Helene Frederiksen

Medlem
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Helene Frederiksen last won the day on July 2 2013

Helene Frederiksen had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Helene Frederiksen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  23.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Østerbro
 1. Super fine, men desværre ikke den rigtige farve... Men kan du fortælle, hvor du har købt dem?
 2. Lucca butikken har også brudepigekjoler. Ikke det helt store udvalg. Men de har en, hvor der er en blonde, som går skråt ned over kjolen og med snoede bånd som stropper. De koster 500 kr i outletten, det kunne måske også være noget.....? Og jeg kan sige, at den er meget pænere i virkeligheden end på billedet... :-)
 3. Tusind tak for jeres svar, det var gået helt forbi min næse. Synes ikke at Monsoon havde det store udvalg, jo til helt små piger... Lilly skal prøves, men er der andre steder inde i byen? Nettet har jeg også luret på, men synes det er så svært at vælge, især når man ikke kan se dem live.... Er der nogen af jer, som har været inde i Mini Mode på Nørregade?
 4. Uhhh jeg kan så godt forstå dig.... Jeg har også bestilt de sko, og de står allerede og venter på mig.... :-) så jeg synes at det er en meget god investering.... Og dine danskesko er også fine, dem har jeg også haft kigget på... Så alt i alt må konklusionen være, at jeg synes, du har rigtig god smag i sko :-) Uhh hvor har du dem henne, inde i butikken? Var det også hos Lucca du har bestilt? Hvor lang tid gik der før de kom hjem? Hehe pudsigt vi har haft kigget/købt de samme par sko, det kan kun være god smag Mange tak, tror de kommer til at passe perfekt sammen med kjolen Sorry havde slet ikke set, at du havde fået skrevet.... Men ja de stod inde i butikken, og mener,,at det tog lidt over 30 dage til de havde fået dem hjem. Jeg har så været inde og hente dem idag, og de koster 2495 kr, dyre ja, men det hele værd, de er så flotte.... Desværre kan jeg så se på dem, at der er nogen, som har haft gået i dem før, ikke meget, men det ses, samt at der er to sten, som er faldet af, så jeg skal lige have ringet til dem imorgen. For til den pris, vil jeg altså have nogen sko, som andre ikke har prøvet før...... :-) Hold da op 30 dage til mig har hun sagt 14 dage. Det er da utroligt, at de er blevet prøvet! Jeg har også gentaget flere gange, at jeg vil have et par uprøvede sko! Hun sagde ellers derinde, at de aldrig før havde haft reklamation på skoene, men det ændrer sig så nu Men kan godt forstå du ikke er tilfreds, for til den pris skal de bare være 100% i orden! Jeg var inde i forretningen dagen efter, og de kunne godt se det, og det var der ingen problemer med. De kunne sagtens forstå mig, så de bestiller et nyt par hjem og så håber jeg, at jeg kan hente dem sammen med mit slør, som også er på vej..... Og forhåbentlig går der ikke 30 dage.... :-)
 5. Uhhh jeg kan så godt forstå dig.... Jeg har også bestilt de sko, og de står allerede og venter på mig.... :-) så jeg synes at det er en meget god investering.... Og dine danskesko er også fine, dem har jeg også haft kigget på... Så alt i alt må konklusionen være, at jeg synes, du har rigtig god smag i sko :-) Uhh hvor har du dem henne, inde i butikken? Var det også hos Lucca du har bestilt? Hvor lang tid gik der før de kom hjem? Hehe pudsigt vi har haft kigget/købt de samme par sko, det kan kun være god smag Mange tak, tror de kommer til at passe perfekt sammen med kjolen Sorry havde slet ikke set, at du havde fået skrevet.... Men ja de stod inde i butikken, og mener,,at det tog lidt over 30 dage til de havde fået dem hjem. Jeg har så været inde og hente dem idag, og de koster 2495 kr, dyre ja, men det hele værd, de er så flotte.... Desværre kan jeg så se på dem, at der er nogen, som har haft gået i dem før, ikke meget, men det ses, samt at der er to sten, som er faldet af, så jeg skal lige have ringet til dem imorgen. For til den pris, vil jeg altså have nogen sko, som andre ikke har prøvet før...... :-)
 6. Uhhh jeg kan så godt forstå dig.... Jeg har også bestilt de sko, og de står allerede og venter på mig.... :-) så jeg synes at det er en meget god investering.... Og dine danskesko er også fine, dem har jeg også haft kigget på... Så alt i alt må konklusionen være, at jeg synes, du har rigtig god smag i sko :-)
