Kiranha

Medlem
  • Antal besvarelser

    311
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Kiranha


  1. Hej håber nogle kan hjælpe mig eller give et godt råd.

    I vinters fandt jeg et godt tilbud på bryllupsfotografering på deal24, ringede og snakkede med dem for at høre om de var ledige på vores dato, hvilket de var, hvorefter jeg bookede (og betalte). I maj måned havde vi et møde med fotografen i vores hjem hvilket gik rigtig godt og han lovede at sende en mail til os inden en uge med bekræftelse på det vi havde aftalt. Denne bekræftelse har jeg aldrig modtaget og har ikke kunne få fat i ham siden. Hele sommeren har jeg ringet til det telefonnr stående på deres hjemmeside, lagt telefonsvarer samt skrevet mail(de har ingen rigtig adresse). Jeg har ringet til den mobil fotografen brugte den dag han besøgte os uden at komme igennem, lagt besked på hans telefonsvarer samt skrevet SMS.

    Vores bryllup er på lørdag og er nu ved at gå fuldstændig i panik, har vi en fotograf eller er vi brændt af?

    Har hele tiden tænkt at selvfølgelig kommer han, siden han har gidet bruge tid på møde, men efter 3 måneders og 6 tavshed og 6 dage til brylluppet er min tvivl nu stor. Og vi har INTET på skrift om at vi har booked ham.

    Og det jo også muligt at der er sket et eller andet med ham og derfor ikke svarer.

    Vi har betalt og har ikke råd til at gå ud og finde en ny. Tror nu nok vi ville få pengene tilbage via deal24 hvis han ikke dukker op, men dukker han op er der pludselig to fotografen vi skal betale hvilket slet ikke dur.

    Er der andre som har benyttet sig er denne fotograf hvor det er gået godt/skidt? Stedet hedder Imaginephoto

    Og nogle råd til hvad vi skal gøre?

    0

  2. Vi flytter rundt med et endebord.

    Valgte netop runde borde fra fordi vi synes det blev for bøvlet. Felixias metode lyder dog smart så der ikke er nogle tomme pladser ( jeg ville synes det var ærgeligt at der skulle være 2 tomme pladser ved flere borde).

    Vi har valgt at nå rundt til fire borde ( skal have 4 retter) og håber ikke der er nogle sure miner fra de gæster ved de 8 borde som vi ikke når rundt til ( det er min mor bekymret for).

    0

  3. Jeg har været til et bryllup hvor brudeparret rykkede rundt til alle bordene og synes det fungerede helt fantastisk. De havde et to-mandsbord som de rykkede hen for enden af alle de andre borde skiftevis (8-9 borde).

    Lige siden dette bryllup har jeg ønsket at gøre det samme, kæresten synes det lyder som en god ide men nægter at skulle rykke rundt mens han er ved at spise og eftersom vi har 12 borde vil det være meget svært at nå dem alle. Vi skal have 4 retter og er endt med at flytte mellem hver ret. Forret sidder vi ved et familiebord tættest på min far og kærestens mor, mellemret er også et familiebord med de ældre hvor vi sidder tættest å kærestens farmor og min onkel som betyder rigtig meget for mig, hovedretten bliver et vennebord og til desserten skal vi igen til et familiebord med min mor og kærestens far. Vi overvejede først 2 venneborde men eftersom det højt sandsynligt er vennerne vi snakker mest med til festen efter middagen og tænker at i sær farmoren vil blive rigtig glad, er planen sådan.

    0

  4. Vi har også synes det har været meget svært at beslutte om vi skal blande eller splitte op. Når jeg selv er til fest, kan jeg jo bedst lide at side sammen med folk jeg kender, det plejer altid at være en succes, men betyder også at jeg slet ikke snakker med andre.
    Jeg har været til fester, hvor jeg hyggede virkelig meget, selvom jeg sad ved siden af nogle jeg ikke kender, men har også oplevelser middage som har været dødsyge, hvor samtalerne var tvungne og akavede. Tror det først og fremmest kommer an på, hvem man sider ved siden af.

