hkw

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About hkw

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. Mit bedste råd er, at du skal ikke tænke for meget over det, så kommer ordene af sig selv. Hvis du sætter dig ned og siger til dig selv: "Nu skal jeg skrive den tale!", så får du skriveblokering. Lav i stedet nogle ting med din tilkommende, som I begge kan lide og mærk efter, så kommer det helt af sig selv. Jeg skal giftes om 2½ uge og jeg har ikke skrevet talen endnu. Jeg begyndte, ligesom du, at tænke over det for længe siden og panikkede lidt. jeg tvang mig selv til ikke at tænke på det og pludselig begyndt ordene at pible frem af sig selv. Talen er i mit hoved og skal snart ned på papir. Det skal nok gå, bare lad være med at tænke for meget det.
 2. Tusind tak for alle jeres søde svar. Den primære årsag til at jeg spørger er ikke, at jeg har planer om at skifte til en anden kjole i løbet af dagen/aftenen. Jeg VIL have min brudekjole på hele dagen og aftenen, også når der skal danses. Jeg ryster bare bagdelen ekstra godt i det store skrud ;-) Det er ment som en back-up, hvis nu onkel Åge spilder rødvin udover mig eller tante Oda træder i slæbet og river den i stykker eller den skrider i syningen.... I har alle givet mig mange forskellige svar, og som WeddingAddict skriver, så er det jo op til mig selv. Jeg har bare brug for at vejre stemningen lidt, sådan lidt, 'hvad gør I andre-agtigt'..... Jeg er stadig i tvivl og med under tre uger til brylluppet har jeg stadig ikke besluttet mig.... suk
 3. Hej, Min drømmekjole hænger i skabet og venter på d. 8. august :-) Men jeg fik en tanke; hvad nu hvis jeg spilder på den på dagen eller den går i stykker..... skal jeg købe en 'back up kjole' - her tænker jeg en pæn/sød kort hvid kjole - just in case??? Hvad gør I andre?
 4. Min kærestes mor gik bort for et par år siden, men savnet er der stadig. Vi har valgt hendes yndlingssalme til kirken og måske tager vi et billede med af hende og sætter på vores bord. Min mormor er her heller ikke mere, så jeg skal have hendes armbånd på den dag, så er hun også med :-) Bare et par ideer.... Du skal gøre, det du føler mest for og det, der føles rigtigt for dig :-)
 5. En måend til den store dag :-)

 6. Hej Phoebe, Vi ved godt, at Dronningen kan være der - hun var der i den samme uge sidste år, men tog før hjem - kæresten friede nemlig d. 8.8.14 ved slotssøen på "vores sted". Vi vil selvfølgelig rigtig gerne have taget billederne i slotsparken, men vi har heldigvis været så fornuftige, at vi har valgt andre steder som alternativ, inklusiv steder indenfor, i tilfælde af regn eller blæst. Hvornår på dagen skal I vies og hvor skal I holde festen? Hvordan skrider jeres planlægning frem?
 7. Sæbeboblerne kan købes ved romanceshop.dk
 8. Vi har med fuldt overlæg valgt ris fra. Vi har købt små sæbeboblebeholdere i stedet og sat label på med vores navne og bryllupsdato. Sæbeboblerne - der ikke pletter tøjet - kan købes ved romanceshop.dk (calligraphen). Vi så det brugt i Italien til et bryllup og det var utrolig smukt.
 9. Lige om ikke så længe er det min/vores tur til turen ned af kirkegulvet og jeg glæder mig - også selvom jeg stresser over alle de små detaljer, der har sneget sig ind i sidste øjeblik. Da vi har en tidlig vielse med efterfølgende reception og fest, er vi lidt bekymret for om vores gæster vil begynde at kede sig.... Jeg vil derfor gerne lave en quiz til dem, om os, så de alle lærer os lidt bedre at kende. Selvom vi har været sammen i fire år, kender hverken vores onkler/tanter/fastre/venner/veninder os helt i dybden og vi vil gerne give dem et muntert indblik i vores liv. Men jeg mangler simpelthen nogle ideer til det hele; skal jeg lave en tip en 13'er? Skal det være med aktiv deltagelse med skilte? I bund og grund aner jeg ikke, hvordan jeg skal gribe det an. Jeg håber derfor, at der er nogle af jer, der kan komme med lidt ideer og input. På forhånd tak :-)
 10. Vi skal have en mousserende sød vin blandet med lime i forholdet 1 flaske mousserende til 4 lime - når det er velkomstdrik, må det ikke blive for sødt, for det ligger en dæmper på appetitten. Hvis det derimod er friskt med en snert af syrlighed øges appetitten - det er ren kemi :-)
 11. Hvor er I søde. Det er nogle smukke billeder og de har givet mig en masse ideer. Stilen er romantisk i sarte farve a la creme og sart rosa :-) Jeg faldt vist pladask for Marie E's billede - det sagde wauv :-D Det er den stil, jeg går efter. Det rosa billede som Meandmy har postet er også smukt :-) Tak til Me and Him 2015 for tip til, hvor prisme stagerne kan købes - Ilva here I come ;-) Tusind tak allesammen for billeder og de gode ideer :-):-):-)
 12. Hej, Jeg ved ikke, om jeg poster dette, det rigtige sted, men jeg synes, at det passer bedst her. Jeg har brug for ideer til borddekoration til runde borde og til servietter. Jeg har kigget og kigget og kigget på nettet, men der er ikke noget, der lige siger wauv indtil videre. Er der nogle af I andre, der har gode ideer? Kh en kommende brud, der glæder sig til dagen :-)
 13. Gad vide om vi skal giftes på samme dato?
 14. Hej Heidi, Jeg har faktisk booket en tid ved Husets Frisør på anbefaling af Peter :-) Vi skal giftes i Gråsten.
 15. Hejsa, Er der en, der kan anbefale en god frisør i Gråsten? Jeg skal have sat mit hår i Gråsten til mit drømmebryllup og jeg har ingen kendskab tl frisørerne i byen, så jeg har brug for lidt hjælp :-)