Lykke78

Medlem
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lykke78 last won the day on October 11 2014

Lykke78 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Lykke78

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/21/1978

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Kan anbefale Garbo sko, har selv en bred fod og går stort set ikke i andet om sommeren. Riker har også rigtig fine sko til en bred fod.
 2. Rart at høre at andre som os heller ikke ser aldersforskel som et problem, jeg er 35 og manden min (på lørdag) er 53.
 3. Hej i dejlige mennesker er der nogen som vil give lidt feedback på min tale til min mand på lørdag(24 maj) Har kæmpet en del tid med den, og har også tyvstjålet lidt herinde fra i sær slutningen, men hvorfor opfinde den dybe tallerken igen ;) Tak på forhånd:) Talen til min Mand 3.pdf
 4. Tror lige vi springer skalaen , jeg er 35 og min kommende mand er 53, han har 3 børn hvor af den ældste er 29 og den yngste 17. også er der også lige et barnebarn på 3 mdr. Vi har været sammen 5 år.
 5. Vi står overfor vores bryllup her d. 24 maj. For en mdr siden fortalte min mands ældste datter så at de havde valgt at blive gift d. 22 april. altså meget tæt på vores bryllup. Jeg finder det usmageligt og er ked af det. synes de kunne have valgt en dato efter vores. hvad tænker i ? Det blev afholdt som rådhus vielse med udelukkende datterens svigerfamilie, hvilket vi først var vidne til på dagen i det de havde fortalt at de kun ville være de 2 og deres søn. så oven i føler jeg at vi er blevet kasseret, her til skal sige at vi godt ved at det er datterens mand som er skyld i den del. hvad ville i gøre? ville i sige noget eller bare trække på skulderen ?
 6. Vi holder børnefri bryllup. de som har børn ønsker heller ikke selv at have dem med. men jeg gider heller ikke at have larm fra børn uanet alder, eller at der til festen sidder skrukke piger som ikke kan tale om andet en børn, vil ikke at de små tager fokus fra os. så børn er ikke velkommen ved os.
 7. Vi tager en tur til Bornholm fra mandag til fredag for 5600 med alt betalt broer/færger og morgenmad, samt fir afbenyttelse af wellnescenter på hotellet. Det behøver ikke at være et eksotisk sted, bare vi er os to.
 8. Vi havde kun valget mellem alt mellem kl. 13 og kl. 16 det var de faste afsatte tider.
 9. Jeg skal til sidste tilretning d. 7 maj og skal giftes d. 24 maj. Skrædderen mener at det er tids nok
 10. Vi har allerede samme efternavn så jeg/vi bliver ved med at hedde det samme.
 11. Vi bruger ca 850 pr mand, med det er også med alt, reception, 3 retter mad, natmad, samt drikkevarer og dekorationer m.m. og det er til 53 person inkl os.
 12. Ja det hjælper da på det, men vi halter lidt bagefter med vores favourbokse og menu kort, de er designet men skal lige skæres ud/printes m.m. Mangler at aftale blomsterdekoration med blomsterhandleren. prøveopsætning er sat til d. 29 april. Bestille tid til at få lavet negle. Har endnu ikke talt med præsten og aftalt salmer m.m. så det halter også lidt med kirkehæftet i forhold til de sidste detaljer. Men tror vi når det uden stress.
 13. Vi skal giftes kl. 14:30 og holder reception for de samme som er inviteret til festen om aftenen 51 hvor vi servere bryllupskage og lidt "champagne" dette mens vi også får taget billeder, samme sted.
 14. Min kommende mand skal have en mellem ting af habit og smoking på, sælgerne kaldte det det nye moderne smoking.
 15. Puha vores bordplan er ved at drive mig til vanvid. Det med at få tingene til at gå op i en højre enhed, så familie, venner og kolleger alle har nogen de kan snakke med og uden nogen bliver fornærmet over placeringen, bla. en onkel som blive placeret længer væk end de andre onkler., en der skal sidde ved siden af en som er handicappet, veninde med iltapparat m.m. Har i andre også de problemer/vanskeligheder?