    Vi skal sidde ved 8-mands borde og kunne ikke få det til at gå op hvis familierne skulle side sammen, så vi er end med at blande. Ved hver bord sidder der 4 fra min side af familien som kender hinanden godt samt 4 fra hans side. Det samme princip har vi gjort med vennerne (har også et bord med 4 venner og 4 familiemedlemmer fra samme side). Vi har prøvet at sætte folk sammen som vi tror vil hygge sig og har nok opdelt bordene lidt efter alder, så min fætter på 25 ikke sidder sammen med h2b's tante på 70.

    Alle gifte par er blevet splittet op og sat ved forskellige borde (Enkelte par sidder ved samme bord fordi de ikke rigtig kender andre end hinanden). Ugifte par sider ved siden af hinanden med en enkelt undtagelse, men hvor parret så sider ved samme bord.

    0

  5. Vi sidder også og diskuterer drikkevarer. vi bliver 100 personer og jeg var ude i 12 kasser sodavand til reception (fra kl. 15.00) og middagen. og så 1 1/2 L sodavand til drinks efter middagen.

    Min kæreste synes jeg er sindsyg han mener at 2 kasser er nok og vi max. skal have 4 kasser og så supplerer med 1 1/2 L sodavand (hele hans familie giver ham ret)

    Og nu skakker I om 14 kasser til halvt så mange gæster og får af vide det for lidt..... Håber denne tråd kan overbevise kæresten.

    0

  6. Først og fremmest, er det jo slet ikke sikkert alle de ting, du har fået at vide passer :) Kan jo være de prøver at snyde dig. Dernæst, så tror jeg næsten aldrig det kan lade sig gøre, at finde en dag hvor ALLE kan.

    Og action for dig behøver jo ikke at betyde, at alle skal være indblandet. Jeg bungee jumpede på min polter :wink: Det kan man godt være tilskuer til, selvom man er gravid, og det kan man sikkert også i andre situationer.

    Tror du som udgangspunkt må prøve at stole på, at de trods alt vil dig det bedste og kender dig (måske fra lidt forskellige sider, men alligvel). Hvis du har haft mange samtaler med din svigerinde om, hvad du godt kunne tænke dig på din polter, så ved hun det jo godt! Og så ville det da være direkte uforskammet at planlægge noget modsat, fordi hun ikke selv kan lide de ting, eller være med til dem.

    Jeg kan godt forstå dine bekymringer - havde nogen af dem selv i dagene op til den dag, jeg havde gættet mig til, det ville blive, men de blev virkelig gjort til skamme. Du bekymrer dig ALT for meget, og det er noget, der er udenfor din kontrol uanset hvad, så lige meget hvor meget du bekymrer dig, vil det nok ikke ændre resultatet - ergo er det spildt energi! Ja, altså, ved godt det er nemmere sagt end gjort, er bare opdraget med, at det ikke nytter noget at bekymre sig over ting, man ikke er herre over, så prøver selv at leve efter det.

    Næste gang du ser din svigerinde, så smid evt en kommentar om, at du godt nok er spændt på din polter, du har ingen anelse om, hvornår det er, men du håber, der sker noget action... Og så tag en dyb indånding og stol på dem - forhåbentlig bliver dine bekymringer også gjort til skamme :)

    Jeg har ingenting fået af vide, så de prøver ikke at snyde mig, endnu....

    En person har fortalt mig at hun er meget ked af, men desværre ikke kan komme (hvilket jeg stoler på). Men at jeg skulle glæde mig og at min svigerinde og mor havde gjort et kæmpe stykke arbejde for at arrangerer en god PA til mig.

    Så ja, jeg bør stole på de kender mig, og være glad for at de vil bruge til og energi på at lave et ti mig. Og lige meget hvad så være taknemmelig og nyde den forstående dag med dem jeg holder af, når den kommer.

    Det er bare svært at skubbe de følelser og forhåbentlig unødige bekymringer væk man har. Måske handler det hele om at jeg er meget mere kontrolfreak end jeg gik og troede.

