tommie

Medlem
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tommie

 1. Dejlige smukke billeder <3 Spoerger lige som nr 100 - hvordan er det nu man ligger billede op?
 2. Hejsa Håber at nogen vil forklare mig hvorfor fotografer har total ophavsret på fotos? Kan man virklige ikk engang bruge et af sine dyrt købte billeder på facebook eller lave egen takkekort? Man køber jo billederne og det da kun god reklame at vise sine billeder til hele verden Tak for at I vil forklare mig dettte mysterium!!!
 3. Hejsa Håber at nogen vil forklare mig hvorfor fotografer har total ophavsret på fotos? Kan man virklige ikk engang bruge et af sine dyrt købte billeder på facebook eller lave egen takkekort? Man køber jo billederne og det da kun god reklame at vise sine billeder til hele verden Tak for at I vil forklare mig dettte mysterium!!!
 4. Super fin nr 1 - du ser bestemt gladest ud i den ;) ligner også lidt min egen måske
 5. Kan i øvrigt nok ikk anbefale vielse i Århus og fest på Fyn eller omvendt !!!
 6. Vi blev viet af Erik i Skt pauls kirke -meget smuk kirke og han var bare så venlig og holdte rigtig god tale for os. Mit tilhørs forhold var jeg havde boet tæt på for 4 år siden.... Kan varmt anbefale dem. Kirkekontioret var meget hjælpsom også.
 7. Rigtig fed 'gajol' æske er du grafiker? ;)
 8. SarahBJ du kan godt glæde dig :-) gid det var mig der skulle holds bryllup der IGEN !!! Hehe!! Synes det bedste af alt var jeg ikk skulle bekymre mig om noget hvilket er en stor lettelse på sådan en stor dag! Og massere tjenere på, de ved hvad de gør! Og fede fotos udenfor og ved stranden <3 held og lykke!!!
 9. Havde bryllup på varna for et par uger siden og det gik over alt forventning! De var så søde, hjælpsomme og maden var perfekt, alle gæsterne var virkelig benovet over sted og kvalitet og bedst af alt ingen ubehagelige overraskelser eller extra regninger, kan varmt anbefales!
 10. Hej alle BK brude Køber i gaver til dem og hvis ja - hvad?? Vi har to af hver så 4 stk, og er helt blank?! H2B er englænder og samme er Bestmen! På forhånd tak for ideerne Mie
 11. Vi blev gift kl 15 og festede til kl 3!! Passede rigtig godt i vores øjne!! Vi oplevede ikk meget af receptionen godt nok men gjorde ikk noget. Vi havde kun kort transport dog! Skøn dag iøvrigt er helt overvældende :-)
 12. Jeg købte i London. Og sparede godt! Fik den syet ind hos ander skrædder, det ikk billigt men stadig en besparelse :-) bare vær i rigtig god tid så skal du nok finde en villig! Alternativt kan man høre en kjole designer der kan syg selv.
 13. Jeg har koebt et ur selvom jeg synes det var alt for mange penge.... - men var foerst ude i laekker Weber grill, MB pen, imac, faldskaerms spring, lave et hjemmekontor til ham der staar klar naar vi kom retur, boudoir billeder.... Ville gerne give varigt minde dog. Hvad er hans interesser? Hvad med noget elektronik? Hvis man giver en ting der ikke varer 'hele livet' ku man saa ikke give et fint billede ved siden af hvor man ikke er noegen men slynget i sit sloer fx saa det brude agtigt for denne situation? I sidste ende er de her gaver ikke saa vigtige for mange maend ;) Men det aendrer jo ikke paa vi synes det skal vere lige oejet! Ku du finde hans idols underskift, koebe en antik bog, opsoege noget han har ledt efter, koebe en laekker fylde pen (kan bruges mere end manchet knapper), weekend tur til hans favorit by, gavekort til andel af ny bil han sparer op til.........?
 14. Tullemarie vi har den tidsplan du naevner, skal fortaelle efter loerdag om den er god Ville nok have taget 14.30 hvis jeg kunne....
 15. Wauw det er noget ef en liste Birkedal! Det er sejt!! Haaber nu du har nogen til at hjaelpe dig! God bedring Min kommende mand endte med at sidde og lave gaestebog igaar aftes/nat (han gad aabenbart ikke hoere mere paa mig!!) vi er forsinkede med den del da vi ville lave 'finger print trae' men fandt ikke de rigtige materialer - nu laver han '3D hjerte billede' i tyk ramme, super fint! Maa sige han ikke har bidraget meget men naar det kreativt er han all-in! Han har ogsaa lavet bordkort hehe Endelig ferie = tid til en tur i spa!!
