tommie

Medlem
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About tommie

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday November 4

Profile Information

 • Vielses dato
  14.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aarhus / Dubai
 • Interesse
  Planlaegger bryllup fra Dubai!
 1. Dejlige smukke billeder <3 Spoerger lige som nr 100 - hvordan er det nu man ligger billede op?
 2. Hejsa Håber at nogen vil forklare mig hvorfor fotografer har total ophavsret på fotos? Kan man virklige ikk engang bruge et af sine dyrt købte billeder på facebook eller lave egen takkekort? Man køber jo billederne og det da kun god reklame at vise sine billeder til hele verden Tak for at I vil forklare mig dettte mysterium!!!
 3. Hejsa Håber at nogen vil forklare mig hvorfor fotografer har total ophavsret på fotos? Kan man virklige ikk engang bruge et af sine dyrt købte billeder på facebook eller lave egen takkekort? Man køber jo billederne og det da kun god reklame at vise sine billeder til hele verden Tak for at I vil forklare mig dettte mysterium!!!
 4. Super fin nr 1 - du ser bestemt gladest ud i den ;) ligner også lidt min egen måske
 5. Kan i øvrigt nok ikk anbefale vielse i Århus og fest på Fyn eller omvendt !!!
 6. Vi blev viet af Erik i Skt pauls kirke -meget smuk kirke og han var bare så venlig og holdte rigtig god tale for os. Mit tilhørs forhold var jeg havde boet tæt på for 4 år siden.... Kan varmt anbefale dem. Kirkekontioret var meget hjælpsom også.
 7. Rigtig fed 'gajol' æske er du grafiker? ;)
 8. SarahBJ du kan godt glæde dig :-) gid det var mig der skulle holds bryllup der IGEN !!! Hehe!! Synes det bedste af alt var jeg ikk skulle bekymre mig om noget hvilket er en stor lettelse på sådan en stor dag! Og massere tjenere på, de ved hvad de gør! Og fede fotos udenfor og ved stranden <3 held og lykke!!!
 9. Havde bryllup på varna for et par uger siden og det gik over alt forventning! De var så søde, hjælpsomme og maden var perfekt, alle gæsterne var virkelig benovet over sted og kvalitet og bedst af alt ingen ubehagelige overraskelser eller extra regninger, kan varmt anbefales!
 10. Vi blev gift kl 15 og festede til kl 3!! Passede rigtig godt i vores øjne!! Vi oplevede ikk meget af receptionen godt nok men gjorde ikk noget. Vi havde kun kort transport dog! Skøn dag iøvrigt er helt overvældende :-)
 11. Jeg købte i London. Og sparede godt! Fik den syet ind hos ander skrædder, det ikk billigt men stadig en besparelse :-) bare vær i rigtig god tid så skal du nok finde en villig! Alternativt kan man høre en kjole designer der kan syg selv.
 12. Jeg har koebt et ur selvom jeg synes det var alt for mange penge.... - men var foerst ude i laekker Weber grill, MB pen, imac, faldskaerms spring, lave et hjemmekontor til ham der staar klar naar vi kom retur, boudoir billeder.... Ville gerne give varigt minde dog. Hvad er hans interesser? Hvad med noget elektronik? Hvis man giver en ting der ikke varer 'hele livet' ku man saa ikke give et fint billede ved siden af hvor man ikke er noegen men slynget i sit sloer fx saa det brude agtigt for denne situation? I sidste ende er de her gaver ikke saa vigtige for mange maend ;) Men det aendrer jo ikke paa vi synes det skal vere lige oejet! Ku du finde hans idols underskift, koebe en antik bog, opsoege noget han har ledt efter, koebe en laekker fylde pen (kan bruges mere end manchet knapper), weekend tur til hans favorit by, gavekort til andel af ny bil han sparer op til.........?
 13. Tullemarie vi har den tidsplan du naevner, skal fortaelle efter loerdag om den er god Ville nok have taget 14.30 hvis jeg kunne....
 14. Wauw det er noget ef en liste Birkedal! Det er sejt!! Haaber nu du har nogen til at hjaelpe dig! God bedring Min kommende mand endte med at sidde og lave gaestebog igaar aftes/nat (han gad aabenbart ikke hoere mere paa mig!!) vi er forsinkede med den del da vi ville lave 'finger print trae' men fandt ikke de rigtige materialer - nu laver han '3D hjerte billede' i tyk ramme, super fint! Maa sige han ikke har bidraget meget men naar det kreativt er han all-in! Han har ogsaa lavet bordkort hehe Endelig ferie = tid til en tur i spa!!
 15. Jeg er også lørdags brud!!!! og så dejligt at høre jeg ikk er eneste med stress!!!! Tror min kæreste synes jeg ikk er den bedste pt da han synes jeg total tosset og stresset! og jeg kom til at råbe af ham igår for ikk at ordne de ting jeg har bedt om så gør det dog!!! ;) glæder mig så meget til afslappende honeymoon og kan give han mere opmærksomhed! Jeg er stesset da vi først skal første rejse til Danmark på onsdag og skal hilse og sige det ikk er nemt at planlægge bryllup fra andet land!!!! Skylder min familie kæmpe tak men kan ikk lige tjekke og ordne nogen ting selv og de forstår ikk altid hvad jeg vil eller hvorfor det skal være så detaljeret så er mega spændt på at komme hjem og se det hele!! Men nøj hvor jeg glæder mig!! Og prøver tage noget dejligt vejr med retur her fra Dubai!!! (min 35 grader hver dag)!!!! Held og lykke alt sammen!!! Det skal nok gå Alt sammen :-)