TrineVesti

Medlem
 • Content count

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TrineVesti last won the day on January 27 2015

TrineVesti had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About TrineVesti

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  09.11.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding
 1. Tusind tak for den fine tegning
 2. Vi skal have taget billeder med Judy på lørdag - hendes firma hedder Fotostylisten. Jeg er sikker på hun nok skal gøre et super job, og er vild med at der i kirken er to fotografer på så vi både får min reaktion og h2b's når jeg kommer op af kirkegulvet.
 3. Tillader mig lige at have et mindre bridezilla moment - blomsterhandleren kan ikke skaffe de orkideer vi havde aftalt, så nu bliver min buket ikke som jeg havde drømt om og forestillet.. Øv øv, hvor irriterende!!

  1. Show previous comments  2 more
  2. Namak

   Namak

   Jeg håber du finder en løsning ellers er der jo heldigvis mange andre blomsterhandler. :D

  3. Ki Schou

   Ki Schou

   Ville det være helt utænkeligt at du fik flettet nogle kunstige ind hvis du kunne finde dem lavet som naturtro? Vi har en annoncør her på sitet som sælger vanvittig flotte naturtro orkidéer - ved selvfølgelig ikke om de har lige den du søger

   men bare en tanke hvis blomsten betyder mere for dig end materialet :)http://www.flowerfactory.dk/index.php/all/orkideer.html

  4. TrineVesti

   TrineVesti

   Har fundet en løsning med farven. Det bliver ikke helt som jeg havde forestillet mig, men det skal nok bliver rigtig flot alligevel. Jeg skal bare lige have det omdefineret mit billede af hvordan den kommer til at blive, men der er også lige et par dage endnu. Ellers en god idé med de kunstige og det er rigtig fine, men jeg vil gerne have ægte.

 4. Jeg tror det er samme melodi, men er faktisk ikke sikker. Præsten nynnede nogle af melodierne og læste bare teksten fra nogle af de andre, og jeg kan ikke lige huske hvad hun gjorde med den, for vi var igennem nogle forskellige bud. Men vi tog en beslutning henover weekenden og byttede den ud, og det har jeg det faktisk rigtigt godt med. Det var vores præst heldigvis også forstående for Ahh ja, det er det der med at holde de forskellige salmer fra hinanden Det kender jeg godt Hvilken har I så valgt? Det blev 'det er så yndigt' og den ligger stadig som salme 3, så vi synger den lige efter vi er blevet viet.
 5. Jeg tror det er samme melodi, men er faktisk ikke sikker. Præsten nynnede nogle af melodierne og læste bare teksten fra nogle af de andre, og jeg kan ikke lige huske hvad hun gjorde med den, for vi var igennem nogle forskellige bud. Men vi tog en beslutning henover weekenden og byttede den ud, og det har jeg det faktisk rigtigt godt med. Det var vores præst heldigvis også forstående for
 6. Jeg får sat hår og lagt make up ved Christina fra Creative Colors i Kolding. Tror ikke hun kører ud, men hun virker rigtig dygtig og har fået anden pladsen ved DM i makeup i 2012, så er sikker på hun ved hvad hun gør. Var til prøveopsætning i onsdags og det gik fint. Vi havde en god kommunikation og hun kunne sagtens lve hvad jeg gerne ville have. Men det er selvfølgelig et stykke fra Brørup.
 7. Wow det synes jeg er en super god pris for to ringe der er totalt custom made, så de passer lige til jer. Kan godt forstå du jubler
 8. Tusind tak for linket. Jeg kan ikke få lov og høre stykkerne på den danske salmebog.dk så har kun kunne finde nogle lidt dårlige versioner på youtube, der ikke rigtig er til at sammenligne fordi den ene er en klaver musikant og den anden på orgel. Og der synes jeg netop det er 'det er så yndigt' der bliver lidt corny.
 9. Så har vi været nede og snakke med præsten i dag og bl.a. vælge salmer. Det var en super oplevelse og jeg glæder mig så meget til hun skal vie os. Men nu er jeg kommer i tvivl med en af vores sange og overvejer at skifte den ud, men jeg kan ikke helt bestemme mig. Vi har valgt følgende: Du kom med alt det der var dig Regnvejrsdag i november I blev skabt som mand og kvinde Den signede dag med fryd vi ser. Det er nr. 3 jeg er i tvivl om for jeg kan egentlig godt lide teksten til den, men synes måske melodien bliver lidt for seriøs og højtidelig for min smag. Og overvejer nu at bytte den ud med 'det er så yndigt' for den synes jeg også rigtig godt om, specielt melodien er så behagelig at lytte til. H2b kan lide begge, så han har det fint med hvilken jeg vælger. Nogle input?
 10. Hej Lajla Så blev det min tur, efter valg af salmer viser det sig at vi er nødt til at have kirkehæfte alligevel. Kan du klare at lave Brændkjærkirken, Brændkjær sogn i Kolding. Undskyld for det lidt store billede På forhånd tak!
 11. Hvis du allerede har købt skoene så vil det klart være en fordel at tage dem med, så du kan se hvordan højden er ift. kjolernes længde. Ellers har de også sko man kan låne de fleste steder og med forskellige højder, hvis du har en ide om hvor høje de skal være.
 12. Fik at vide af en skrædder at man også kan bruge en elkedel som man så holder hen tæt ved mens de koger.
 13. Morgengaven er i hus!! Glæder mig sådan til at afsløre den :o)

 14. Kjolen er blevet hentet. Glæder mig SÅ meget til at skulle have den på..

  1. Namak

   Namak

   Så spændende. Stort Tillykke med købet :D

  2. MaikenC

   MaikenC

   :) ih hvor må det være dejligt at være så tæt på :)
  3. TrineVesti

   TrineVesti

   Ja det er meget spændende, men jeg synes der er for meget som skal nås endnu.

 15. det lyder så herligt. Der er noget magisk med efeu, elsker det! har lavet mange kager med efeu ranker på, og det er rigtig fint. glæder mig til at se hvad i får ud af det Jeg synes også det er så flot, men det bliver meget underspillet, da jeg også gerne vil bruge orkideer bl.a. i buketten og på kagen. Men der kommer efeu i knaphulsblomsterne og som bagsiden af min buket, på bordkortene og måske lidt punches i grønt pap spredt ud over bordet. Jeg er bange for det bliver for rustikt og voldsomt med en masse ranker, og tror bare ikke det vil passe ind i resten af udsmykningen. Har lagt mine invitationer herind i en tråd engang - så kan du få en idé om hvordan vi bruger det