M B-D

Medlem
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M B-D

  • Rank
    Ny bruger
  • Birthday

Profile Information

  • Vielses dato
    29.08.2015
  1. Ja, jeg vil også hellere føle mig lidt hys nu end fortryde, der var nogle ting, jeg ikke fik helt styr på, bagefter
  2. Vi har nu aftalt et møde med bageren i slutningen af måneden, så vi kan få aftalt detaljerne mht. bryllupskagen endeligt. Der vil vi spørge indtil muligheden for at få lidt farve i midten af roserne. Tusind tak for jeres input, det var dejligt at få lidt forskellige synspunkter og nogle andre vinkler på det
  3. Tak for din mening og for billedet af din kage - hvor er den flot! Jeg tror faktisk, den marcipan, vores kage bliver overtrukket med, er samme farve som den på jeres kage Vi snakker nu om, om det kunne være en idé (hvis det kan lade sig gøre selvfølgelig) at give de midterste/inderste blade lidt farve à la de 2 nederste roser på billedet, men bar i en brunlig/sølv farve, så de bliver mørkest i midten og så fader ud til ren marcipan-farve. Vi må jo nok hellere lige få en samtale med bageren igen, føler mig så hysterisk Men tusind tak for jeres tanker og input, hvor er det dejligt, I vil dele dem med mig
  4. Tak for dine tanker For lige at få det skåret helt ud i pap - kagen, du kommenterer på, er det "vores kage" med pynt blandet fra de 2 billeder, eller er det en af kagerne på billederne? (Kom lige pludselig i tvivl om, hvilken kage, I mon mener. Hvem sagde noget om at trænge til ferie )
  5. Tak for dit input Det er nemlig også tanken om, at pynten forsvinder lidt, når det hele er i nogenlunde samme farve (hvid glasur og lys marcipan). Jeg kan ikke helt vurdere, om det på sin egen måde vil blive rigtig flot (ligesom traditionelle victorianske kager, der er holdt helt i hvid), eller om det kommer til at ligne en stor bunke et-eller-andet, hvor intet rigtigt kan skelnes fra hinanden
  6. Tak for svar begge to Jeg ved ikke om roserne på billedet er marcipan, fondant eller evt. noget tredje. Vi har dog snakket med bageren om, at blomsterne ikke behøver være lige så store som på billedet - tænker konditoren bare laver dem, som hun synes de passer bedst til kagen. Med hensyn til farver på roserne, så var tanken, at de bliver lavet i ufarvet marcipan, så de altså bliver samme nuance som overtrækket. Ved ikke om vi har et reelt tema, men invitationer og bordkort er lavet i en mørk brunlig grå som hovedfarve med et ivory hjerte på. Derudover bliver bordpynten med cremefarvede vendela roser og lidt grønt ved. Overordnet set prøver vi at holde det ret enkelt i udtrykket
  7. Hej Vi vil gerne snart have endeligt styr på udseendet af vores bryllupskage, så vi kan strege én ting mere fra listen Vi havde møde med bageren tilbage i april, hvor vi viste de billeder, vi var inspireret af. Den umiddelbare aftale endte på en kage i 4 etager overtrukket med marcipan (lysere i farven end Odense). Alle etager sprøjtes med hvid icing som den anden etage på første billede. Derudover snakkede vi om at få placeret marcipanroser lidt rundt omkring som på billede 2. Nu er vi (dvs. jeg) så kommet lidt i tvivl. Jeg kan stadig godt lide elementerne i pynten, men jeg er usikker på, om kagen bliver for "bleg" og kedelig i udtrykket. Derfor har vi snakket lidt om, måske at få tilføjet lidt grønne blade ved roserne. Men på den anden side er der jo en del traditionelle kager der netop er holdt i hvide nuancer, og de er jo stadig meget smukke. Jeg kan ikke helt blive enig med mig selv (gommen er umiddelbart ligeglad, så længe han får sin sprøjtepynt ). Derfor håber jeg, at jeg kan få lidt input ved jer
