hvad vi lavede til hverdag ... aj, men listen var lang. Og der var bare FYLDT med anale sikkerhedsvagter ...

MEN ... røg igennem og fik afleveret alle de mærkelige sedler, der skulle udfyldes på flyet på vejen til NY og så var det ellers tid til at hente vores bil!! :loveshower:

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ARGGG mand ... så har den lige slettet en god del, jeg havde skrevet ...ff da også ... nå, jeg prøver igen i aften - må desværre på Uni .... og hvor er I bare søde :)

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nå, 30 mins til undervisningen starter ....og jeg er er jo hurtig-taster på keyboardet, haha ......

Dag 1 (fortsat):

Nå, men vi kom så igennem og fik vores baggage og så var spørgsmålet .... hvor filan skulle vi så hen ? JFK er STOR og vi var landet i terminal 7 .... og jahh ... vi skulle hente bilen ?!?!? haha. Heldigvis stod der en security dims, som vi spurgte om vej og hun vidste det ik, men fik tilkaldt en anden, der sagde, at vi skulle af i een af de andre terminaler - vi skulle bare over og finde monorailen på den anden side af vejen ... den kørte oppe over hele JFK og rundt i hele luftenen. SMAAART. Så udenfor, hvor vi blev mødt af en ordentlig omgang varme og så ellers prøve at finde ud af, hvor vi skulle henad. Der var både en gul og en grøn linje og det var lissom at køre med metro altså, hvor de kun stopper nogen af stederne, hvis det er en + linje og Kenneth var begyndt at svede, haha. Jeg kunne jo slet ikke forstå, hvordan den mand kunne svede SÅ meget altså, godt nok var det varmt, men vi var jo i A/C ..... men åbenbart hver gang, han skulle tænke ift. hvad vi nu skulle, så begyndte han at svede :lol:. Jeg gjorde en del nar af det (sødt dril), hvilket ikke faldt i vildt go jord!! :D Og jeg skulle bare holde min kæft ..... haha ....men jeg syns jo, at han var SÅ sød altså, hvordan at man kan "tænke så det knager" og "tænke, så man sveder" :lol: ... men her står han og prøver at finde ud af, hvor dælen vi skal henad :P

26k7J.jpg

han fandt dog ud af det .... det var lissom et mande-job, kunne jeg godt se på det hele, haha .... og vi kom da på det rigtige tog - endte med at stå af en gang for tidligt - men kom på igen og hen til den rigtige terminal, hvor der var FYLDT med udlejningsbiler .... helt vanvittigt .... der var SÅ mange altså.

kO6CA.jpg

I får lige et lille billede af noget af JFK .... var virkelig virkelig stor.

Nå, men vi kommer ind i airconditionen og hen til skranken, hvor vi skal leje bilen. Der står en rimelig grande kvinde og siger, at vores bil holder ude på C16 el lign. Kenneth har så læst hjemmefra, at når man kommer, så kan man altså godt gå ud og tage en rundtur og kigge på biler og så evt få en anden ..... and am I glad, we did so ? OH YES! Vi lod kufferterne stå derinde og gik ud og så på den bil, vi havde fået og jeg siger jer ..... vi havde bestilt en Kia Sorento el lign bil .... og der holdte en Jeep el andet rædsel derude på C-whatever lol :lol: Altså den gav på ingen måde noget selvtillidsboost og sådan een ville jeg da ikke blive set i!! :lol: haha .... ff da altså ... ja ja .... har ikke noget billede af den, men har fundet eet på nettet her:

jeep-5.jpg

Jeg syns der gik totalt morfar går på jagt over den .... haha .... og udenfor kontoret, der holdte der den VILDESTE Ford Explorer .... og den havde jeg jo totalt forelsket mig i!! Nå, men tilbage og spørge hende damen der, om Ford'en måske var ledig i stedet for og hvad det ville komme til at koste i stedet for .... og det ville blive 200 kr mere om dagen .... hmmm .... det var jo lidt små-dyrt .... men altså ... hallå .... jeg skulle ikke køre rundt i den taber Jeep der! No way og den anden var bare SÅÅÅÅ nice altså .... så vi endte med at tage Ford'en, haha.