 7. Hvor er det ærgerligt, at folk blander sig i, hvad andre bruger penge på. Det er jeres penge og jeres dag. Så hvis I føler, at I har råd og lyst til at bruge penge på en kjole, på en af de vigtigste dage i jeresmliv, så hvorfor ikke. Og hvis man ikke til sit eget bryllup, kan få lov til at bruge mange tusind kroner på en kjoler, ja hvornår skal man så....? Hvis det er, så er det vist også nemmere at få en god pris for en brugt brudekjoler, når den er lavet af en kendt designer. Og ellers så lad vær med at fortælle folk, hvad den koster. Det kommer jo i princippet ikke dem ved..... Er,ligesom de andre nysgerrig efter pris.....smiler ( og tænk på at i USA bruger de jo snildt 20-30000 kr på en kjole) Er spændt på at se hvadmdu ender op med, held og lykke :-)
 8. Øv Har lige set, at der var en, som var hurtigere end mig..... Det var dem i midten, som jeg synes er pænest, men så også dem, som er udsolgt.... Men synes også at sølvskoene vil klæde kjolen bedst :-)
 9. De koster fra 180 og op til ca. 500 maks. Jeg så Benjamin Adams skoene til bryllupsmessen. De er sindssygt flotte, men da der er andre ting som betyder mere end skoene, har jeg valgt at prioritere pengene anderledes i budgettet. Bl.a. fordi jeg vidste jeg alligevel skulle have et par sko til, da jeg ikke ville kunne danse i BA skoene… Ja jeg er stadig helt vild med BA skoene, og der står et par og venter på mig :-) men tænker lidt, at når de ikke er så dyre, så skulle man måske overveje sådan et par danskesko...... Jeg er helt vild (endnu engang) med dem i midten, som du har linket til ( kan du fortælle prisen på dem?
 10. Hvor er det bare totalt gennemført, er vildt imponeret :-) Stort tillykke med dagen imorgen, håber at I får en fantastisk dag :-)
 11. Rigtig flotte sko :-) hvad koster sådan nogen? Og er du gået helt væk fra Benjamin Adams skoen (mener at det var dig, som startede med at vise dem frem?)
 12. Er der nogen af jer, som kender nogle steder, hvor man kan købe brudepigekjoler til piger i alderen 8 og 13 år? Det skal være i København eller køreafstand fra København.
 13. Ja det er enormt uprofessionelt. Man kan så sige,til deres forsvar, at de lever ikke af at lege lokaler ud, men synes simpelthen at det er så tarveligt gjort af dem. Især når man tager i betragtning af, at vi havde haft aftalen med dem i over en måned. Men det er jo et super lækkert sted, som I har. og det kunne sagtens have haft en interesse, men vi blev enige om, at når det lå i sådan et prisleje, så kan vi ligeså godt betale os fra det hele, så vi ikke skal stå med noget dagen før eller efter :-)
 14. Kære alle beklager jeg først skriver tilbage nu, men har selv lige ligget syg og også haft børn syge..... Tusind tusind tak for hjælpen og alle de gode gode forslag. Den med poolen og et par fisk har været oppe og vende, men vi kom frem til at man ikke kunne få store nok pools..... ;-) Vestegnen har ingen intereesse, det ville blive for langt væk for os og vores gæster. Men vi skal ud og tale med en restaurant her på mandag, som ligger ud til vandet. Vi havde først kigget på et hotel, hvor vi så ville have haft overnatning med til vores gæster (de var billige), men de havde desværre ikke nok ledige værelser den dag.... Så vi ser frem til mandag og håber på at vi kan lide lokaler :-) Håber at I alle får en fantastisk weekend
 15. Kære alle Tusind tak for god respons. Tager lige jer alle på en gang, det er lidt nemmere :-) Altså vi har et andet lokale på hånden, et godt et, problemet er bare lokationen..... Manden har ytret ønskeom at det skal være ved vandet Hurra for at man er kæreste med en lystfisker/dykker, så vi leder stadig med lys og lygte.... Så hvis I kender nogen steder med udsigt til vandet, enten selskabslokale, hvor man selv kan medbringe det hele eller hvor det hele er inkluderet, så sig endelig til...... Og ja, vi er klar over at prisen er en anden ;-) og det behøver ikke at ligge på Østerbro, vi kan godt bevæge os. (hvis dejligere langt væk, må der gerne være mulighed for overnatning. Og Diskobil, vi regner også med at det er et privat arrengement eller egen fest, som skal holdes der. Det er bare så respektløst, synes jeg. Har slet ikke ord for, hvor sur, jeg er på dem..... Og jeg kigger straks din liste igennem og håber at vi finder noget :-)