Fætter_Julie

Medlem
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Fætter_Julie

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 02/23/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  "Bryllup på gården"
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Helsinge
 • Interesse
  Tiden flyver afsted og inden vi får set os om er det tid til bryllup! Første planlægning endte med kirkebryllup, reception på fancy bar i København og middag på en restaurant som vi holder meget af. Pludselig stoppede vi op, så hinanden i øjnene og fandt ud af at det faktisk slet ikke var os. Så alle idéer blev skrottet og nu ender det med et fantastisk havebryllup på min kærestes forældres går, med vielse i skoven og fest i gårdhaven. Vi vil forsøge at lave så meget 'pynt' og 'stemning' selv - mavefornemmelsen er rigtig nu og vi glæder os meget :-)

Recent Profile Visitors

1,586 profile views
 1. Det er da en mega sjov idé- og helt sikkert noget som jeres gæster vil huske. Nogle gange er det altså bare sjovere at turde tænke lidt ud af boksen og gøre hvad man føler for i stedet for 'hvordan man burde gøre'. Men jeg kan sagtens sætte mig ind i dine tanker omkring det.
 2. Jeg har lige købt en masse på Etsy. Jeg søgte bare på paper straws- så kom der sugerør i flere farver og mønstre end jeg havde troet fandtes
 3. Hej :-) Jeg og min kæreste skal giftes midt i vores skov og efterfølgende havereception og havefest. Jeg har derfor taget en fornuftig beslutning om at finde nogle fine flade sko- som på billedet. Jeg kan bare ikke rigtig finde dem nogle steder. Har I nogle bud på hvor jeg kan kigge? Eller skal jeg bare væbne mig med tålmodighed (sommeren er jo på vej- og med dem kommer sandalerne)...? På forhånd tak for hjælpen <3
 4. Vores ser sådan her ud indeni :-)
 5. http://www.bryllupsklar.dk/forum/87451/en-udfoerlig-guide-til-upload-og-indscttelse-af-billeder-i-indlcg.html/
 6. Muldeberg- hvor er det fedt at I har haft samme tanker, jeg glæder mig til at kigge på din side :-) Vi startede også med max 40, men endte liiiiige lidt over ;)
 7. FÆRDIGE INVITATIONER! Det har holdt hårst at blive helt enige om hvordan invitationerne skulle se ud, men det lykkedes. Vi valgte pocketinvitationer, har printet på kvistkarton, som fungerede bedre end jeg havde frygtet.. Det endte med at jeg indvilgede i at tegne forside og bagside, mens min kæreste tegnede geden indeni invitationen ud fra inspiration vi fandt på nettet. Resultatet er blevet personligt selvom det tog lang tid og jeg glæder mig til at kunne smække dem i postkassen! Det har været rigtig svært at få et ordentligt billede hvor farverne træder ordentligt frem, men jeg håber at I 'get the point' :-)
 8. Jeg LOVER at blive lidt bedre til at komme herind og opdatere, for der sker massere.. Lige nu er vi blevet færdige med invitationerne som skal sendes ud inden påske, dem prøver jeg lige at uploade nogle billeder af- de er blevet smadderflotte! Derudover skal vi til at plante en masse blomsterfrø sådan at vi slipper for at skulle bruge en masse penge hos en blomsterbinder, men bare kan plukke det hele i haven. Der er masser at se til.
 9. Hej Akoesterby Jeg har lige samlet min kæbe op fra tastaturet- jøsses hvor er det vildt at læse om dig, dine tanker omkring brylluppet, planlægning, dato osv. For det er fuldstændig som at læse alle mine egne noter og forberedelser. Vi skal også giftes 'hjemme på gården', gul bliver også gennemgående, de billeder du har af hår er de samme som jeg har fundet, receptionen og alt det andet er også næsten det samme :-D Jeg vil tænke på dig d. 8. august :-) (og så betrygger det mig at nogle af de tanker jeg har fremlagt herhjemme, som fik en blandet modtagelse ikke er så tossede igen). Sejt altså! Alt det bedste <3
 10. Personligt kan jeg bedst lide de øverste- men det kommer vel også an på hvordan kjolen ser ud? Det hele skal jo gå op i en højere enhed. Jeg tænker at de øverste er festlige men stadig neutrale.
 11. Hej Katha Jeg giver 3500 kr for både hår og make up - inklusiv prøveopsætning. Det er selvfølgelig i den dyre ende men det synes jeg at det meste her i København er og når prislejet alligevel er deroppe omkring tænkte jeg at jeg ligeså godt kan vælge en af de bedste! Prøveopsætningen tager jeg ind til hende på Købmagergade og får lavet og på selve dagen kommer hun hjem til mig. Hun har været supersød de gange jeg har snakket med hende og været lynhurtig til at svare tilbage. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale hende, selvom jeg ikke har mødt hende personligt endnu :-) Min egen frisør var noget billigere, men tager ikke ud og det ville blive et mas hvis jeg skulle fragte mig selv fra indre København, til min lejlighed og så op til vielsen. SÅ jeg besluttede at de penge var godt givet ud for at slippe for en masse mas! Jeg glæder mig til at høre hvad du finder ud af <3
 12. Jeg har booker make up artisten Mia Jeppson. Hun er sindsygt dygtig og sørger for både hår og make up. http://miajeppson.dk
 13. Vi køber selv halmballer af naboen og mindes at min kæreste sagde at vi skulle give 5-8 kr pr balle. Halmen er jo 'strøget' i samme retning, så jeg synes ikke de stikker, vi lægger en stor kurv med en masse tæpper så gæsterne kan tage et hvis de nu har en fin kjole e.l. så de ikke risikerer noget. Vi beder gæsterne om at tage en balle med fra vores skov og ned til huset hvor vi skal holde reception, så kan siddepladserne genbruges på den måde og så bliver de bare smidt lidt mere casual. Og, så kan det bruges til dyrene bagefter, så for os ville det være billigere end at leje en masse ekstra stole. Held og lykke med halmprojektet! :-)
 14. Nu ved jeg ikke med Horsens og omegn, men jeg får syet min kjole hos Karim Design i København og jeg føler mig meget tryg ved at de syer den kjole jeg har i tankerne. Jeg følte mig meget tryg ved de forslag osv. som de kom med til det jeg kom med. I alt ender prisen på ca 13.000 kr og det synes jeg ikke er galt for en skræddersyet kjole. Mange af de kjoler jeg så på i butikkerne lå til samme pris og så skulle der skrædder oveni.
 15. Jeg har denne fra Change http://change.com/dk/control-shape.html Man skal godt nok lige holde vejret når man tager den på, men den er fantastisk!