    Samtaler om PA med veninde handlede mere om hendes ønsker end mine, da det var hende som skulle giftes

    Lyder som om du havde et dejligt PA :)

    0

  7. Jeg har med vilje været lidt zilla og "bestemt" at det er lillesøster/brudepige der har vetoret og sidste ord, simpelthen fordi jeg stoler 100 pct at hun ikke vil udsætte mig for noget som jeg vil hade, sælge kys på strøget, udklædning og sådan noget.... Hun er simpelthen den der kender mig bedst... Så jeg tager hele det der PA ret afdæmpet, jeg ved jeg får en og jeg ved at det nok skal blive hyggeligt, jeg ved indirekte også hvem der er blevet inviteret med da jeg selv er blevet spurgt om en liste, vi har et par gæster fra Jylland som jeg ikke ved om de kommer, men det er heller ikke dem jeg er aller tættest med så det går nok...

    Hvor det dejligt for dig :). Tror også jeg ville tage det afslappet hvis det var min tætteste veninde som stod for det.

    Heldigvis tror jeg ikke de kunne finde på at sætte mig til at sælge kys på strøget

    Jeg er mere bange for at de vil "passe for meget på mig", så det ikke bliver den "vilde" PA som jeg altid har drømt om.

    At det bliver cupcake bagning frem for f.eks. repelling ned fra et højhus.

    Andet eksempel er at jeg ville elske en stripper :floejt: men tvivler stærk på mor bestiller en til mig..... (kan nu også sagtens undvære en :wink: )

    0

  8. Jeg har altid synes at dem der brokkede sig over deres polterabend var utaknemlige. At de I stedet skulle være glad for at overhoved få e,t samt at at det aller vigtigste ved et PA er at være sammen med dem som betyder noget for en. Samtidig har jeg altid været glad for at min tætteste veninde ønsker samme type PA som mig og vi har år tilbage lovet hinanden at vi vil sørge for PA for hinanden hver i sær i vores ånd.

    Nu da det handler om mit eget PA er mine følelser helt helt anderledes end jeg synes de burde være :(. Jeg skal giftes start august, har ikke fået et endnu og er ved at gå ud af mit gode skind. Kan simpelthen ikke klare ikke at have kontrol over situationen. Hvilken dato bliver det, hvem kommer og hvad skal vi lave. Mest af alt er jeg bange for at blive skuffet, over at nogle ikke kommer eller af hvad vi skal lave frem for at nyde dagen og værdsætte det store arbejde som jeg ved nogle har lavet for mig.

    Min tætte veninde flyttede til udlandet i efteråret og fik baby for nogle måneder siden, så hun har selvfølgelig ikke kunne stå for planlægningen. Nu der også gået op for mig at hun slet ikke deltager (burde måske have givet sig selv), da hun 100 % ikke kommer til DK igen før brylluppet.

    Eftersom jeg ikke har fået et endnu og jeg ved mine veninder er ude at rejse forskudt i juli måned, kan jeg se at der vil mangle nogle af dem, som jeg ville ønske var der.

    Samtidig har jeg fået fortalt at det min mor og svigerinde (på h2bs side) som står i spidsen af mit PA. Elsker min mor og har det fint med hun skal deltage i min PA, men kan på ingen måde forstille mig hende arranger det i min ånd. Min svigerinde som jeg holder jeg ufattelig meget af og også betragter som en veninde, ved jer er total modsætninger af mig i forhold til hvad vi mener er den perfekte PA (har haft mange samtaler omkring PA i forhold til hendes sidste år). Hun ønskede en stille og rolig PA, hvor jeg håber på en actionfyldt et. Samtidig er hun gravid i 7. måned, så er overbevist over at der ikke kommer action til mit PA.

    Jeg ved at jeg bør tage mig sammen, men kan ikke gøre for mine følelser. Kan godt bruge en opsang.

    Går I andre også rundt og spekulerer omkring jeres kommende PA? hvordan er jeres følelser omkring den?
    Og jer der allerede har haft en, kunne I bare nyde den fuldt ud?