Og smider lige nogen billeder her .... den var RØV lækker og MEGA stor. På størrelse med en VW Kassevogn (Transporter) - bare som alm bil med 7 sæder i, haha. 3,8 l motor, automat-gear, LED touchscreen over alt ... A/C selv på bagsæderne .... aj, men det var VILDT! Vi kuuuunnneee self også bare ha lejet en 1, nærig bil ... men altså .... go big or go home - det var lidt mottoet, haha. Og man kan jo slet ikke købe sådan en bil herhjemme .... og hvis man endelig kan, er den ikke til at betale (2 mio el lign) .... så er jo lidt one time only :P

YVZOE.jpg

- læg mærke til Kenneths ben, der stikker ud .... haha .... det ser jo totalt klejnt ud altså.

4RJ13.jpg

rIMXw.jpg

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

haha ... er hjemme nu og skulle man liiige tage en lille bid mere inden jeg skal ind og hente Kenneth om en time .... arhh det tror jeg nok, man skulle :lol: ... og forstår jo slet ikke dem, som syns det er lidt trivielt at skrive beretning ... I LOOVE IIIT!! Jeg syns det er helt vildt dejligt at kunne fortælle alle om vores fantastiske tur :) Nå, men on we go ....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag 1 (fortsat):

Nå, men vi havde jo så fået den SUPER fede bil der .... og havde lejet en GPS til også .... regnede vi med, at vi nok hellere måtte, hehe. Den første vi fik duede ikke, så den måtte byttes, hvilket betød at hele lejekontrakten på bilen og GPS'en skulle laves om .... jow jow .... og nr 2 virkede ... vi kørte mod udgangen hvor der var pigge op og bilen skulle tjekkes efter, at den ikke ahvde nogen skrammer osv .... og så var vi ellers good to go.

Dem der har fulgt med i min tråd igennem det sidste år vil muligvis ha bidt mærke i, at Kenneth ikke har noget kørekort .... så det var mor bag rattet :biggrin:

Nå, men Kenneth havde booket hotel i Buffalo .... 650-700 km fra NY .... og der skulle vi så op og kl var 2 om eftermiddagen (8 om aftenen dansk tid og den tid kørte vi jo på). Men kørte hen og fik tanket bilen op .... fandt ud af, at man i USA gerne må dreje til venstre ved rødt lys, bare der ikke kommer nogen biler :blink: ... og kom ellers afsted derud af. Det er altid sådan lidt overvældende at køre bil i andre lande for første gang, syns jeg, fordi tingene på en måde er anderledes. Men Kenneth havde fundet ud af hjemmefra, at vi ikke behøvede at køre igennem NY og Manhattan for at komme nordvest på .... vi kunne sagtens køre udenom .... GPS'en ville så noget andet! :lol:

muzyA.jpg

Til vores store held var der dog ikke ret meget trafik. Phew ... :)

mhKFZ.jpg

Nå, men vi kørte jo derud af ... over broer, som kun havde en lille træ-afskpæring som autoværn, da vi kørte over ... de var igang med at renovere den og det var bare VILDT, haha ... den slags ser man overhovedet ikke herhjemme, hvor sikkerhed er noget helt andet. Altså jeg skulle bare over, for jeg var seriøst bange for, at køre udover el lign! haha.

Der vi så var på vej, der skriger jeg pludselig til Kenneth .... "TROLLER.... SE LIGE DER!!!! NIIØØØJJJJ HVOR ER DET FLOT" .... og hvad kom der til syne ..... :

Sm5rG.jpg

Jeg fik det åndsvageste sus i maven ever! haha. Det var helt vildt ..... har set det på TV i så mange år og pludselig så er det foran øjnene på een. Altså det er den mest fotograferede skyline i verden og hvorfor mon, haha .... jeg kunne sidde og falde i svime til det dagen lang altså .... ihhh det var bare flot!

