lottejan

Polterabend

4 posts in this topic

I fredags blev der holdt polterabend for min kommende mand og jeg, så synes lige jeg ville ligge et billede op af det. :)

Jeg skulle gå nede i byen og give roser ud hvor damerne var med mig og min kæreste skulle sælge kondomer, med herrerne, senere blev vi kørt hjem til min søster hvor vi fik pizza til aftensmad og så hyggede vi med musik og snak ind til der kom en og snakkede om dildoer, hvor jeg så fik et gavekort på 400kr. Det var rigtig hyggeligt. :)

I lørdags var der 3 uger til vores kommende bryllup. er nu glad for at polterabend blev holdt den dag det gjorde, for dagen inden vores bryllup har vi lidt travlt.

Er der andre der har oplevet at der blev holdt polterabend for dem?

post-70625-0-52857800-1433861324_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Dejligt at du havde en god dag. Jeg har ikke været på PA endnu, men glæder mig rigtig meget til det :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyder som en rigtig hyggelig polterabend, Lotte. ;) Og sikke fine I er, he he he... Dejligt at I havde en skøn dag. Vi skal giftes i august og har endnu ikke holdt polterabend. Ved ikke hvornår eller om det kommer, meeen har da på fornemmelsen, at det sker lige pludseligt. Vores venner tager på ferie i morgen og et andet hold om en uge, så jeg gætter på de næste 3 uger i hvert fald er fredet... :D

How, og ser så lige nu, at det jo allerede er på lørdag I skal giftes... Så lidt på forhånd vil jeg lige ønske Jer et kæmpe stort tillykke med dagen. Jeg håber I får den skønneste dag, gerne med noget mere sommervejr end det vi har haft indtil videre... ;)

Edited by Muldebeerg
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Der blev ikke holdt for min mand, men kun for mig.

Vi startede med brunch hjemme hos mig efterfulgt af en tur ind til rådhuspladsen, hvor jeg skulle sælge kys og slikkepinde. Så var vi ude og køre lokumsræs, jeg solgte videre ned ad strøget, pause i Nyhavn, danse til karneval og videre til spisning og bowling i Valby. Super dejlig dag jeg havde. :)

post-62633-0-44573600-1435518438_thumb.jpost-62633-0-72036100-1435518454_thumb.j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer