BenteA

Medlem
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About BenteA

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/03/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  19.04.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Slangerup
 1. Det er super svært, når forældre/svigerforældre gerne vil blande sig meget i hvad der er "rigtigt" og "forkert". Vi har også lidt haft problemet, hvilket gjorde mig lidt trist nu og da. Konklusionen blev, at vi ganske bare ikke fortæller så meget mere, og så bliver flere ting en overraskelse for dem også, og så er de garanteret også super glade på dagen :-) De der små diskussioner kan der komme så mange af, for selvfølgelig har vi alle forskellige meninger ang. farver, indslag, traditioner, gæster osv osv. Hvis det så alligevel kommer til noget, så kan man jo med et smil sige, at de må holde sig en stor fest næste gang de fylder rundt, så de også kan være herrer over en større planlægning ;-) Vi havde i øvrigt vores toastmaster i invitationen med tlf. nummer, og det er dejligt, for han siger, at mange har henvendt sig. Nu glæder vi os blot til resultatet om 1½ uge ;-)
 2. Vi skal giftes om knap 3 uger, og jeg har nu endelig fået noget på papir. Tænk på nogle ting I måske har sammen som glæder jer. Er der noget I specielt godt kan lide at gøre sammen? Er der noget han har fået frem i dig? osv og byg eventuelt op omkring det. Som eksempel har min H2B fået mig til at gøre ting, som jeg ellers ikke havde turdet tro på at jeg kunne (ofte sportsrelateret, han fik mig bl.a. til at lave en ½ ironman og fulgte mig hele vejen). Derudover har vi hund og går derfor ofte aftenturen sammen og ender tit med at tale om samt nyde stjernehimmelen. Jeg har bygget min tale op omkring stjerner og om at han få mig skubbet det stykke mere til at prøve ting, som jeg bagefter bliver vildt stolt over. Håber, at det måske kan sætte nogle tanker i gang hos dig, så der også kommer noget på papiret! :-) God fornøjelse og RIGTIG GOD FEST lige om snart! ;-)
 3. Jeg er heller ikke god til det, men har bestemt, at det må jeg altså glemme og så gøre mit bedste. Jeg ved at jeg tuder, men netop denne dag, er det også ok. Talen bliver dog ikke så lang, så er der mindre, som jeg skal stamme mig igennem! :-) De andre forslag der er kommet er også rigtig gode synes jeg - det vigtigste er jo at få det sagt/skrevet/vist på en eller anden måde :-)
 4. Sprang du så ud i det? Jeg synes også, at hendes hjemmeside tiltaler mig, men hører gerne personlige meninger :-) Måske du har været forbi at kigge? Eller måske andre har?
 5. Jamen, du er jo fantastisk!! MANGE tak, der sparede jeg lige nogle timer ved ikke at skulle oversætte det hele :-) Det er jo ikke altid lige "hverdags" ord/sætninger der bruges.
 6. Goldrumble, nu er du jo en haj til de oversættelser, som allerede er lavet, så jeg ikke behøver at opfinde den dybe tallerken endnu en gang. Ligger du inde med oversættelser til engelsk på: Den signede dag Hil dig frelser og forsoner og Vi blev skabt som mand og kvinde? I så fald vil jeg være vældig taknemmelig, idet vi forventer 7-8 udenlandske gæster til vores bryllup. På forhånd mange tak!