    Undskyld det blev så langt

    0

  9. Må indrømme at jeg synes det er mærkeligt at I ikke har inviteret dem når i ser dem et par gange om året. Men jeg er også opdraget med at man ALDRIG må holde nogen udenfor og skiller mig nok lidt ud med min holdning herinde...

    derfor er vores gæsteliste også 100+.
    Tror jeg ville have blevet forvist fra familien af min mor, hvis jeg havde sorteret i familien. Ønskede heldigvis selv at have alle med :-)

    Nå men når det er sagt så vil jeg synes det er endnu mere mærkeligt at inviterer nogle flere gæster nu så tæt på brylluppet, hvis de andre gæster har fået deres invitation for flere måneder siden (det ved jeg jo ikke om de har).
    Tror jeg ville føle mig som 2. rangs gæst hvis det var mig der blev inviteret.

    Men det allervigtigste er hvad du føler dig bedst tilpas med, da det er din familie og dit bryllup.
    Det er din (og din kærestes) holdning og mavefornemmelse som betyder noget og ingen andres.

    0

  10. Puha fik lige vækket en masse følelser af at læse din historie...

    Jeg har fornyligt været meget frustreret over min h2bs Pa. Og jeg valgte at lave en bridezilla og få dem til at flytte datoen...

    Min h2b har 2 forlovere og han bad dem arrangere hans pa og sendte en liste til dem med hvem der skulle med - han ville ikke have mine veninders kærester med pga han ville fokusere på de havde det sjovt nu de ikke kendte de andre og ikke ville kunne slappe af. Hvilket jeg havde på samme måde mht min pa. Også fordi vores bryllup er vennebryllup og vi derfor hver ville få pa'er på 30 pers.

    Desværre valgte hans forlovere at lave et demokrati via facebook, hvilket resulterede i at de først satte en dato midt i maj - 3 uger før brylluppet på lørdag... På trods af at de har kendt datoen siden december...

    Min h2b havde sagt til de to forlovere "det eneste jeg ønsker er at I to begge kan deltage og hvis det ikke kan passe så arranger det efter brylluppet". Den ene forlover bor i Canada og den anden sejler...

    Men problemet lå så i alle de andre der skulle deltage i demokratiet til at starte med ikke kunne se meningen med at det ikke kunne holdes uden dem - de to der står med gommen ved alteret er jo ikke en vigtig del af gommens liv!!!???

    Derudover ville flere ikke deltage i en polterabend hvis det var efter brylluppet af princip!?!? Kan godt se pointen men så ændre navnet og gør det for din kammerat istedet for at gå op i traditioner...

    Andre sagde at jeg ikke ville have det var efter brylluppet - hvilket var en lodret løgn!?!

    Ham der sejler kunne først nå Danmark den 1/6 og ham den anden kunne først komme til Danmark den 31/5...

    Derfor blev de enige om at holde det den 5/6 - uden at høre mig om det var OK 2 dage før brylluppet...

    Jeg fik det at vide af en veninde til min pa... Først tænkte jeg OK skal ikke blande mig... Skrev til forløberne og spurgte om det var sandt... Og så begyndte frustrationerne... Kunne ikke sove og fik ondt i maven når jeg tænkte på det... Blev faktisk lidt forskrækket for har aldrig oplevet at have det sådan - plejer at kunne klare alt - men det gav mig direkte stress... Så endte med at skrive til dem at de kunne ikke holde det den 5/6...

    Grundene er at alle vores forældre har taget fri den 5+6/6 for at hjælpe til med de sidste forberedelser og den vigtigste grund min h2b skal have sit livs fest og ikke skulle holde igen med drikkevarerne pga han skal være frisk til brylluppet - for han er ikke typen der holder igen - og bestemt ikke typen der er frisk mandag efter en alm fest om lørdagen...

    Nu er sejlerens skib så blevet forsinket og han ved knap om han når brylluppet... Og ham fra Canada skal tilbage onsdag efter brylluppet... Så eneste dag begge kunne deltage var dagen efter brylluppet der er helligdag mandag... Hvilket jeg sagde god for... Men det passede ikke hans kammerater fordi de mener de har vildt mange tømmermænd efter vores bryllup...

