17maj2014

Medlem
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

17maj2014 last won the day on March 6 2014

17maj2014 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About 17maj2014

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014
 1. Jeg er 31 og min mand er 32. (Vi er helt nygifte ) Vi har 2 børn sammen på 3 og 6år. Og så har jeg 2 børn fra et tidligere forhold på 10 og 12år. Jeps jeg havde 4 børn inden jeg blev 30 år
 2. I har helt ret. Jeg synes bare det er svært. Jeg knytter mig rigtig meget til ting. Jeg tænker ikke negativt når jeg kigger på min ring. Jeg mindes vores perfekte stund i kirken.
 3. Jeg har snakket med guldsmeden, han siger at de reparerer dem ikke. De sender dem ned til firmaet, og så vurderer de om det er dem der har lavet en fejl, og så får man en ny... Jeg forstår ikke, at man ikke kan lave den. Har lige fået beskeden, at jeg får den nye ring gratis. Men skal jeg beholde den der er i stykker, så skal jeg give indkøbsprisen for den. Det er 2900kr:-( Ringen betyder meget for mig. Når jeg ser på den, husker jeg tidspunktet jeg fik den på. Og det tidspunkt i kirken er et uerstattelig øjeblik for mig. Vores økonomi sejler lige nu pga brylluppet. Så det er virkeligt et dilemma for os.
 4. Håber det er ok jeg skriver herinde. Jeg blev gift for en uge siden. Og igår ser jeg, at der er en fejl i min vielsesring. Der er et lille stykke guld der sidder løst. Jeg sender et billede til ham vi købte ringen af. Og han siger han aldrig har set det før. Han skynder sig at bestille en ny ring hjem. Den skal så også være 1 nummer mindre. Den her er ved at ryge af mine fingre hver gang jeg vasker fingre. Men jeg er bare knust. Det er fint jeg får en ny ring... Men det er jo ikke den min mand har stået og givet mig på i kirken:-( Jeg er rimelig sikker på forhandleren vil have ringen tilbage med fejlen. Men jeg vil ikke af med den. Den betyder meget for mig. Hvad ville I gøre? Havde jeg pengene, købte jeg ringen med fejlen, og fik den smeltet om til et hjerte, som jeg kan have i en kæde. For så har jeg den altid på mig. Men vores ringe kostede 7700kr. Min har sten i. Så den er ikke billig:-/
 5. Jeg fik det også ekstremt dårligt af ikke at vide det. Græd og drev min kommende mand til vanvid:-/
 6. Skulle ligne... Skulle der stå:-)
 7. Jeps jeg blev hentet:-) Fik paryk, kjole og en lille børne tøse taske jeg skulle gå med. Jeg skillelinje Linse pga min store barm:-) Vi var ude og bowle og så på druk om aftenen. Så idag står den på besøg ved vores mødre med tømmermænd:-) Er lettet over det er overstået. Havde frygtet det værste.
 8. Og jeg gider det bare ikke. Sådan noget uforudset her en uge inden brylluppet, der magter jeg bare ikke. Har haft rigtig mange ting der drillede, og haft nogle nedture... Så at skulle ud og ydmyges idag.... Nej tak... Håber de har planlagt en hygge dag, og ikke alt muligt grænseoverskridende... Hvad plejer kvinderne lave?
 9. Sker det automatisk? Ja jeg har jo afleveret navneattesten til vores lokale kirkekontor... Men har intet hørt fra dem. Det gør man måske heller ikke?
 10. Takker Er så lettet. Kan meget bedre li de her ringe. Jeg synes virkelig min mands ring var kedelig. Den nye er rigtig fin.
 11. Det var fordi vi skulle have 2 titaniumringe, da min mand er smed. Hans ring skulle være holdbar. Jeg ville jo gerne have en ring der matchede hans. Men min skulle så være mere feminim. Så han forslog vi satte dem sammen med 2 guldringe, og det kunne jeg jo godt li. Men jeg havde fået forstået det sådan, at han ville sætte dem sammen til en ring. Men han mente så at de skulle sidde løse sammen. Jeg ville jo have en vielsesring, og ikke 3... Han prøvede jo så at indfri vores ønske, og ville sætte dem sammen. Men endte med, at de ikke kunne sættes sammen, for det ville ikke holde. Vi ledte så efter nogle andre ringe på hans hjemmeside, som lignede dem vi havde, men bare i guld. Men der var bare ingen der sagde mig noget. Han fandt nogen der lignede, men det virkede bare forkert. Han ville så vise mig bredden på ringene, og hev så en kasse op med ringe... Og i den kasse var der så bare en ring der smilede til mig. Jeg var solgt i den! Men vores budget startede ud med 2-3000kr i ringe... Og de titaniumringe med guld løb op i 3500kr... Dem han havde i kassen kostede så 7700kr :-( Men han ville jo gerne gøre os glade, og rette op på misforståelsen... Så vi fik dem lige til 5500kr!!! Årh jeg er glad og lettet nu. Det var bare RINGENE! Ikke nok med det, så leverer han ringene hjemme på vores adresse på torsdag. Han kunne godt se vi var presset med tiden. Det er super service.
 12. Vi fandt heldigvis en super løsning med sælgeren. Så vi når at få vores drømmeringe torsdag i næste uge.
 13. Har lige fået denne besked Hej. Jeg har jeres vielsesringe klar. Har fosøgt at sætte den sammen, men jeg synes ikke resultatet var tilfredsstillende. Det kan ikke holde. I kan komme og prøve dem, som de er, i kan finde nogle andre, eller I kan give jer pengene reur
 14. Vi er dælme også hårdt ramt.... Nu står vi måske uden vielsesringe:-(