Nå, men vi havde så aftalt, at vi skulle finde noget at spise på vejen derop. Havde ikke fået noget at spise siden vores morgenmad på Island og kl var efterhånden 9 om aftenen dansk tid og specielt jeg var godt nok ved at være godt gammel-sulten! :biggrin: Kenneth og jeg havde 2 forskellige indstillinger til mad på den tur. Jeg blev kaldt for et madøre, fordi jeg var sulten konstant, haha. Vi er ikke typerne, der slapper af når vi er på ferie .... det kan jeg simpelthen ik, fordi jeg føler, jeg spilder min tid, nu hvor vi er ude og se noget andet end vores egen baghave. Anyway, jeg skulle ha mad konstant for at ha energi og fordi det var så varmt, så kunne Kenneth ik rigtig spise noget .... han fik lidt kvalme af at spise noget .... og det er normalt vice versa herhjemme, haha .... mærkeligt altså! Nå, men vi begge 2 var vist ved at være liiiidt sultne, så da vi var nået et stykke derud af, der stod der en afkørsel til en diner og den snuppede vi!

Har desværre ikke fået noget billede af den og har self glemt hvad den hed, hehe .... men det var en typisk amerikansk diner. 200 retter på menukortet, fra burger til et el andet stew/pudding og de tøser, der rendte rundt derinde var det, man normalt ville forbinde med sådan en diner. Der var ikke super mange mennesker derinde, så vi blev smidt hen til et bord med 2 bænke og bestilte 2 x burgere, hvor vi lige måtte høre om størrelsen, fordi vi var jo MEGET sultne. Hun garanterede os dog for, at når vi kom fra Europa, så skulle vi bare bestille en alm burger lol .... men vi bestilte en burger med the works og 2 colaer. Her vi første gang blev introduceret til fænomenet: free refill!! :D Og det er ikke noget man spørger efter ... det sker helt automatisk, når ens glas er ved at være tomt :thumbsupsmileyanim:

Nå, men der gik ikke længe og der røg 2 burgere ind på bordet og nogen drue agurker og coleslaw ved siden af. Smagte egentlig ok, men vi skulle jo lissom nå til Buffalo og havde 550 km igen .... og jeg skulle køre og kørte på dansk tid! Så vi købte nogen kager med til vejen ... de havde VILDT lækre kager altså .... og så ellers videre derudaf.

Og så kørte vi ellers ..... og jeg blev træt! Seriøst træt!! hehe. Var inde og proviantere ift. drikkevarer nogen gange og var jo vildt flot, eftersom det er et kæmpe bjergområde og man kan stå på ski osv .... så var super flot natur og køre i. Men anyway .... jeg måtte ind og tage nogen pauser engang imellem, fordi kl jo efterhånden var nat dansk tid og vi i øvrigt kun havde fået 4 timer om natten og jeg havde haft panic attack på vej i flyveren! hehe. Åhhhh jeg sad og bandede inde i mig selv, hvorfor fanden han havde bestilt .. OG BETALT det latterlige hotel hele vejen oppe i Buffalo og hvorfor han ikke bare havde hørt efter hjemmefra, at jeg måske syns der var liiiige langt nok og hvorfor han ikke bare kunne ha en kørekort! haha. Jeg var virkelig træt! :lol:

Nå, men vi nåede så til ved 7-8-tiden .... og vi skulle ha tanket. Bilen her kørte 8-10 km på literen, men det var bare fjong, da benzinpriserne var 1/2 pris af herhjemme :lol: Men jeg var virkelig træt på det tidspunkt og ville jo være kl 2 om natten herhjemme, så jeg smækkede benene op i foruden og så faldt jeg ellers i søvn! Big time, hehe .... snorkede løs i 45 mins el lign, har jeg fået fortalt :fløjt: :biggrin: . Men det hjalp lidt og vi kunne komme lidt videre deropad.

Det begyndte efterhånden at blive mørkt og ædedolken her begyndte at være lidt sulten IGEN :lol: Nå, men vi skulle ind og ha købt noget mere at drikke og noget slik (Kenneth er den vildeste vingummi slut, man kan finde altså, haha) ... så vi kørte af motorvejen og ind i forstaden til en by el noget. Var lidt vildt ... gik ind og shoppede .... 2 liter cola bægre til en 10er ... og fik købt nogen pænt goe pizza slides med pepperoni, som de også solgte. Troede det ville smage af helvede til, men slet slet ik. Delte 3 slides og så var det ellers videre ... igen igen.