    Så nu er det blevet onsdag inden brylluppet... Problemet er bare at sejleren ikke kan deltage... Og flere må støde til når de får fri fra arbejde men det er OK... Bortset fra det med at den ene forlover mangler... Jeg har så valgt at fortælle min h2b at den ene forlover mangler... Hans eneste krav!!! Han blev vildt skuffet men prøvede at forklare efter bedste evne at det ikke kunne hænge sammen når den anden skulle rejse til Canada allerede onsdag... Han var SÅ skuffet - havde så meget lyst til at tyde på hans vegne for kunne bare se hvor ondt det gjorde men efter at have sovet på det har han affundet sig med det... Og ved de to forlovere vil tage ud og få et par øl med ham mandag efter brylluppet kun de tre og så flytter jeg vores semi bryllupsrejse fra søndag til tirsdag... Derudover har forloveren fra Canada lovet at give en hånd torsdag og fredag...

    Så nu fik du hele min historie og jeg synes godt du må forbyde dem at holde det weekenden før brylluppet idet du havde sagt det fra starten... OG også i forhold til at det er det eneste tidspunkt I har til forberedelse... For selvom hans lillebror betyder alt så er det ikke din fejl for går ud fra han ikke har været ude siden februar... Det er bare fordi de ikke har snøvlet dem færdig og arrangeret polterabend noget tidligere... Og det argument kan du godt give dem...

    Og spørgsmålet er skal der holdes polterabend før brylluppet?? Ellers kunne de jo holde det efter (evt. Kalde det noget andet - hvis det går mod deres princip...

    Eller de kunne finde en anden weekend uden lillebroren og så lave noget andet bare brødre efter brylluppet...

    For det er jeres bryllup der er i centrum og de ødelægger lidt brylluppet hvis I ikke kan lave de sidste forberedelser... Hvis alt ender helt i hårdknude må din h2b nok desværre aflyse hans kursus - men det mener jeg bør være sidste løsning...

    Mht til din bror så synes jeg du skal inddrage h2b og få ham til at sige direkte at han ønsker han skal deltage... For det kan være de tror det er dig der mener det og de derfor ikke skal lytte...

    Håber du finder en løsning som ikke giver dig for meget ondt i maven og søvnløse nætter...

    Fuck en historie, synes du har været meget large med at sige ok for polterabend 3 dage før. Det tror jeg ikke jeg ville, eller nu ender han jo nok med alligevel ikke at være hjemme....

    Kan godt forstå du havde knuder i maven, men tanken om han ikke vil være frisk til selve brylluppet pga. Druk 2 dage før dur jo slet ikke.

    Hvis ikke han kan komme hjem torsdag og få fri fredag, så bliver hans kursus aflyst. Men hvor jeg bare synes det skal droppes så mener han det modsatte

    0

  11. Jeg har været til et bryllup sidste år hvor jeg først opdagede at der var en baby med til festen efter middagen...

    Jeg ville nok kigge på min veninde og tænke hvordan er hun som person. Min ene veninde har fortalt mig at de allerede nu har aftalt at hendes kæreste bliver uden foran kirken med barnet så han ikke forstyrre... Har dog sagt at jeg bare synes at han skal sætte sig op af udgangen så han hurtigt kan gå ud med ham hvis han glæder. Jeg tror ikke på et enkelt vræl vil ødelægge vielsen, men igen folk grænser er meget forskellige og kender personer som bare ville lade deres børn glæde eller rende rundt i kirken og lege, dog heldigvis ikke nogle som skal med til mit bryllup

    0

  12. Det er jo en rigtig lortesiituation du er havnet i :( Synes ikke rigtig hans bror kan være det bekendt, men det er der jo ikke så meget at gøre ved nu, nu handler det vel om at finde en fremadrettet løsning.

    Hvis det var mig, så tror jeg, at jeg ville forsøge at snakke med H2B om det. Det er jeg godt klar over for de fleste er et stort no-no, men det er jo i bund og grund ham det handler om, så egentlig er det jo mest fair, hvis det er ham der bestemmer, hvad han kan og ikke kan og hvad han skal og ikke skal. Så kan det jo være at han ombestemmer sig omkring at tage faget dette semester, hvis han kan se at det slet ikke kan gå op.

    Som Louise skriver, så bliver du jo skurken i det her spil, uanset hvad du gør og siger fra nu af.

    Sidder og får helt ondt i maven, når jeg læser, om polterproblemer, håber virkelig at min H2B's polter ikke bliver i de to uger op til brylluppet (det har jeg udtrykkeligt frabedt mig).