 16. Jeg er også lørdags brud!!!! og så dejligt at høre jeg ikk er eneste med stress!!!! Tror min kæreste synes jeg ikk er den bedste pt da han synes jeg total tosset og stresset! og jeg kom til at råbe af ham igår for ikk at ordne de ting jeg har bedt om så gør det dog!!! ;) glæder mig så meget til afslappende honeymoon og kan give han mere opmærksomhed! Jeg er stesset da vi først skal første rejse til Danmark på onsdag og skal hilse og sige det ikk er nemt at planlægge bryllup fra andet land!!!! Skylder min familie kæmpe tak men kan ikk lige tjekke og ordne nogen ting selv og de forstår ikk altid hvad jeg vil eller hvorfor det skal være så detaljeret så er mega spændt på at komme hjem og se det hele!! Men nøj hvor jeg glæder mig!! Og prøver tage noget dejligt vejr med retur her fra Dubai!!! (min 35 grader hver dag)!!!! Held og lykke alt sammen!!! Det skal nok gå Alt sammen :-)
 17. Glæder mig så meget til masser fotos :-)
 18. Hej vi er ved at forberede engelsk dansk bryllup men vores kirke tilbød at oversætte og ligge på hver stol! De havde det alligevel liggende Det meste. Det sagde vi ja tak til så måske din gør samme?!
 19. Hej alle brude, gifte ladies og fotografer derude!! Har pludslig faaet fotograf stress og meget ondt i maven!! Skal giftes d. 14/9 i aarhus og idag fortaeller fotografen at hun ioevrigt ikke tager gaeste billeder, gruppe billeder eller familie billeder... ??? Er det normalt?? Spurgte da ikke om dette, da jeg troede det var automatisk med i en pakke der starter fra forberdelse kl13 til efter reception som slutter kl 18 (8500 kr). Men der er ikke noget at goere hun goer det ikke Blev ret overrasket... saa hvad goer vi?? Alle andre billeder paa hjemmesiden er smukke og sikker paa hun er kanon til lokation og kirke delen, og har vaeret soed hele vejen igennem - men bare mega bridezilla skuffet lige nu! Det selvfoelgelig min egen fejl i sidste ende 1. Skal vi aflyse og finde anden og dermed miste 1500 depositum - maaske for sent ude?? 2. Faa en gaest til at tage de billeder men synes det ligger pres paa, havde arrangeret en til at tage taler og dansen men vil ikke han skal tage billeder hele festen. 3. Booke en fotograf mere til festen om aften og til at tage par og gruppe billeder (bliver selvf dyrer men nogle fotografer herinde, vil da gerne give noget for at tage stressen vaek....)??? P.s. foreslog i selv poseringer eller gjorde fotografen?? Mange tak
 20. Tak for kommentarer - vil helt sikkert give fotografen feedback!!!!
 21. Rigtig fine ting!! Hvor fandt du de små poser Leone??
 22. Gode ideer!!! Ved desværre ikk med billederne
 23. Hej smukke brude... Jeg skal giftes med en skoen englaender 14.09.13, glaeder mig vanvittigt og har allerede soevnloese naetter!! Vi taler engelsk sammen saaa alt om bryllupet er paa engelsk (invitation, hjemmeside, bryllups avis osv). Skal giftes i Aarhus saa dansk vielse men praesten oversaetter de vaesntelige taler osv saa der er noget for alle. Vi er ca 50/50% dansk engelske gaester. Jeg er lille smule bekymret for mine foraeldre der ikke forstaar engelsk saa godt... de kan heller ikke saa godt tale med min forlovede...! Fx taler og ved vores hovedbord hvor vi sidder med hans familie men kan ikke snakkes sammen.... Vi mixer bordene og haaber efter lidt vin danskerne er villige til at snakke engelsk, saa tror gaesterne er ok Har i vaeret til dansk/engelske brylluper, hvordan gik det med sprog, musik og traditioner osv?? Mange Tak
 24. Fedt - tak for opmuntningen :-)
 25. Tak for input!! Var helt oppe i det røde felt men måske egen fejl!! Var nok mest overrasket over den ufleksible service.... Besluttet vi må leve uden par billeder baseret på ovenstående råd familien klarer vi på anden vis!! tak for hjælpen....