Helene Frederiksen

Medlem
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Helene Frederiksen last won the day on July 2 2013

Helene Frederiksen had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Helene Frederiksen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  23.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Østerbro
 1. Har sendt dig koden :-)
 2. Hej Jeg kan ikke maile ønskesedlen videre til folk. Det er den rigtige adresse... Mvh Helene
 3. Super fine, men desværre ikke den rigtige farve... Men kan du fortælle, hvor du har købt dem?
 4. Ja jeg har samme problem fra iPad, og tror faktisk, at det har været sådan den sidste uges tid. Og det er mega irriterende....
 5. Tusind tak for jeres svar, det var gået helt forbi min næse. Synes ikke at Monsoon havde det store udvalg, jo til helt små piger... Lilly skal prøves, men er der andre steder inde i byen? Nettet har jeg også luret på, men synes det er så svært at vælge, især når man ikke kan se dem live.... Er der nogen af jer, som har været inde i Mini Mode på Nørregade?
 6. Er der nogen af jer, som kender nogle steder, hvor man kan købe brudepigekjoler til piger i alderen 8 og 13 år? Det skal være i København eller køreafstand fra København.
 7. Ja det er enormt uprofessionelt. Man kan så sige,til deres forsvar, at de lever ikke af at lege lokaler ud, men synes simpelthen at det er så tarveligt gjort af dem. Især når man tager i betragtning af, at vi havde haft aftalen med dem i over en måned. Men det er jo et super lækkert sted, som I har. og det kunne sagtens have haft en interesse, men vi blev enige om, at når det lå i sådan et prisleje, så kan vi ligeså godt betale os fra det hele, så vi ikke skal stå med noget dagen før eller efter :-)
 8. Kære alle beklager jeg først skriver tilbage nu, men har selv lige ligget syg og også haft børn syge..... Tusind tusind tak for hjælpen og alle de gode gode forslag. Den med poolen og et par fisk har været oppe og vende, men vi kom frem til at man ikke kunne få store nok pools..... ;-) Vestegnen har ingen intereesse, det ville blive for langt væk for os og vores gæster. Men vi skal ud og tale med en restaurant her på mandag, som ligger ud til vandet. Vi havde først kigget på et hotel, hvor vi så ville have haft overnatning med til vores gæster (de var billige), men de havde desværre ikke nok ledige værelser den dag.... Så vi ser frem til mandag og håber på at vi kan lide lokaler :-) Håber at I alle får en fantastisk weekend
 9. Kære alle Tusind tak for god respons. Tager lige jer alle på en gang, det er lidt nemmere :-) Altså vi har et andet lokale på hånden, et godt et, problemet er bare lokationen..... Manden har ytret ønskeom at det skal være ved vandet Hurra for at man er kæreste med en lystfisker/dykker, så vi leder stadig med lys og lygte.... Så hvis I kender nogen steder med udsigt til vandet, enten selskabslokale, hvor man selv kan medbringe det hele eller hvor det hele er inkluderet, så sig endelig til...... Og ja, vi er klar over at prisen er en anden ;-) og det behøver ikke at ligge på Østerbro, vi kan godt bevæge os. (hvis dejligere langt væk, må der gerne være mulighed for overnatning. Og Diskobil, vi regner også med at det er et privat arrengement eller egen fest, som skal holdes der. Det er bare så respektløst, synes jeg. Har slet ikke ord for, hvor sur, jeg er på dem..... Og jeg kigger straks din liste igennem og håber at vi finder noget :-)
 10. Hov jeg havde slet ikke set, at der var svaret.....Den første, der er farven fin, men arket er ikke stort nok.... Og på den anden, så er vægten på kartonet får lavt..... Men jeg har fundet noget andet, ikke helt den farve, jeg ville, men sådan er det. Man kan jo ikke blive tilfreds hver gang ;-) Men tak for forsøget Hej Helene søger faktisk også mørkeblåt karton, så ville lige høre hvor du endte med at købe det henne? Jeg endte med at købe det hos Arnold Busk, da de var dem, som kom tættest på med hensyn til den farve, som vi gerne ville have. De er lidt dyrere end Panduro. Held og lykke:-)
 11. Det er nemlig en rigtig god at blive gift på Og til jer, som er nysgerrige, så havde vi lejet Roklubben Gefion nede i svaenmøllehavn, og de kan helt klar IKKE anbefales...... Vi havde fået en bekræftelse på mail for over en måned siden, samt en mail med alle reglerne for udlejningen...... Depositummet skulle først betales op til dagen.... Og det eneste hun havde at sige, da min kæreste ringede derned var, at det jo var godt at der er 10 mdr til.................. argh( og her ville jeg rigtig gerne komme med en masse grimme kommentarer......
 12. Der skal man også være ude kl 2 om natten og det er desværre lige tidligt nok..... Men igen tusind tak
 13. Ej hvor sjovt, vi skal giftes samme dag :-) Det lokale har jeg også kigget på. Synes du at det var godt, hvor mange var? Kan du evt huske noget om faciliterne?
 14. Har kigget på dem, men der skal man vist være "tidlig" ude, så de kan ikke bruges, men tusind tak for hjælpen :-)
 15. Ja vi har lige her til morgen fået en mail om, at der hvor vi skal holde vores bryllup, er de kommet til at love lokalet ud til anden side, så nu står vi og mangler et nyt lokale...... Og ja jeg er pisse sur og rasende, for afsige det mildt..... Så er der nogen af jer skønne kvinde, som kan hjælpe med at finde et lokale, hvor man selv kan medbringe mad/kok og drikkevarer. Det må gerne være på Østerbro (men andre steder må også gerne foreslås) der skal være plads til 61 personer. Og så skal det være den 23/8-14. Alt er reserveret til den dag......kirke, fotograf, kok og dj".......... Please, hjælp :-)