5/5

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About 5/5

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/14/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  05.05.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus, men bor i Randers
 1. Nyt: Kjole og sko Gammelt: Perlekæde og armbånd - arvestykker.. Lånt: Perleøreringe fra min (lykkelige) gifte veninde Blåt: Vores navne er skrevet med blåt på strømpebåndet..
 2. Min polterabend var d. 18/2, da det skulle passe med mit fodbold og en gravid veninde.. H2B var d. 24/3.. Det passer egentlig os begge meget godt, at det er overstået.. Der er nok at se til den sidste måned op til brylluppet.. Og set i lyset af hvor træt jeg var de efterfølgende 4 dage er jeg glad for det ikke var ugen før..
 3. Hejsa.. Til både H2B og min kom de kl. 8.. Jeg har selv været med til yderligere 3 og de var alle sammen også kl. 8..
 4. Hvor har i fundet personlige M&Ms henne?? Jeg har søgt og søgt, men kan ikke finde nogle steder, hvor de sender til DK..
 5. Jeg fik den i fødselsdagsgave af nogle veninder og den er bare super.. Jeg er normalt ikke den kreative type, men er gået helt i selvsving med at printe billeder og klippe klistre ting ind i den.. Der er en masse forskellige afsnit - forberedelser, hvordan man mødte hinanden, polterabend, selve festen, bryllupsrejs.. Tror den er fantastisk at trække frem om nogle år..
 6. Lige i forbindelse med voksne brudepiger - hvordan går de ind? Smutter de bare sidst ind lige inden man selv går ind eller? Ved i hvad man "normalt" gør der?
 7. Ha ha.. Så det var mig der var et begynder fjols.. Tak for hjælpen piger..
 8. Nu er jeg rimelig ny på e-bay, men når jeg går ind og kigger, så koster en favourboks 63 kr. Hvordan kan du så få 100 stk. for 150 kr.? Måske det bare er mig der ikke har helt styr på det..
 9. Det er jeg helt sikker på i gerne må.. Vi fik af vide at havde vi nogle ting vi gerne ville have hængt op - billeder, bannere eller andet, så skulle vi bare sige til.. Det lød faktisk også som om at de gerne ville gøre det, bare vi kom med tingene.. Mht. maden så tror jeg uden tvivl den er i top på Marselis.. Deres kok har lige været med kongeskibet rundt.. Og sådan som de fortæller om maden bliver lavet er jeg sikker på det er i orden.. Men der følger jo også gratis prøvemiddag med derude, så der kan man jo se det an.. (Det er selvfølgelig først efter man har booket det.) Har heller ikke hørt godt om Varna, hverken betjening eller mad..
 10. Må jeg spørger hvem det er hos? Er nemlig også fra Randers og på udkig efter priser..
 11. Det er ikke fordi jeg har de vilde erfaringer, men vi har netop booket Helnan Marselis til vores bryllup.. De er SÅ flinke derude og der er ikke det der ikke kan lade sig gøre.. Er sikker på vi ikke kan finde et bedre sted at holde vores bryllup..
 12. Vi skal have croissanter med skinke- og rejesalat..
 13. Vi sparer selv ca. 50.000 sammen og så er vi så heldige at få ca. det samme beløb af vores forældre.. Havde vi ikke gjort det, så ville vi nok have sparet nogle steder, da vi ikke vil låne til det..
 14. Mie altså.. Her sidder man og får gode ideer til sit bryllup og hvem dukker pludselig op på et billede - dig.. Jeg har nu brugt to dage på at læse dine beretninger igennem.. Fantastisk læsning.. Mange knus din eks-svigerinde Charlotte
 15. Ha ha.. Det er da lidt sjovt.. :)