  8. Vores bryllup bliver netop borgerlig vielse efterfulgt af brunch Vi holder så ikke større bryllupsfest senere hen. Vores budget er på ca. 50.000, men det kunne sagtens gøres billigere! Vi starter med vielsen kl. 10:00 på hotellets terrasse (inde i en pavillion, hvis det regner), hvorefter der er brunch. I forhold til traditionerne og hvad der måske ellers forbindes med en "traditionel" bryllupsfest, gør vi umiddelbart følgende: - Min mor vil pynte deres bil med blomster, til når de kører mig til vielsen - Vi har stadig en toastmaster, der kan koordinere med køkkenet, hvis der skulle være nogle indslag. - Jeg har brudekjole og slør på, gommen har fint jakkesæt med vest og butterfly - Jeg bliver ført op af min far (med musik, hvis vi kan finde ud af det, ellers bare i stilhed) - Vi regner med at afslutte det hele ud på eftermiddagen (vi har som udgangspunkt lokalet indtil kl. 18) med brudevals efterfulgt af bryllupskage Den tid, der evt. må blive mellem brunch og dans/kage regner vi med at bruge på at åbne gaver, hygge og snakke med gæsterne og forhåbentligt nyde det dejlige vejr udenfor
  9. Da vi snakkede med bageren, der skal lave vores kage, spurgte vi ind til mulighed for stablet vs. stativ, da min kæreste bedst kan lide dem stablet. Vores kage skal transporteres ca. 20km (klarer bageren), men de sagde, at så laver de den på stativ, det mente de var det sikreste - også i forhold til varmen (slut august) med mousser og alt det. Og så skal man heller ikke være opmærksom på pinde eller lignende, når man skærer i kagen
  10. Vi har netop været rundt for at forhøre os om priser for brudebuket ved forskellige blomsterhandlere. Vores erfaring indtil videre er, at der KÆMPE forskel i prisen og hvordan de som standard laver den. Mine ønsker til brudebuketten er en rund buket med roser og lidt grønt. Vi har været ved 5 blomsterhandlere og fik følgende ca. priser oplyst (afhænger af den aktuelle pris på roserne): 1. 1100-1200kr. for en stiftet buket 2. 650kr. for en alm. bundet buket 3. 650kr. for en stiftet buket 4. fra 800kr. for en alm. bundet buket, fra 2.000kr. for en stiftet buket 5. 650kr. for en alm. bundet buket, 850kr. for stiftet eller oasis buket
  11. Tak for dine erfaringer. Jeg forestiller mig også umiddelbart en buket der er simpel og elegant med smukke roser Det er også umiddelbart stiftet, jeg selv hælder til. Både af hensyn til tykkelsen på skaftet i forhold til en alm. bundet buket og så i forhold til, at det jeg umiddelbart kunne finde om oasis-buketter var, at de tabte flere blomster i løbet af dagen.
  12. Hej alle Så måtte jeg også hellere få oprettet en bruger herinde i stedet for blot at lure med på sidelinjen Min kæreste og jeg har været rundt ved forskellige blomsterhandlere for at høre omkring muligheder med brudebuket og andet til vores bryllup. I den forbindelse fandt vi ud af, der er flere måde at lave buketten på, end vi lige havde regnet med - og hver blomsterhandler anbefalede/gjorde det forskelligt! Vi kan nu vælge imellem: - Alm. bundet buket - Stiftet buket - Buket sat i oasis med håndtag (bridie?) Vi skal giftes kl. 10:00 den 29. august, så der er risiko (chance ) for varmt sommervejr. 2 af blomsterhandlerne regnede automatisk med en stiftet buket, 2 andre regnede automatisk med en alm. bundet buket og i den sidste blev vi anbefalet at få den sat i oasis af hensyn til blomsternes holdbarhed, hvis det er meget varmt på dagen. Har I eller jeres (kommende) mænd gjort jer nogle tanker i forhold til, hvordan hvordan brudebuketten skulle/skal laves og vil I dele dem med mig? Jeg synes, jeg blev noget mere forvirret end afklaret af alle de forskellige meldinger