StineP

Medlem
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StineP

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.04.2013
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 • Interesse
  Digitalisering, hjemmesider, økonomi og venner

Recent Profile Visitors

1,045 profile views
 1. Jeg har mange gode bud, men December er ikke et optimalt tidspunkt at rejse på. Uanset om I vil på safari i Sydafrika, eller til Bali eller Vietnam. Her er efteråret og foråret de bedste perioder at rejse dertil i. Alle tre steder der varmt kan anbefales! Så hvis I søger varme, tænker jeg i er nødt til at lægge rejse tidligst marts-april 2020. Jeg tror desværre det bliver svært at forene tidspunktet med varme. Håber I finder en god løsning.
 2. Alle ønskes et godt nytår og jeg håber du har fået en god start på 2020! 

  Personligt kan jeg ikke vente til et år, hvor der venter en sommerbaby :)

 3. Vi havde selv det bedste bryllup i udlandet, det var virkelig en oplevelse for livet og noget vi aldrig glemmer. Det blev holdt på Maldiverne for den helt tætte familie og naturligvis med brudepiger og best-man. Så det blev ikke noget kæmpe stort bryllup, men derimod hyggelig og intimt, med dem man elsker mest. Hvor I bør tage hen, afhænger meget af Jeres budget og hvilket type bryllup I ønsker. Om det skal være eksotisk, romantisk eller med sjove aktiviteter. Det er jo et temperaments spørgsmål. Det er ikke en hemmelighed at Maldiverne er et dyrt valg og vi blev da også nødt til at låne penge til brylluppet. Man kan blive lidt klogere på mulighederne for finansiering af bryllup her. Synes dog det er klogest at finde et budget I kan betale og fastlægge destinationen herefter. Mit bedste råd til destinationen må være følgende: Vælg et romantisk land/by, uden for mange turister, da det hurtigt kan ødelægge stemningen. Fravælg Paris og gå efter byer som Budapest og Prag der er mere prisvenlige, men rigtig hyggelige. Det kunne være en mulighed, medmindre I vil gå all-in på drømmerejsen. Overvej samtidig om gæsterne kan betale dele af rejsen selv. Hvis I står for festen osv. må de være villige til at betale flybilletten selv. Spændt på at høre hvad I ender med
 4. Det er virkelig en god idé jeg selv har prøvet og varmt kan anbefale. Tak for at dele dokumentet, så man nemt kan komme i gang med det
 5. Jeg kan anbefale Frisør Fasson. De holder godt nok til i Lystrup, men jeg mener nu det er en kort køretur, for det er jo ikke en helt ligegyldig klipning! Priserne er meget fornuftige, efter hvad man ellers oplever. Held og lykke med brylluppet.
 6. Hej Marie, Hvad endte I med at vælge? Eller leder I stadig.. Vi benyttede selv Herrernes Magasin og deres skræddersyede jakkesæt. Synes resultatet blev fantastisk, med god service hele vejen igennem. Du kan se mere her: http://www.davidk.dk/Jakkesæt/Skræddersyet-jakkesæt Det er ikke helt billigt, men til gengæld får manden et jakkesæt han kan bruge de næste 10-20 år. De holder til i København, så jeg tænker valget bør afhænge af hvor du bor, men vi havde gode erfaringer.
 7. Øv jeg ville så gerne kunne vise Jer mine kunstige negle, som jeg fik lavet hos B4Beauty. Har desværre ikke nogle billeder liggende, men ser frem til at se en masse flotte negle i denne tråd! :-)
 8. Ej hvor der er mange pæne frisører. Jeg glæder mig virkelig til at følge denne tråd, der kan give ny inspiration.
 9. Jeg har selv gode erfaringer med Firedisko.dk som holder til i Midtjylland, men kører til hele Jylland. Det er nogle unge gutter, men de spiller lidt af hvert. De skal i hvert fald nok holde gang i festen! ;-)
 10. Jeg havde også stor glæde af http://www.vielsesringe-forlovelsesringe.dk/ da jeg skulle finde de rigtige ringe. Og ellers fandt jeg mange lækre skønhedsprodukter og flotte negle på http://www.b4beauty.dk/ da jeg skulle shines op til den store dag! :-)
 11. Hej Maria, Jeg håber I havde et godt bryllup. :-) Skulle andre få behov for et mobildiskotek, har jeg selv gode erfaringer med Firedisko.dk. Så hvis nogle har brug for en udbyder i Midtjylland, vil jeg da lige nævne dem. Det er meget ungdommeligt musik de spiller, men det kan nu være meget godt i visse sammenhænge. Specielt hvis der skal danses! ;-) God jul til jer alle.
 12. Det er et fantastisk godt indlæg! Der er SÅ mange gode fifs og råd jeg har haft glæde af. Specielt i afsnittene om Hår og Øjenvipper. Mine kunstige negle har jeg altid købt hos B4beauty og det vil jeg nok blive ved med, selvom du nævner Matas. Glæder mig til at få afprøvet de sidste forslag du nævner i dit indlæg.
 13. Virkelig flot kjole. Jeg synes du skal bære en halskæde til kjolen, da det vil give prikket over i'et. Den må bare ikke være for dominerende og en halskæde i sølv, hvidguld eller med perler, vil helt sikkert være flot. Jeg har selv fundet min halskæde til brylluppet her: http://www.chanti.dk/p-Halskaeder - måske du kunne finde inspiration der. Jeg ved i hvert fald de tilbyder 14 dages returret, hvis du nu ville have halskæden med når du prøver kjolen og den så ikke lige passer til.
 14. Mange tak for jeres inputs. Valget falder nok på hvidguld, da det er et holdbart og meget stilfuldt materiale. Og så er de heller ikke lige så pebrede som guldringe.
 15. Min favorit er nr. 3, hvis du går efter en hvid kjole. Vælger du en lidt mørkere kjole, så vil jeg nok foreslå den sidste. Men generelt er jeg enig i, at de tre første er virkelig pæne! :-)