Malene91

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Malene91

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday April 1

Profile Information

 • Vielses dato
  03.04.2021
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding

Recent Profile Visitors

1,328 profile views
 1. vi bliver nogen og 60 personer, den voksne, hvad tænker du alder og løn der?
 2. Vi vil gerne hyre nogle folk/unge mennesker til vores bryllup. Men er i tvivl om hvor mange vi bør have, alder og løn osv. tænker vi skal bruge nogen til og stå for og lave maden (evt helstegt rådyr og buffet), anretning, påfyldning, afrydning, rengøring, opvask og muligvis bar. og nogen til og rydde op og gøre rent dagen efter i forsamlingshus. Men hvor mange syntes I? alder på dem? løn de skal have? og hvad mere skal vi tænke på?
 3. Vi skal vies kl 13 og vi har lidt reception osv bagefter og servere aftensmad ved 17 tiden.. det bliver ta selv bord, og desserten er bryllupskagen, så tror ikke spisning fylder så meget som hvis det var 3 retters middag mm. men hvad laver man efter middag osv? vi ser gerne folk bliver til fest efterfølgende og slår sig løs.. Men hvad kan man lave ind i mellem??
 4. Skal ud og kigge på to forsamlingshuse i næste uge, hvad skal jeg huske og spørge om eller sørge for?
 5. Skal ud og kigge på to forsamlingshuse i næste uge, hvad skal jeg huske og spørge om eller sørge for?
 6. Hvor er det henne?
 7. Hvad så uden, min H2B snakker om ikke og have noget af det, men ved ikke helt hvad jeg synes om det, vil selvfølgelig ikke tvinge ham, men tænker det er en fest og det høre til, ihvert fald bare i kirken.. hvad synes i om det?
 8. som overskriften lyder, hvad bruger man mest, butterfly eller slips til gommen?
 9. hvor er der bryllups messe, har du evt en hjemmeside?
 10. super, tak for svar, jeg er igang med en, også syntes din opstilling var fin, så håber det er ok jeg "kopier" lidt
 11. save the date kortene er igang med og blive lavet og fin justeret og regner stærkt med de skal sendes ud her en af dagene, her er hvad jeg har indtil videre
 12. Idag, blev kirken bestilt, så nu er datoen fast
 13. super fin tråd, følger lige, vi skal giftes samme dato hvordan har du lavet link til dine forskellige emner i din øveste tekt hvor du skriver 'se det her', med link til den tråd?
 14. UNDER OPDATERING: Lidt om os: Vi er et ungt par på 25 år, vi bor i Sønderjylland med vores dejlige datter på 5 år. Vi har kendt hinanden siden folkeskolen da vi har gået i klasse sammen, og altid haft et godt øje til hinanden, vi er hinandens barndoms crush, men vi kunne ikke tage os sammen før han i 2007 endelig fik spurgt om vi skulle være kærester (16 år). I 2009 friede min kæreste til mig ganske intimt og spontant. Siden har vi fået vores datter og prøvet siden 2014 og få en lillesøster eller bror til hende. Næste år d. 03.08.2017 har vi været sammen i 10 år, og det var egentlig den dato vi ville giftes, men det er desværre en hverdag så vi tager den kommende lørdag d, 05.08.2017, og blive mand og kone. Det bliver et billigt lavbudget bryllup med de nærmeste og bliver holdt herhjemme. Inden den store dag vil jeg gerne nå og tabe mig så meget som muligt, så jeg har en masse jeg skal nå. Men vi glæder os meget og kæresten snakker om at hans frieri skal laves om inden, så det bliver spændende Glæder mig til og skrive mere herinde og opdatere som dagene nærmer sig. GENERELT Save the day: Sendes ud i uge 36 - se dem HER Dato for bryllup: 05.08.2017 Budget: ca 15.000 - 20.000 Kirke: Rise kirke - Aabenraa Farvetema: GULD & HVID Gæster: ca 53 personer inkl os 3 Ringene: Ikke fundet endnu, men skal være guld og måske med hammer look Fotograf: Familie og venner FESTEN: Feststed: Vores lade - ændring måske bliver det er forsamlingshus ;) Dekorationer: Musik: Brudevalsen: Mad: Ta' selv bord med helstegt pattegris og bryllupskagen som dessert Drikke: sodavand, øl, vin, champagne og lidt sprut - alt sammen fra Tyskland Bryllupskage: ved ikke endnu men har en ide med 3 lag BRUDEN: Brudekjole: Undertøj: Sko: Hårpynt/slør: Smykker: Hår: Makeup: GOMMEN: Jakkesæt: skjorte: Pynt: Sko: BRUDEPIGE/VORES DATTER: Kjole: Sko: Hår: Pynt: Kurv:
 15. Jeg tænker bare at hvis Su skal være med i den endelige invitation, så har vi ikke så lang tid og løber over mit de sidste beslutninger, bestillinger mm