Nå, men sådan gik det ellers i hak deropad .... kørte 1 - 1 1/2 time og jeg måtte ind og ha 10-15 mins pause, for niiøøøj jeg kørte stort set med lukkede øjne. Spurgte ham flere gange, om han havde planer om at slå os ihjel, for så kunne jeg da godt finde noget mindre udmattende lol .... men shiiit jeg var træt altså. Langt om længe .... omkring midnat efter diverse morfar til mig .... nåede vi så ENDELIG Buffalo. GPS'en viste at vi pludselig skulle ha motorvejen og jeg små sov (aj, men det var MEGA farligt, men betalt for hotellet havde han jo) ... og jeg vågnede op og vi kom ind i byen og 5 mins væk lå hotellet.

Da vi så kørte ind på P-pladsen, der kom en ældre herre ud og spurgte, om vi skulle ind og overnatte på hotellet .... nej, ved du hvad ... vi har sgu bare lyst til at parkere her, hvor der alligevel ligner en ruin og så ligge os til at sove .... ja, hva fanden tror han selv altså, haha .... men P-pladsen var fuld, så vi skulle om på en anden side af et hus og så ellers afsted med alle vores kufferter. Havde self ikke fået spist kagerne endnu fra dineren og dem glemte vi også der og de var lige til at smide ud dagen efter ... ØV ... de var ellers store og så MEGET goe ud. Aftalte dog, at vi skulle forbi og æde kage på vejen tilbage til NY, men nåede vi self aldrig, da vi kom en anden vej ind.

Nå, men vi fik bakset over til hotellet med kufferterne.... havde bestilt et Best Western hotel og da vi kommer til portien, så kan han ikke finde os i systemet. WHAT ? You gotta be fucking kiddin me. Her er vi næsten blevet dræbt pga mit soveri under kørslen og så kan du ikke finde os ? Han fik Kenneths VISA-kort, som vi havde booket hotellet med og så kunne han pludselig finde os, men det værelse, vi havde booket ... det havde de pludselig ik mere! Det havde de lejet ud .... WHAT ? Jeg havde overhovedet ikke energi til en prutskid på det tidspunkt, så Kenneth fik snakket med ham og de havde et værelse med 2 senge i stedet for 1 dobbeltseng, som vi havde bestilt og det måtte vi jo så tage os til takke med.... jeg var godt nok irri på det tidspunkt.

Nå, men vi kom op på værelset, rev tøjet af .... fik begge smidt os i den samme seng, selvom der ikke var meget plads, haha .... og så gik der MAX 2 minutter og så MEGA sov jeg ... niøøj jeg var træt og kl var også 6-7 stykker om morgenen dansk tid.

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nå, men vi tar en bid mere inden aftensmaden, haha. Min bedste veninde er i USA ligenu, så har slet ikke kunnet fortælle hende det hele .... har fortalt Kenneths mor en hel del, men mangler stadig NY og min egen familie var sådan lidt ligeglade med at høre om turen og alle de andre venner og veninder har jeg heller ik rigtig fået fortalt om det hele endnu, da jeg ik rigtig har fået set dem, siden vi kom hjem eller de ikke er kommet tilbage før her d. 1 sept hvor Uni starter igen .... så det er MEGA fedt at sidde her og fortælle det til folk, som faktisk GIDER læse med og som syns beretninger er ligeså hyggeligt som mig :loveshower:

__________________________________________________________________________________________

Dag 2:

Nå, men næste morgen ringe vækkeuret. Dunno hvad tid ... tror Kenneth satte det til kl 9 el lign inden vi drattede omkuld. Så vi står op og går i bad, får noget rent tøj på og får lukket kufferterne igen og ned til receptionen med det hele. Hotellet, vi havde bestilt var incl morgenmad, men Kenneth tog lige et kig derhen og sagde, at vi bare fandt et andet sted :lol: Nå nå .... altså jeg fatter ik hvad der sker for de hoteller, der skriver Continental Morgenmad .... altså spiser amerikanere virkelig KUN toastede bagels med Philadelphia flødeost på ?!?! :blink:

Nå, men vi skal så ha tjekket ud og hende, der står og er portier kan slet ik finde ud af det, for vi havde jo slet ikke tjekket ind på vores værelse aftenen i forvejen! HUH ? Altså nu måtte denne her fadæse lissom gerne ha en afslutning, hehe. Åbenbart har ham klovnen, der tjekkede os ind ikke kunnet finde ud af hotelreservation lavet på booking.com og han havde kørt vores VISA-kort som betaling for en el anden, der hedder Sandra el Sandy el lign. Aj, men det var gået fuldstændig i fisk. Anyway ... efter 10 min, så er det reddet ud og hun garanterer os, at vi ikke kommer til at betale dobbelt op for hendes den andens værelse og blir da heller ik opkrævet mindre af at ha givet os forkert værelse ... hvilken service altså.

