AnnieRevsbech

Medlem
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About AnnieRevsbech

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 07/25/1978

Profile Information

 • Vielses dato
  21.09.2013
 • Type vielse
  Kirkelig vielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nyker, Bornholm.
 • Interesse
  At hvad der kan gøre planlægningen nemmere. Vi bor i København, men da min H2B er Bornholmer, vil han giftes på øen.
  Erni smukt at skulle giftes i en rundkirke.
 1. Sidder her med tårer i øjnene, den er helt fantastisk. den vil gå lige hjem, det har du gjort godt., Elsker den kommentar med grisling og plys. Hav en skøn dag på lørdag, held og lykke.
 2. Og nu er den store dag overstået, håber det gik over alt forventning, men så kan du vise din kjole. Jeg har selv bestilt Kina kjole så er helt vildt nysgerrig.
 3. Jeg syntes det er smukt og specielt at blive gift i en rundkirke. Jeg skal selv giftes i Ny Kirke, som er en lille bitte rundkirke. Jeg vil sige at selv om vores er lille og der alligevel kommer mange er der masser af muligheder for at alle vil kunne se brylluppet. Stolene er placeret, så hvis man holder de yderste pladser så kan man sagtens se. Jeg har fornemmelsen af at der er taget godt hensyn til udsynet, det hyggelige er så for os at der bliver lagt rødløber, kirken er pyntet osv. Jeg tror det bliver helt specielt, glæder mig til at sige ja i en kirke ikke mange kan prale af at være blevet gift i. Det rigtig meget at oplevelsen.
 4. Hahahaha hvor er det godt. Jeg vil også gerne høre eventyret, måske man selv kunne blive inspireret af det. Jeg tænker nemlig selv at gøre noget ligende, bare til min H2B. Så inspiration savnes.
 5. hjææææælp. Jeg leder alt hvad jeg kan efter noderne til dette som som min H2B ønsker skal spilles når jeg går ned af kirkegulvet, men det er umuligt at finde ud af hvad og hvor der skal trykkes for at downloade dem. Nogen der kan hjælpe mig, pleace.... Tak.
 6. Marie, hvad koster det for intim og ben? Under armene.?
 7. Griner, ingen tier stille, det hjælper mig jo ikke. MariaBiegel, hvor gemmer du din salon? For kommer ikke lige forbi Dianalund. Har ikke prøvet veet, tænker det svært at hive det af selv.
 8. Hej. Er der en der kan maile dem til mig? De kan ikke findes i det link mere, prøvede ellers meget ihærdigt. Mail: martin.persson79@hotmail.com På forhånd tusinde tak for hjælpen, det betyder rigtig meget at man kan hjælpe hinanden.
 9. Åhhh Gud, 2 md det er længe. Jeg er ved at være vanvittig bare efter nogle dage. Men der kun en vej, der skal bestilles tid. Hvor ondt gør det?
 10. Der er så mange flotte frisurer på youtube hvis du skriver wedding har, eller bryllupshår. Eller Google billeder med samme søgeord.
 11. Hej. Tak for de gode råd. jeg har skiftet barberhoved og også prøvet at bruge engangsskraberne, men det bare ikke godt nok. Jeg tænker at jeg vil prøve at blive vokset så, og tænker at gøre det så hurtigt som muligt, så må det briste eller bære. Hvor længe efter er man rød? og hvor længe holder det?
 12. Er heller ikke blevet endnu. Håber der ikke bliver råd. Vil helst være fri.
 13. Hvor er det bare fantastisk hvordan du og flere andre slipper fra den besværlige og følelsesladet ting at skive en tale til sin h2b. Jeg er skræmt fra vid og sans og kan slet ikke beslutte mig for hvad jeg skal gøre eller finde på. Men stor klapsalve til dig, du har gjort det godt, det er en god tale og der skal nok blive presset nogle tårer. Held og lykke, nu det jo snart.
 14. Lyder super sjovt og underholdende, dó it. Syntes slet ikke det bliver for meget, det er jo en tak til de gæster der har været med til at gøre optakten til jeres bryllup fantastisk, det vil blive modtaget med latter og kys hånd. Talerne til hinanden betyder jo noget helt andet. Gør det, glæder mig til at læse hvordan det gik.
 15. Ok hjælp mig lige, jeg har brug for jeres erfaringer og råd. Jeg har længe gået og irriteret mig lidt over at jeg ikke syntes at min skraber tog hårene under armene, på ben og ved intimbarbering ordentligt. Og til min bryllupsdag skal det bare være i orden, så nu er det jeg spørger jer til råds. Hvad gør jeg? Hvilken måde er den bedste til hårfjerning? Hvad er jeres erfaringer med Voks hos professionelle osv? Hjælp, hjælp, og gør det mega meget ondt? For har ikke prøvet andet end skaberen. Håber I kan hjælpe, Knus Bride to be Annie