Lisevb

Nyt medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lisevb

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/13/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  10.02.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ribe

Recent Profile Visitors

463 profile views
 1. På bryllupsmessen i Århus var der et firma som hed 3D double - er det dem du tænker på? Deres hjemmeside --> http://www.3ddouble.dk
 2. Jeg ser heller ikke noget problem i, som du selv siger, at frierringen er mere prangende end selve vielsesringen - afhængig af hvilen stil i går med vil den som regel næsten altid blive det, specielt med en forholdsvis stor karat sten. Hvis man skeler til amerikanske/britiske traditioner sparer de jo ikke på sten i nogen af dem og går med dem begge på samme hånd. - Det har jeg også selv valgt at ville gøre. Nu valgte min kæreste godt nok en alliancering til mig, men på sigt vil den jo også komme til at være betydeligt mere synlig end selve vielsesringen Jeg synes du skal vælge efter hvad din smag og dine ønsker er - og så hvad hun generelt er til. Er hun normaltvis til meget prangende smykker med mange sten, eller hun mere til det lidt mere afdæmpede? Hvis hun er til mange sten er den du fremhæver jo en drøm at få, men omvendt ville den være alt for meget for en som foretrækker simple smykker. Ifht. sølv, kunne du jo vælge hvidguld i stedet - det er nogen gange fedt at mikse metaller en lille smule og jeg synes det giver noget frihed ifht. ure og andre smykker også. Men igen synes jeg du skulle gå efter hvad hun vil foretrække - så har hvidguld aldrig siddet på hendes hænder, så er det nok fordi hun ikke er til det. Du har ikke mulighed for på en lusket måde at finde ud af om hun er til det? Evt. hvis hende et halsmykke i både hvidguld og rødguld og se hvad hun siger? ... Og så er det godt nok efterhånden mange år siden jeg har arbejdet i en smykkeforretning, men jeg vil da mene at langt de fleste af de ringe du kigger på der er prinsesseringe?
 3. Mange tak for svaret - det hjælper virkelig at høre fra en fotograf at evt. elendigt, mørkt februar vejr altså godt kan håndteres hvis altså fotografen kan sit kram. Så behøver jeg ikke kalkulere med fotografering på helt samme måde Uh endnu et vinterbryllup - du har vel ikke en planlægningstråd som jeg kan kigge i? Jeg synes der er langt mellem erfaringerne til sådan et, så det ville være fedt med lidt inspiration Jeg tror vi ender ud med med 13.30 eller 14 for vielse, for når nu sandheden skal frem er der ingen af os der ligefrem nyder fotografering. - Og jer virkelig nervøs for der i min familie ville blive kigget skævt til hvis vi er længere tid væk etc. Vi satser på at kunne klemme et par timers reception m. bryllupskage ind inden middag ved 18. tiden - men det hele er stadig på idé-stadiet. Det feststed vi lige nu kigger på, ligger en halv times kørsel fra kirken, så det skal der også kalkuleres med.... Heh, diskobil, jeg fik lige et helt nyt perspektiv på min ide om en champagnebuffet til reception sammen med bryllupskagen.... Måske en tand for festligt alligevel - det kan godt ske det skal genovervejes
 4. Som udgangspunkt gælder det vel at det er jeres fest, jeres ønsker - og ønsker i ikke at dine mostre skal med, jamen så lad være. Jeg kan godt forstå dilemmaet, men jeg tror det afhænger meget af familiedynamik. Er normen i jeres familie til bryllupper/konfirmationer osv. at alle bliver inviterede, eller er det sket før at man undlader nogen? Hvordan er din mors forhold til søstrene - og hvis det betyder noget for dig, hendes holdning til de evt. ikke bliver inviterede? Vi har haft lignende overvejelser, dog i forhold til fætre/kusiner, men er i sidste ende blevet enige om at gøre hvad der normalt bliver gjort i familien.
 5. Hehe, jeg kan godt se når jeg læser det igen, at det virker som om fokus er primært på fotografering. Jeg har smuglæst med herinde i efterhånden en del år og jeg tror en af de ting som har siddet fast ved lignende tråde har været at folk har sagt man skal huske at prioritere tid til det, så det er nok summen af alle overvejelser som udmunder i fokuset der. Klokken 14 er en ret god ide - jeg har umiddelbart tænkt senere når jeg har tænkt formiddag. Min eneste bekymring ved at støde til og ikke tage direkte til en sådan reception er lige præcis om folk kommer til at føle at de bliver 'opbevaret'. Men omvendt vil det jo så komme til at ske under alle omstændigheder, og ideen var at servere bryllupskage mv. på det tidspunkt så der var et eller andet at underholde sig med... Bum bum... Men tak for svaret :D Det lyder som en rigtig fornuftig planlægning - så er I heller ikke ude i to forskellige steder som skal koordineres, som vi ellers også havde overvejet. Har i lang vej til feststedet fra kirken?
 6. Hej alle sammen Jeg har brug for lidt holdninger/input i forhold til logistik og tidsplanlægning for et vinterbryllup som jeg håber i kan hjælpe mig med. Min kæreste (forlovede vel egentlig) friede til mig i december, og vi blev ret hurtigt enige om at vi gerne vil holde holde et vinterbryllup, sandsynligvis februar 2018 (på trods af udbredt skepsis ved den ældre generation). Ingen af os har været til nogen bryllupper, og vi har derfor ingen praktisk erfaring at trække på omkring hvordan sådan noget reelt forløber udover vores forældres, som jo trods alt ikke er særlig up-to-date. Derfor vil jeg høre om der er nogen som selv planlægger eller har deltaget i vinterbryllup som måske vil dele lidt viden om hvordan det er blevet gjort i forhold til tid, også mht. fotografering osv. Vores umiddelbare ide var at blive gift omkring middag/umiddelbart over middag, holde noget receptionslignende noget, tage fotografering ved 2-3 tiden (DMI siger solen går ned ved 16 tiden i februar), og derefter tage til et feststed og holde en middag. Problemet med det forslag er at dem som vil blive inviteret til reception og middag vil være stort set det samme, og jeg kan ikke rigtig finde ud af om en reception derfor bare vil være 'fluff' og gæsterne derfor vil kede sig/opleve det som en utrolig lang dag. Alle inviterede vil have betydelig transporttid, så det er heller ikke muligt for dem lige at tage hjem. Alternativet er at blive gift om eftermiddagen og udelukkende have en middag, men så løber vi jo nok ind i nogle problemer i forhold til lys og fotografering. Eller hvad? Så ja - Er der monstro nogen som har nogle input?