Nå, men afsted med kufferterne igen over i bilen og afsted. Vi skulle jo finde et sted at spise morgenmad og Kenneth var sådan lidt ... jahhh .... men han gad jo ikke spise noget ulækkert lol. Vi kørte forbi et sted, der hedder Athena og kørte ind og kiggede og der stod American breakfast .... man kunne ikke rigtig kigge ind .... og der var sådan lidt debat om vi skulle gå derind el hvad. Jeg syns jo bare vi skulle ha noget mad NU inden jeg blev pirlig, fordi jeg ikke havde fået noget at æde, hehe .... og da vi så havde kørt ind på P-pladsen ud, og 100 meter, så blev vi enige om, at det blev der. Så tilbage på P-pladsen og så ellers ind og få noget at spise. Og alle hans fordomme blev gjort til skamme altså .... tsk tsk :) Det var nemlig SUPER hyggeligt og der var FYLDT med folk den søndag morgen til brunch. Masser af familier, der var ude og spise brunch og der var en vildt hyggelig stemning. Vi blev anvist til et bord og fik et menu-kort stukket i hånden og så bestilte vi ellers 2 x stor brunch med alt hvad hjertet begærer ..... :smiley-eatdrink026:

LGy84.jpg

Vi fik omeletter, scrambled eggs, kartofler og løg, toast der var smurt med smør, bacon, pølser, sådan noget brød der var stegt i æg og pandekager med sirup .... jaja, vi skulle jo prøve det hele, nu hvor vi endelig var der!! :lol: Kenneth fik en cola, da han ikke kan li hverken kaffe, the eller kakao (han drikker til gengæld enormt meget mælk !) og jeg fik kaffe, som blev fyldt op hele tiden af de super søde servitricer :)

Nå, men vi kunne jo sleeeet ikke komme igennem alt det mad altså, haha. Der var VIRKELIG meget ... 4 tallerkner FYLDT med mad .... så kom de og spurgte, om de skulle pakke det ind, så vi kunne få resten med .... jeg troede seriøst, de tog pis på mig, haha. Det er åbenbart meget normalt i USA, at hvis man ikke spiser op, så pakker de resten sammen til een, som man kan tage med hjem - man har jo betalt for maden.

Nå, men en times tid senere var vi ude derfra og og kørte mod Niagara Falls, som jo var hele pointen i at leje bilen. Forinden skulle vi dog liiiige forbi en T-Mobile butik og finde et sim-kort til at smide i iPad'en, så vi havde noget internet, hvis vi skulle søge efter noget.

Vi kørte så først ud i Wal-Mart hvor vi fik fat i et totalt uvidende expedient, der stod og ville sælge os Hotspot-løsning til 800 kr lol ... men blev henvist til et Outlet center ikke så langt derfra. Nå, men vi fik købt en adapter til at omforme strøm, da den vi havde med kun virkede til alle andre steder i verden end USA ... hvad er chance, come on altså, haha .... men vi kørte så derud. Gik så ind i centret og fandt endelig T-Mobile butikken og fik at vide af hende ekspedienten, at vi kun kunne få noget, der kørte Edge, for de havde ikke lavet 3g datatrafik kun til iphones. Det var noget med frekvenserne. Utroligt altså .... men vi havde undersøgt det hjemmefra og T-Mobile var de eneste der solgte sådan en omgang til fornuftige penge, dvs 100 kr for 25 gb data el lign. Så vi måtte jo nøjes med Edge. Men hold da ferie et lækkert center altså. MEGA stort og var FYLDT med KÆMPE sko-butikker etc Jeg kunne være gået totalt shop amok derinde altså, haha .... men vi skulle jo op til vandfaldet, så jeg nåede kun lige ind forbi en butik, der solgte hårprodukter og fik gjort et godt indhug i Maroccanoil hylden :P

Nå, men 20 km til Niagara Falls og her er lidt af det, vi kørte forbi på vejen:

T5U9V.jpg

- Buffalo er ikke nogen flot by på nogen måde, haha.

