Thoca

Medlem
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Thoca last won the day on April 28 2013

Thoca had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Thoca

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 10/02/1978

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2013
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Mårslet Kirke
 1. Hejsa. Jeg skal giftes 10.august og har fået total problem-hud nu. Havde tænkte jeg ikke skulle have så meget make-up på på dagen, men med alle de bumser og dimser jeg har i hovedet og på hals nu, så går det nok ikk. Derfor søger jeg nu en askepot-ampul. Ved godt de kan købes på nettet til en god pris, men tænkte det kunne være der var en der ikke havde fået brugt sin eller har en ekstra. Så er jeg nemlig mere sikker på at jeg kan nå at modtage den. Kan du hjælpe?
 2. HJÆLP!! 2 1/2 måned til bryllup. Jeg er stadig helt på bar bund. Jeg søger en der kan både sætte hår (med slør) og lægge en god make-up (med sine egne produkter). Jeg ønsker aller helst en der kan komme hjem til os 12km syd for århus, men kender du en anden der er rigtig god, kan jeg måske godt køre lidt. HJÆLP!!
 3. Pyh det lyder dyrt. Vi har desværre i plads i vores budget til noget så dyrt og slet ikke til at man ikk ved på forhånd hvad det vil koste. Men tak for dit svar. Håber stadig på at nogen kan hjælpe mig!
 4. Thomas og jeg skal giftes 10/8 2013 Hilsen Carina
 5. Tak for mail. Er du god til at arbejde i det program? Tænkte om jeg kunne lokke dig til at lave en version med sommerfugle? F.eks. I stedet for kongekronen og måske flere steder? Vores tema til brylluppet er sommerfugle men jeg er en skovl til at lave sådan noget der? Håber du har tid og lyst til at hjælpe :-)
 6. Det var da dejligt, ja tak send gerne til mig:-) olesencarina@hotmail.com
 7. Er bange for hun ikke længere er på siden:-( har i hvert fald ikke modtaget noget....
 8. Hejsa. Jeg er selv professionel musiker, desværre i Jylland. Men jeg kender en masse dygtige i København. Du kan skrive til min mail for mere Info. Olesencarina@hotmail.com du skal regne ned et sted imellem 1200-2000 alt efter hvor mange musikere du vil ha og hvor langt de skal køre.
 9. Kan du hjælpe mig? Den anden dag bestilte jeg faktisk en tid ved en frisør- udelukkende fordi der var der min søster skal ha sat hår og det dermed kunne være lidt hyggeligt.. Men pigen i telefonen lød ikke særlig rutineret i brudehår, hun vidste ikke hvor lang tid hun skulle bruge, spurgte ikke til min længde af hår eller om det var med slør. Så nu har jeg faktisk fået kolde fødder. Derudover ønsker jeg egentlig at få lagt make-up og sat hår samme sted og aller helst hjemme hos mine forældre, kort fra kirken. Jeg har ikke boet i området i mange år og aner derfor ikke hvad der er af muligheder. Kender du nogen der bare er super gode til det med hår (med slør) og make-up? Allerhelst en der tager ud, eller er i området tæt på Mårslet (århus syd)?? Det er ligemeget om det er privat eller en fra salon, bare jeg ved hun/han er rutineret. Der er snart kun 3 mdr.til brylluppet og jeg får ondt i maven af at tænke på jeg endnu ikke har styr på det..
 10. Kan du hjælpe mig? Den anden dag bestilte jeg faktisk en tid ved en frisør- udelukkende fordi der var der min søster skal ha sat hår og det dermed kunne være lidt hyggeligt.. Men pigen i telefonen lød ikke særlig rutineret i brudehår, hun vidste ikke hvor lang tid hun skulle bruge, spurgte ikke til min længde af hår eller om det var med slør. Så nu har jeg faktisk fået kolde fødder. Derudover ønsker jeg egentlig at få lagt make-up og sat hår samme sted og aller helst hjemme hos mine forældre, kort fra kirken. Jeg har ikke boet i området i mange år og aner derfor ikke hvad der er af muligheder. Kender du nogen der bare er super gode til det med hår (med slør) og make-up? Allerhelst en der tager ud, eller er i området tæt på Mårslet (århus syd)?? Det er ligemeget om det er privat eller en fra salon, bare jeg ved hun/han er rutineret. Der er snart kun 3 mdr.til brylluppet og jeg får ondt i maven af at tænke på jeg endnu ikke har styr på det..
 11. Du kan som regel blive gift i den kirke du ønsker, dog er nogle kirker begyndt at tage penge for det, såsom Ole af slotskirkerne, kirker på diverse øer mm. spørg dig for, tror ikke det bliver et problem, held og lykke og skønt for dig det bliver til kirkebryllup:-)
 12. Bliver simpelthen nødt til at sige jeg er chokoret!!! Chokeret over at er du ikke vil efterlade dit barn til sin far i længere tid. Helt ærligt, så bliver jeg da bekymret over at du har tænkt dig at gifte dig med en mand, som du har så lidt illid til. Selvfølgelig kan han tage sig af jeres datter. D bliver nødt til at vise ham den tillid og respekt!!!
 13. Musenberg jeg har flere gange kigget på jeres billede med rammen der bliver holdt af gæster og har besluttet at "stjæle" ideen. Men mangel altså en ramme til det. Har du stadig din og vil jeg i så fald kunne låne den?
 14. Du må meget gerne sende filen til mig på olesencarina@hotmail.com tak!
 15. Tror vores kom til at koste ca.9-10 kr stykket. Lavede et format hvor jeg fik størst udbytte af papiret. (Gav 2kr pr.stk papir/pap jeg brugte) Dertil kommer diverse sommerfugle ting jeg købte på eBay til at pynte med (har sommerfugletema), satte et billede i, så havde også lidt udgift til fotopapir. Vi købte personligt silkebånd med tryk til at binde rundt om. Det koster en del blæk at printe og hvis du skal købe skæremaskine, skæreknive, udstanser eller andet grej, kan det godt blve noget dyrere. Jeg var så priviligeret at jeg kunne låne. Jeg synes ikke vi har sparet på noget udover at være lidt taktiske med papiret. Det dyreste er faktisk tiden. Jeg har regnet ud at jeg alt i alt på 44 invitationer har brugt omkring omkring 80 timer på at klippe og klistre og skære, søge og købe ting på nettet, opsætte og printe. Pyh det var en hård omgang. Men nu de er sendt afsted er det det hele værd- især den respons jeg har fået på dem:-)