Luiiise

Medlem
 • Content count

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Luiiise last won the day on December 22 2012

Luiiise had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Luiiise

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday July 21

Profile Information

 • Vielses dato
  06.06.2015
 • Type vielse
  I Sct. Nicolai kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hotel Vejlefjord
 • Interesse
  En masse hygge med min skønne H2B, lige pt bryllupsplanlægning :)
  ud i naturen, en masse mode og skønhed :)

Recent Profile Visitors

5,416 profile views
 1. Så er der 2 måneder idag :) nøj jeg glæder mig! det er så uvirkeligt! de 3 år gik jo så hurtig :)

 2. ej hvor er det hele bare fint
 3. Update Så fik vi snakket med Hotel Vejlefjord idag Menuen er på plads: Reception: (kl. 14 ca.) Velkomstdrink, kaffe/the, sodavand, øl, bryllupskage (solbær, hindbær, hvidchokolademouse med bund af hasselnødder) og slik/chips Festen: (kl. 17 ca.) Forret - ærtepuresuppe med rømørejer og kørvelolie Hovedret - kalvemørbrad, hvad de nu finder på grøntorvet om morgenen, kartoffeltærte og sovs af sommerkantareller Dessert - trioligi over jordbær, tærte, shot og is Kaffe, chokolade og en bryllupskage mere denne gang gulerodskage Natmad - frikadeller og koldkartoffelsalat Husets vin, øl og sodavand i 8 timer (fra kl. 17-01) Vi har fundet ud af, at vores DJ, er en af mine bedste kunder (Jeg arbejder i butik) skide sød gut! Kjolen, skal rettes til d. 13/4 og med hjem til min far, som kommer på dagen, en time før vi skal afsted. Min ring er ved at blive indgraveret. H2bs er ikke fundet endnu, han kan ikke bestemme sig, så vi venter med hans, til han er helt sikker. Vi har snakket med præsten, og skal snakke de endelige detaljer med ham d. 4/5. Ægteskabserklærering og navneændring er lavet. Der er taget ferie fra d. 3/6 tom d. 10/6. Vi har booket brudesuiten på Vejlefjord til bryllupsnatten og en overnatning mere begge dage med adgang til spa afdelingen. Jeg har købt en før morgengave til h2b (x-box one) og har fået taget boudoir fotos ved Tina Liv, nu venter jeg bare på bogen med dem i. Hun er helt fantastisk btw. Der er booket tid til negle d. 3/6 og make-up prøve til snart. Min frisør er booket til dagen, og imorgen booker jeg prøveopsætningen. H2bs tøj er på plads, han bliver så flot navy jakkesæt med butterfly. brudebuketten er næsten på plads, skal h2b og hans onkel(blomsterbinder) laver, samt alle knaphulsblomsterne. Invitationerne er sendt ud, og en hel del har allerede svaret s.u d. 1/4 Bordplanen er klar. De sidste småting er ved, at blive lavet, som dagenderpå poser til gæsterne, toiletkurvene og bordkort. Lidt billeder af de forskellige ting
 4. Hold nu k***, hvor er det blevet godt Kunne ikke lige lade værre med at lure, nu når det er samme dag Stort tillykke med jer, glæder mig til at følge jer!
 5. Jeg har også været igang læææænge ja, det er spændende at se.
 6. EEj hvor fint med datoen Tak! Har altid elsket påfugle, vores nabo havde et par stykker, som gik frit og tit i vores have, da jeg var lille. Så jeg vidste bare at denne smukke fugl skulle med den dag.
 7. kigger lige med
 8. virkelig smukke blonder
 9. tak begge to uh jeg glæder mig sådan
 10. Jeg skal prøve på næste lørdag og jeg er også 2015 brud. De sagde at det var en god idé nu her, for hvis de ikke har den i min størrelse og skal bestille den hjem, så kan det taget op til 6 måneder. Og så skal man jo også have den rettet til.
 11. Hej B2Bs Jeg skal ned og prøve kjole i Askepot og Valentino d. 6 september. Men kan ikke finde ud af priserne der nede? Det er far og mor der betaler, men vil stadig gerne have en fornemmelse af det. Hvad kostede den du købte/prøvede der nede?
 12. velkommen til dejligt med en 2015 brud mere!
 13. den er vildt smuk! elsker alle detaljerne! Stort tillykke med den!
 14. jeg har ansøgt