lottejan

Medlem
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lottejan

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 10/07/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  27.06.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  i vores egen have

Recent Profile Visitors

1,904 profile views
 1. I lørdags d 27/6-15 var den store dag, det var nu rigtig fint selvom det ikke var et mega dyrt bryllup. Vi fik mad fra kokken og jomfruen og drikkelse var købt i Tyskland. Min tvillingesøster lavede bryllupskagen, lagde makeup og ordnede hår på mig. Og festen blev holdt i vores have i et telt.
 2. Først og fremmest stor tillykke til de andre brude der skal giftes i dag, håber i får en uforglemmelige god dag. 😊 I dag kom den store dag for min kommende mand og jeg. Kl. 13.00 i kirken sker det, den længe ventede dag. Glæder mig til at gå op af kirkegulvet, er dog også rigtig nervøs, og spændt på folks reaktion især min kommende mand da han ikke har set kjolen endnu. Vi har valgt at gøre som i gamle dage at vi sov hver for sig så jeg har sovet ved min mor hvilket også er fint når nu min tvillingesøster skal sørger for hår og Make up. 😊 kæresten skal sørger for at give informationer til køkkenfolket, håber han husker allesammen især de vigtige. 😊 Glæder mig til at kunne fortælle jer om den store dag i Morgen eller i overmorgen. 😊
 3. Mødet med præsten gik fint.

 4. Vi bruger den orginal bryllupmarchen
 5. Hehe her til september er det 4 gang jeg skal afsted på turen glæder mig til at opleve Oslo hvor det ikke er koldt de andre 3 gange har det været i den kolde periode jeg har været afsted.
 6. I morgen kl 14.00 skal min kommende mand og jeg op til præsten, glæder mig til at se hvem hun er og hvad vi helt præcis skal snakke om. Kan godt mærke at vi begynder at nærme os, glædelsen og nervøsiteten begynder at melde sig selvom det først er den 27 i den her måned vi skal giftes.
 7. Malu82 Det er en rigtig hyggelig tur den fra København til Oslo, jeg var afsted her i januar med min kommende mand, og vi havde en rigtig hyggelig tur, jeg skal afsted igen til september med min mor men der har jeg også bestilt turen med mit efternavn jeg har nu, så det er godt at høre at jeg stadig kan bruge mit pas, men af hvad jeg har hørt behøver man ikke og få lavet sit pas om man kan godt bruge det til det er udløbet. Jeg ved ikke lige med kørekort men det kan man vel undersøge ved at søge på Google.
 8. Jeg synes også morgengave til min kommende mand har været svært så jeg kom frem til at give ham et flot ur og et sæt med deo og kropshampoo tænkte at så gik jeg ikke helt forkert i byen med det. nu må jeg se hvad han siger når jeg ser ham til selve brylluppet, vi har valgt at sove hver for sig dagen inden brylluppet.
 9. I fredags blev der holdt polterabend for min kommende mand og jeg, så synes lige jeg ville ligge et billede op af det. Jeg skulle gå nede i byen og give roser ud hvor damerne var med mig og min kæreste skulle sælge kondomer, med herrerne, senere blev vi kørt hjem til min søster hvor vi fik pizza til aftensmad og så hyggede vi med musik og snak ind til der kom en og snakkede om dildoer, hvor jeg så fik et gavekort på 400kr. Det var rigtig hyggeligt. I lørdags var der 3 uger til vores kommende bryllup. er nu glad for at polterabend blev holdt den dag det gjorde, for dagen inden vores bryllup har vi lidt travlt. Er der andre der har oplevet at der blev holdt polterabend for dem?
 10. Vores ser sådan ud.
 11. Er der andre der skal d 27/6-15 samme Dag som jeg? Hvis der er hvordan skal dagen ved jer så foregå?
 12. I dag er der præcis 1 måned til vores bryllup som tiden dog flyver afsted. Glæder mig virkelig til den store dag. 😊
 13. Jeg har ikke kontakt til min far, min morfar er død, min onkel er død og har ingen brødre så jeg har valgt at min mor skal følge mig op, hvilket hun er rigtig stolt af. 😊
 14. Vi skal have verdi til vores bryllupskage så synes velkomsdrinksene skulle være noget andet. Og da vi skal have børn med bliver deres velkomsdrinks med danskvand med hyldeblomst og bær.
 15. Er lidt i tvivl. Kan man lave velkomsdrinksene dagen før og sætte det i køleskabet. Jeg har valgt at velkomsdrinksene til de voksne er hvidvin med hyldeblomst saft hvor der skal friske bær i når den skal serveres.