    Ja det havde jeg også, skrev direkte at det ikke kunne blive den dag, fordi han ikke var hjemme.... men de vigtigste personer kunne kun denne dag. Hader at der skal være dårlig stemning ang. PA og især at det mig som er besværlig.

    0

  13. Jeg må altså indrømme, at jeg sidder med lidt åben mund.

    Det er sg lidt af en håbløs situation, hvor du bliver taberen ligegyldig hvad. Øv altså!

    Jeg er sg lidt paf........

    Synes virkelig det hele ser lidt håbløst ud lige nu... Rigtig lorte situation.

    Hvis han får lov at komme hjem fra Jylland torsdag og de holder fast i polterabend i weekenden, så bliver h2b nød til at vide at han ikke er hjemme torsdag-søndag, for det er jo mange dage han vil miste som han nok forventer skal bruges til forberedelserne.

    0

  14. Som sagt så synes jeg det er rigtig dejligt at de gider planlægge hans PA og også at de skal til udlandet i 4-dage, det synes jeg er sejt. Vil på ingen måde ødelægge hans PA og hans bror Skal da med.

    Angående vores planer lørdag så er det et rigtig tæt familiemedlem som holder rund fødselsdag og de har arrangeret en meget kreativ tur. Jeg har lovet at sørge for at hans PA ikke blev den dag og jeg ved de vil blive meget såret hvis h2b ikke kommer med. Deres arrangement står i forvejen i skyggen af vores bryllup, og de gør bare så meget ud af det.... H2b vil gerne med til denne fødselsdag Men jo han vil selvfølgelig helst til polterabend. Jeg har det bare i forvejen lidt dårligt over at vi har vagt at holde bryllup så tæt på hans fødselsdag.

    H2b aner intet om hvad de laver (kun at han får et polterabend) og vil blive meget overrasket over en 4 dags tur.

    Angående min bror så er det i min verden en selvfølge at han skal med eller i hvertfald bliver inviteret (de andre familiemedlemmer er ikke så vigtige). Min bror og h2b er jævnaldrende og kommer godt ud af det med hinanden og ved h2b også synes han skal med. Hans søsters kæreste er jo inviteret og de kender stort set ikke hinanden. Håber snart de inviterer ham.

    Havde egentlig besluttet at sige ok sådan er det, polterabend med lillebror er vigtigere end rund fødselsdag og så håbe på familiemedlemmet forstår, men nu er der lige kommet nye oplysninger. Fik h2b til at tjekke om han skulle starte på sit sommerfag fredag den 1. eller mandag den 4. Det er først den 4. Men så opdagede han lige at han er i Jylland onsdag-fredag op til brylluppet. Fuck. Fuck fuck.
    Vi skal holde det på en skole og selv stå for alt (bortset fra maden). Jeg kan ikke undvære ham torsdag-søndag og igen onsdag-fredag, det går bare ikke.... Det kan praktisk slet ikke lade sig gøre. Lige nu skal h2b finde ud af om han kan tage hjem fra Jylland torsdag aften eller om han helt skal droppe sin kursus. Han stemmer jo for at vi pynter op og gør det meste klart i weekenden, så han ikke skal udskyde hans fag.
    Synes det er en håbløs situation, vil ikke være en Zilla men vil ikke undvære ham i forberedelserne

    0

  15. Ville helt sikkert sige at hun kan tage barnet med.

    Vi har 4 babyer som vi har sagt er velkommen.

    10 måneder - de har sagt de kommer uden baby :-)

    6 måneder: ved ikke om baby kommer med

    4 måneder - min venindes søster bor 5 min fra feststed og baby får flaske så hun vil prøve at ham passet under middagen men det op til baby

    2 1/2 måned - baby deltager selvfølgelig

    0

  16. Jeg tror jeg ville snak med ham på en ikke-kritisk måde, der er ingen grund til at blive uvenner... Sig at I vist har snakket forbi hinanden fordi det jo lige var den weekend der ikke var en mulighed og du mente at I var blevet enige om at juni var en god løsning.... Ville også sige at de skal huske at undersøge om gommen kan få fri før de bestiller en masse, hvem ved måske har de overvejet det???