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niagara Falls:

Nå, men vi nåede Niagara Falls .... og fandt et sted at parkere bilen .... de snydere ville sgu ha 20-30 dollars i P-afgift og tror seriøst de tog røven på os .... ik en skid om de ejede den P-plads, hehe .... men betalte og blev anvist en plads på langs ift alle de andre biler, fordi vi havde sådan et stort lokum af en bil :lol:

Var heldigvis ok tæt på og troede først, at vi skulle ind og købe billet i en butik, at vi måske kunne spare noget tid ... men næ nej ... efter at ha stået i kø i noget, der føltes som en evighed, fandt vi endelig ud af, at det var til køb af en samlet pakke incl noget biograf halløjsa, som de havde.... og det gad vi altså ik. Så vi gik ned mod vandfaldet og ind i bygningen, ned ad trapperne og så ellers hen mod billetlugen .... MEN .... da vi lige er kommet ud af bygningen, kommer der totalt skybrud! haha. Lige pludselig skriger alle folk og de begynder at løbe ... kommer et MEGA vindpust og så væltede det ellers ned! SÅ vi løb i tørvejr og nogen mins senere, hvor det har taget en lille bitte smule af, så bevæger vi os hen og skal ha købt billetter. Self begynder det at pisse ned igen og selvom man får sådan nogen flotte våde regnfrakker på, når man skal ud og sejle, så var vi altså allerede drivvåde inden vi skulle ud, haha. Jeg har BH + 3 bluser på og min BH kunne vriden ... vi var VÅDE! Nå, men nåede ned til stedet, hvor vi kunne få regnslag på og så ellers ned i kø til Maid of the Mist båden. Har ikke rigtig nogen billeder, da det væltede sådan ned ... og var jo bange for, at kameraet ville gå i stykker :P

Nå, men der står vi så og der kommer en amerikaner, der fortæller lidt om vandfaldet og floden, der deler USA og Canada og Toronto på den anden side af floden. Båden lægger til kaj og vi får at vide, at der hvor det er sjovest og man kommer tættest på er helt ude i forspidsen af båden. De fleste løber altid ovenpå, fordi de tror det er bedst ... men næh nej .... og self skal vi da ud i forspidsen af båden! Vi er jo drivvåde .... lynene kører hen over himlen og det tordner voldsomt .... og REGNER .... og vi skal ud og sejle!! FLOT altså! haha.

Men afsted kom vi og skal jeg beskrive følelsen .... for det er MEGA vildt, så kan jeg huske, at jeg engang så noget Nanny Fine (Alletiders barnepige), hvor de er ude på båden .... og alt undtagen slutningen, hvor han blir væltet omkuld, er præcis sådan det er! hehe

http://www.youtube.com/watch?v=yGCrrfAvxxQ&feature=related

Det er en MEGA vild oplevelse og man er seriøst i live! Man sejler ind i vandfaldet og det blæste jo rigtig meget, så det var MEGA voldsomt og der var SÅ meget vand og var vi ikke totalt gennemblødte, så blev vi det ihvertfald! haha. Det var SÅ flot, at det slet ikke kan beskrives .... det er virkelig noget, man skal opleve. Vil helt klart anbefale alle at tage derop, for det er en oplevelse for livet.

