Dorindom

Medlem
 • Content count

  510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dorindom last won the day on October 18 2011

Dorindom had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Dorindom

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  28.07.2012
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse.
 • Lokation
  Djursland
 • Interesse
  Er allerede viet på rådhuset d. 07.08.10. Holder kirkelig velsignelse og fest d. 28.07.2012.
  Udover denne lækre bryllupsfest intersseret jeg mig for sprogvidenskab, grammatik - især tysk og dansk, madlavning (især desserter med masser af chokolade i!), min elskede mand, Villiam, musik, både at lytte til og spille, hmm.. Hvad ellers... Jeg kan rigtig godt lide at læse en god bog også.

Recent Profile Visitors

1,835 profile views
 1. Kommer det ikke til at smitte af på fingrene, hvis man holder for længe på glassene pga. varmen fra fingrene? Ellers en meget fin idé!
 2. Er enig med Mette. Hvis du ikke selv har prøvet at lave en sådan kage før, og du ikke har alle materialerne i forvejen, kan det godt gå hen og blive en halv dyr og stresset affære. Man skal virkelig have prøvet at lave sådan en kage FLERE gange, så man ved præcis, hvad man skal gøre hvordan og hvornår. Jeg lavede selv min kage, og jeg havde nemlig øvet mig længe inden - ellers var det aldrig gået godt! Der er også flere herinde, der laver bryllupskager til biligere penge end professionelle.
 3. http://heppo.dk/damesko/hojhalet/zapato-novia-pedreria-104371-0001 Et link til jer tøser der er på udkig efter flotte brudesko med feminint "pynt"
 4. Jeg er fuld organdonor (uden pårørendes accept), bloddonor og knoglemarvsdonor. Jeg havde en tante der døde for to år siden. Hun lå på venteliste til nye lunger, og vi håbede alle på, at hun ville få dem, men hun fik dem ikke - desværre. Og den situation fik mig til at tænke. Er af samme holdning som Lena: Hvis man vil modtage, må man også være villig til at give, ellers synes jeg, det er lidt dobbeltmoralsk af mig at ønske, at min tante skulle modtage, hvis jeg ikke selv er villig til at give. Hvis der er nogle, der kan få glæde af mit blod og knoglemarv, som jeg alligevel selv producere nok af, så giver jeg det gladeligt væk. Man har jo produceret den givne mængde igen efter to uger. Det kan redde andre folks liv. Desuden er der stor mangle på knoglemarvsdonorer. Hvis der er en, der mangler knoglemarv, er det ikke bare lige at finde en donortype, der passer. Det er som at finde en nål i en høstak, fordi der er flere tusinde forskellige typer marv! Så jo flere, der melder sig, jo bedre. På samme måde har jeg det med mine organer. Hvis det fungerer som det skal, så må sygehuset tage alt det de vil, når jeg er død - jeg skal jo ikke bruge det længere, og hvis det kan komme andre til gavn - ja, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle tøve med at sige ja
 5. Den er vel godt nok flot Tillykke med den
 6. Fint og originalt
 7. Jeg lavede selv vores. Vi var 74 mennesker og den kostede 891 kr. og var i 5 etager. Men selvfølgelig skal man også betale for arbejdstimer, når man kigger på priser og på, hvad man vil have i, og hvordan den skal pyntes.
 8. De er bare rigtigt flotte
 9. Jeg lavede selv vores til 74 msk., den kostede 900 kr. i alt. at lave.
 10. Jeg var ved en skrædder i byen Løgten (tæt på Århus), og hun skulle kun have 250 kr (!!!!!) for at sy min kjole ind 2 cm. i hver side, og hun var virkelig dygtig. Men jeg har aldrig hørt om nogen ellers, der gør det så billigt. Synes jeg har hørt flere give omkring 1000 kr. for en tilretning.
 11. De fleste vil nok ikke give penge for en brugt, hvis de kan betale det samme for en ny på tilbud.. Desværre.
 12. vi gjorde det, da vi spiste den til dessert
 13. Sådan er det vel ligemeget om det er en brugt eller en ny? For nogle tager det riiiigtig lang tid, før man finder den rigtige kjole - også i butikkerne, så synes ikke, det er noget, der kun er aktuelt ved brugte kjoler:)
 14. Har desuden set mange fotografer, der tager 4500 kr. for kirke og lokation, så 4000 er ganske normalt