    Snakkede med ham i går (nok på den kritiske måde) og fik af vide at han måtte have overset at han ikke kunne den dato.

    Det blev lagt ud at nu var det bestemt at det blev denne dato og hvis ikke så ville det være min skyld at lillebror ikke kan deltage (igen lillebror betyder alt for h2b) eller hvis han så ikke fik noget PA.

    Jeg vil bare ikke ødelægge noget for h2b, men synes bare det er så respektløs at vælge den dag jeg fra starten sagde han ikke kunne. Og aner ikke hvordan hele skal hænge sammen i forhold til forberedelserne.

    0

  17. uha sikke noget bøvl.... :td:

    Kan du ikke snakke med H2B's storebror om at ligge det i juni som der var den oprindelige plan (Hvis jeg forstår det rigtigt) ??...

    Kan godt se det er problematisk med en lillebror der er ude at rejse hele juli, men det efterlader jo heller ikke mange muligheder for jer, hvis det skal planlægges efter at han er hjemme...

    Hmm det er svært lige at råde dig til at gøre noget, andet end at snakke med H2B's storebror og forklare ham problematikken... Det lyder jo heller ikke til den PA er helt gennemtænkt hvis de rejser fra tors-søn og din H2B slet ikke kan få fri fredag... (Igen hvis jeg forstår det rigtigt?) :wink:

    Du forstår det helt rigtigt.

    Storebror havde oprindeligt fortalt mig de ville planlægge det i juni måned, så det ikke blev for tæt på brylluppet. Det er åbenbart ændret

    H2b starter sommerkursus fredag den 1. August. Det har han fortalt mig, men skal lige tjekke op på om det rigtigt, da jeg synes det virker mere logisk hvis det de først starter mandag.

    Aner ikke om jeg skal slå i bordet og sige at de SKAL finde en anden weekend for h2b kan ikke deltage eller jeg bare skal finde mig i at det bliver den weekend.

    En ting er den planlagte tur om lørdagen (storebror fik lige fortalt at den ikke var vigtig og min h2b nok ville blive glad for ikke at deltage) men noget andet er alle de bryllupsting der skal laves den weekend især nu h2b skal i skole ugen op til brylluppet og først er hjemme kl. 18.00 hver dag.

    0

  18. Tilbage i februar begyndte h2b's brødre at snakke om polterabend og jeg var super glad for de gad planlægge et for ham. Jeg gav dem en liste med navne som han gerne vil have med og skrev samtidigt om de ikke kunne sørge for det ikke blev lørdagen inden brylluppet da h2b og jeg ikke var hjemme, men at vi ellers ikke skulle noget vigtigt hele sommeren. Storebror skrev tilbage at det ikke var noget problem og de ikke ville lægge det der alligevel, da vi nok havde travlt så det nok ville blive i juni. Skrev tilbage at travlhed var ligegyldigt men at vi simpelthen ikke var hjemme den dag.

    Har flere gange prøvet at forhøre om dato, men har intet hørt samtidig har min bror og de 3 andre på listen fra min familie ikke hørt noget om PA selvom jeg flere gange har skrevet at de skal huske dem i hvertfald min bror.

    Nå igår får jeg så af vide fra min svigerinde at PA er planlagt og de tager på rejse torsdag-søndag ugen inden brylluppet og h2b's storebror havde fortalt de andre at han havde undersøgt med dato i forhold til mig.
    Er så rassende over det bliver den eneste dato som jeg har sagt han ikke kan, vi er tvunget til at droppe vores planer + kan ikke se hvordan vi skal kunne undvære en forlænget weekend op til brylluppet pga. forberedelserne. Samtidig kan H2b nok ikke få fri fredag pga. skole, han kan nok ikke engang få fri dagene op til brylluppet. Og min bror har stadig ikke hørt fra dem.
    H2b' storebror sagde i går at hvis det ikke blev den weekend måtte de undvære deres lillebror, da han er ude at rejse hele juli. Jeg ved at lillebroren betyder utrolig meget for h2b (nok den vigtigste person).

    Hvordan forholder jeg mig til dette? Hjælp?

    0