Man starter med at sejle forbi et lille vandfald, der blir kaldt for American Falls og så ellers ind i det store .... hele turen tar 20-30 minutter :)

Nå, men vi var jo fuldstændig benovet og lamslået over oplevelse og det er så sådan her, man ser ud, når man har været ude og sejle :lol: lol. Må jeg præsentere vandrotte 1 og vandrotte 2 :lol:

zXIK7.jpg

Niøj vi var våde altså. Og shit et grimt billede, haha. Vi var en smule i tørvejr der, så fandt kameraet frem, vi havde haft gemt i en plastic pose under turen :D

Nåede også lige ud på et plateau, der var og tage et par billeder inden kameraet blev alt for vådt :D

aTSp7.jpg

InOKx.jpg

Som man nok kan gætte sig til er det Toronto, der ligger i baggrunden til højre og vandfaldet i midten :)

Edited by MariaSchmidt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åhh jeg føler jo, at jeg skriver alt for hurtigt til at folk kan følge med .... eller for langt lol :lol: .... men here we go .... har noget tid inden studierne rigtig begynder og er bare SÅ hyggeligt at sidde og skrive altså :P

_____________________________________________________________________________________________________________

Dag 2 (fortsat):

Nå, men on we go ....

Det var temmelig meget turist-præget oppe ved Niagara Falls og der var Hardrock Cafe osv og masser af souvenir butikker, hoteller osv. fordi det pissede ned, så var det lissom ikke ret fedt at gå rundt og se en hel masse - vi ville egentlig hellere bare ind i bilen og få det våde tøj af. Jeg får også åbnet een af kufferterne bagi og får tryllet noget tørt tøj frem til mig selv, for som sagt .... jeg havde 3 lag vådt tøj + BH :P

Kenneth var ligeglad ... han er også sådan en varmedunk, så tøjet tørrede hurtigt på ham .... jeg frøøøs bare, hehe. Ville faktisk ha været inde og kigge lidt på souvenirs, men da vi kom ind i butikken havde de skruet VOLDSOMT op for A/C'en og niøøøøøj der var KOLDT. Altså havde vi været blevet derinde, så var det lige til en lungebetændelse! hehe.

Nå, men vi havde jo set og oplevet, hvad vi kom for .... og selvom det ikke havde taget så lang tid igen, så var det HELE køreturen værd. Var også fedt at komme ud og opleve USA sådan rigtigt, hvor der ikke var turister .... så fortrød slet ikke, at vi brugte de extra dage og penge på at leje en bil :)

Nå, men det var efterhånden blevet først på eftermiddagen og vi skulle dagen efter aflevere bilen tilbage i NY. Madøret her var sulten igen, haha .... men Kenneth var ik sulten, så blev enige om, at vi bare ventede lidt :P

Nå, men vi nåede et stykke derned ad og vejret var klaret en smule op .... og nu var jeg altså sulten! Så kørte af et el andet sted og tog det første, det bedste .... en McDonalds selvfølgelig! haha. Kan oplyse at burgerne ... selvom alt er større i USA ... McD's burgere ... de er sgu små! Det er sådan nogen små fedtede nogen !! Skuffelse big time altså, hehe. Men pomfritterne og sodavanden - det er til gengæld stort :biggrin: Men der røg 2 menuer ind i bilen og vi kørte hen på en P-plads og spiste vores mad - gad ik rigtig gå ind og lignede jo også jeg ved ik hvad, men hår der var totalt kruset efter at ha fået alt det vand ved vandfaldet :P

Lige et par billeder fra omkring McD .... gir måske en fornemmelse af, hvor stort alt ting er, hvis man ikke har været der før. Jeg var ihvertfald totalt WOOOOW, hehe.

rI8J.jpg

nUk8J.jpg

- P-plads til alm butikker .... :blink:

Nå, men videre skulle vi jo og GPS'en lagde vejen over Albany på vejen retur .... havde taget en anden vej derop med landevej de sidste 100 miles :blink: - bla ned igennem en dal, hvor jeg skulle holde foden på bremsen i ca 10 min, for det gik bare NED! ... selv lastbiler var tvunget til at køre af, fordi ellers ville de ikke kunne stoppe .... puha ... og det var mørkt, da vi skulle igennem der .... men anyway ... vi kørte mod Albany og skulle på vej derned efter McD også lige ind, fordi jeg skulle sådan tisse, haha .... og så self også lige ha lidt at drikke :)

4kJeg.jpg

Nå, men efter her, så blev det lige pludselig VILDT dårligt vejr! Vi snakker skybrud igen. Og det væltede ned, mens vi kørte der på motorvejen. Jeg prøvede self at tage den lidt med ro, selvom jeg egentlig kørte hurtigere end de fleste :fløjt: haha ... og der var katastrofeblink på næsten alle bilerne på motorvejen .... fandt så ud af vha vejskiltene i siden, at det betød at bilerne kørte med under 40 miles/hour .... det var jo smart nok, så vidste man jo, at de kørte langsomt.