 7. Det er super svært at bedømme. Vi har kun meget få siddepladser til vores reception, som forventes at vare ca. 2 timer. Vi har i stedet cafeborde. Der er simpelthen ikke plads til at alle kan sidde, og samtidig kommer folk jo også til at sidde i 5-6 timer efterfølgende, så håber og tror, at de fleste er friske på stående taffel. Det er forhåbentlig også noget med at bevæge sig lidt rundt og tale med hinanden. Jeg har selv tænkt meget over, om det er "godt nok" og endte med konklusionen, at jeg har været til flere bryllupper, hvor man kun kunne stå under receptionen og jeg har ikke skænket det en tanke de gange. Så længe der er stol til bedste og dem med eventuelle handicap. Ellers må de tage 3 min ekstra på toilettet og hvile fusserne ;-)
 8. Jeg har også købt hos Kennedys, og jo de laver selv tilretninger, så hvis du finder en på tilbud er det helt fjong. Jeg kan ikke huske priser på tilretning, men det lød helt fornuftigt synes jeg. Der er så vidt jeg forstod faste priser på i hvert fald standard ting såsom oplægning. Synes i øvrigt, at det var en super dag med prøvning hos Kennedys, jeg følte mig rigtig godt tilpas og fik god rådgivning! Og ikke mindst DRØMMEKJOLEN ;-) Rigtig god fornøjelse med planlægningen, og selvfølgelig når du det hele! Der er jo fordele og ulemper ved mere eller mindre ventetid. Vi sat dato 8 måneder ud i fremtiden, hvilket planlægningsmæssigt er helt fint. Vi havde bestemt også nåed det på kortere tid. Mere tid er i hvert fald ikke nødvendigt, så skal man også have MERE tålmodighed! ;-)
 9. Vi hjælper til med transporten. Dvs der er nogle gæster, som ikke kender så mange andre og derfor ikke selv kan organisere så meget, så vi forsøger på forhånd at organisere samkørsel, så der ikke kører halvtomme biler fra reception til feststedet og derefter 7 taxaer.. Det er dog også blot ca. 15 km væk, og derfor måske lettere... Måske alle ikke er glade for at køre med folk de ikke kender i 1 times tid eller lignende. Vi har også vendt det med at organisere bus eller lignende, men snakkede om hvad vi selv ville forvente at andre gjorde, og vi ville ikke forvente, at transport blev organiseret for os.
 10. Min absolutte yndlingsfrisør hører hjemme i Aarhus. Jeg er ikke klar over om hun også laver makeup, men ellers har hun så vidt jeg ved også en "i huset" som gør. Tina Munch hedder hun og salonen Lab48c: https://www.facebook.com/Lab48c
 11. Snuske! Noget nyt fra opholdet i Lübeck? Havde I en dejlig tur, eller hvordan gik det hele? Skønt mad, dejlige omgivelser? Eller åhhh nej, vi kommer aldrig igen, godt vi havde hinanden? :-)
 12. Vi vil leje lidt fra Udlejningskompagniet i forbindelse med receptionen inden festen. Mine svigerforældre har gode erfaringer med dem. Jeg vil dog sige, at de aldrig har lejet et stort telt etc, men nærmere alle de mindre ting som man lige mangler af service etc. Vi skal selv bruge cafeborde, service etc derfra i april.
 13. Jeg kommer også lige med mit besyv. Vi overvejede også, om vi skulle gå all-in eller vælge at gøre dele eller alt selv. Vi har valgt pakkeløsningen af de samme grunde som alle dem ovenfor, og efter den beslutning blev truffet og feststedet booket, har jeg bare haft sådan en god fornemmelse i maven. Det giver altså meget mere ro ikke at skulle tænke på alt det man skal nå i de dage, hvor vi egentlig gerne bare vil nyde. Og det aller fedeste... INGEN oprydning dagen derpå. Hvis I allerede ved, at I ønsker at feste til efter kl. 2, så kan det formentlig helt sikkert godt betale sig at aftale de videre forløb med stedet forinden, det er de fleste steder billigere at aftale på forhånd, det er det i hvert fald for os! God fornøjelse med beslutningerne! :-)
 14. Super! RIGTIG god tur!! ;-)
 15. Det ser rigtig lækkert ud! Jeg har været i Lübeck et par gange tidligere, og synes bestemt, at det er en by med charme. Den er også kendt for sit julemarked - ved ikke hvornår I skal derned! :-) Jeg mindes også nogle rigtig flotte byporte. Vi overvejer faktisk meget kraftigt nu, om vi skal booke netop dit forslag nr. 1 lige efter brylluppet. For os er det dobbelt perfekt idet vi bor udenlands og faktisk kører lige forbi efter vores bryllup på Sjælland, og så vil det da være perfekt lige at have et par dage til at fordøje indtryk osv! :-) Bryllupsrejsen bliver nemlig ikke lige efter brylluppet for os. Jeg hører meget gerne hvordan jeres ophold var dernede efter jeres romantiske get-away ;-)