Nå, men jeg ahr kørt voldsomt dårligt vejr før, så det var lissom ingen trussel mod at vi skulle derudaf, hehe. Og havde jo haft bilen i over et døgn, så var efterhånden rimelig familiær med den og hallå ... det var jo en kæmpe bil, man følte sig totalt sikker i den :P IKKE at det skal være nogen undskyldning for at køre afsted med 130 i timen, når man næsten ikke kan se noget :P

Jeg var dog ikke den, der havde mest fart på ....

pWrE5.jpg

Lastbiler og personbiler må ha samme hastighed .... så vi blev lige overhalet af en lastbil med 140 i timen ..... spørg lige om jeg sad med begge hænder på rettet og var skrækslagen :lol:

Nå, men vi nåede efterhånden ned til Albany og jeg havde hjemmefra læst, at verdens største Wal-Mart ligger i netop Albany. Vi havde jo været langsomme Edge internet kørende på iPad'en, så Kenneth slog lige op og fandt adressen og den røg ind i GPS'en ... det måtte vi jo se altså. Et af verdens største supermarkeder! :) Det små-regnede kun en smule, da vi nåede til Wal-Mart og se lige hvor flot himlen er ... åhh altså :7himmel: . At det så mega pissede ned igen, da vi kom ud er så noget andet, haha.

DnjbL.jpg

wvZU0.jpg

Man skal forestille sig Bilka og så tage noget, der er måske .... 5-6 gange større mindst ... aj, men det var helt åndsvagt. Kleenex snotklude var der jo så mange varianter af, at de havde deres helt egen gang :lol:

Men gik rundt og kiggede og gik også op og kiggede på tøj. Jeg er typen, der er fuldstændig ligeglad med, om der står et mærke i nakken på tøjet, bare det passer ind i min stil. Self er det rart at ha noget lækkert tøj, men jeg er typen, der smadrer tøj og sko rimelig hurtigt, så tænkte, at kunne jeg finde noget, så ville det jo bare være fjong ... så kunne jeg jo kyle det ud, når det ikke kunne mere. Og tøjet kostede altså bare INGENTING. 50 og 75 kr for kjoler, bluser og bukser ... absurd altså.

Men fandt en lille smule og også nogen Wrangler cowboybukser (120 kr) til Kenneth, der sad godt ... og et par nye shorts for det manglede han altså også .... og intet af det kostede jo en skid altså. Jeg var dog lige inde og prøve et par enkelte ting, for gad jo ikke købe noget lort, som sad af helvede til ... fik det jo aldrig på så, hehe. Men mens Kenneth prøvede de cowboybukser, der stod jeg lige og snakkede med hende damen i prøverummet .... de åbnede kl 6 hver morgen og lukkede kl 24 (ja, den var 21, da vi var der, hehe). De holdte i øvrigt kun lukket d. 25 december .... der var dog en anden downtown, som hun sagde, den havde åbnet 24/7 365. Shit mand ... et kæmpe supermarked .... døgnåbent .... selv juleaften! haha ... så kan vores lukkelov da vi godt pakke sammen :P

Nå, men vi var færdige og skulle finde et sted at sove. Havde med vilje ikke booket noget sted, da vi havde aftalt, at vi bare tog den, som det kom derned af .... og så fandt vi eet af de der cheasy moteller, haha. Nå, men der var da lidt rundt omkring og nu var vi jo inde i Albany, så vi tog booking.com app'en og kunne ligeså godt se, om vi ikke kunne spare lidt penge :)

Fandt først 1 sted vi kørte hen, men alt var optaget .... så eet til og der var genvinst! Så kl var vel 22 om aftenen el lign og så havde vi fået et værelse (stort eet faktisk og super pænt) incl morgenmad til 450 kr ... godt nok en anden pris end vores 1500 pr nat lorte værelse i NY! haha. Og der var også gratis internet ... lovely.

Edited by MariaSchmidt
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer