stripesAddict

Medlem
  • Antal besvarelser

    37
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About stripesAddict

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Recent Profile Visitors

948 profil visninger
  1. Er der nogen der kan anbefale et godt renseri (på Sjælland, helst Roskilde eller Københavnsområdet) til rens af brudekjole? Da den har fået nogle pletter der kan være ret genstridige vil jeg gerne have fat i de allerdygtigste. Tak
  2. Tak skal du have jeg forstår dig godt - jeg havde det altså også lidt mærkeligt med det, fordi det jo er "din" kjole og du bar den så smukt, men på samme tid var det altså bare kjolEN! Som du er inde på tror jeg dog det bliver rart med en kortere model til om aftenen, så den beslutning er jeg rigtig glad for - og jeg er SÅ forelsket i den korte også, så det var en ret nem beslutning.
  3. Så begynder der endelig at ske lidt igen Vi har (næsten) fundet en fotograf Vi har snakket lidt mere omkring reception/middag om aftenen, og er kommet frem til at det umiddelbart er vigtigere for os at kunne have alle med, end at det bliver fint og fancy, hvorfor vi overvejer at invitere alle gæster til hele dagen og så holde det hele i de lokaler vi har til rådighed. Vi kender én der gerne vil lave bryllupskagen, og så snakker vi om grill om aftenen. Vi skal bare have lavet et overslag på hvad mad og drikkevarer (hentes i Tyskland) kommer til at koste. Jeg har snakket med min søde veninde, som gerne vil ordne hår og makeup for mig på dagen. En virkelig stor byrde fra mine skuldre, fordi jeg ved jeg bliver 100% tilfreds hvis hun gør det. Jeg er gået igang med invitationerne. Jeg har en grafisk baggrund, hvorfor jeg gerne vil lave dem selv i photoshop - så skal jeg bare have dem printet et sted (har I nogen anbefalinger ift. hvor man kan få printet på noget tykt, lækkert papir men til en ok pris?). Jeg har købt guldkuverter i søstrene grene før jul, og så overvejer jeg at bestille noget lyserødt grosgrain bånd på ebay til at binde om kurverterne - de skal ikke sendes, vi afleverer dem personligt. Derudover har jeg bestilt sko til prøvning, men har ikke taget en endelig beslutning endnu. Jeg er begyndt at tænke i pynt til festen, og pt. tror jeg det bliver "krystal"glas (som på billedet) med fyrfadslys i, og eucalyptus grene (og så evt. én af delene pyntet yderligere med samme bånd som til invitationerne). Jeg har bestilt "skifte"kjole. Jeg vil helst have min rigtige brudekjole på så meget som muligt, men selvom jeg er vild med den, så er det ret tydeligt den er købt inden vi helt havde overvejet hvilken type fest vi skal have, og jeg er lidt bange for at jeg får fnidder af at skulle bøvle rundt med (omend småt) slæb, og lang kjole, til en casual "stå og gå" fest. Jeg faldt for skiftekjolen for flere måneder siden da jeg så den på instagram, og nu er den endelig kommet i butikkerne. - det er den korte (dog knap så kort på mig) med lange ærmer. Billeder lånt hos rockpaperdresses og acie
  4. Jeg har også kig på par nr. 2., og de er SÅ smukke, men jeg tror de sidder rigtig dårligt fast på foden, desværre. Jeg synes der sker ret meget på din kjole i forvejen, så jeg ville nok vælge par nr. 3 Må jeg spørge hvor par nr. 4 er fr?
  5. De er fine! De ser også ud til at være ret behagelige, selvom de har en god højde.
  6. Jeg synes det vigtigste er, at man føler sig godt tilpas, og man kommer vel egentlig ikke til at kunne se skoene så meget til din kjole uanset? Jeg tror f.eks. også jeg ender med mørke sko, selvom lyse helt sikkert vil være pænere til min kjole - det føler jeg mig bare ikke tilpas med.
  7. Jeg synes at den slags sko som du bl.a. viser, som er åbne i siden, tit ikke sidder særlig god fast på foden - derfor har jeg selv fravalgt den slags. Personligt gider jeg i hvert fald ikke bøvle med det på dagen. Jeg synes nr. 5 er flotte, klassiske, passer godt til din kjole og ser ud til at have en god, ikke for høj, hæl.
  8. ^hvor ser det godt ud, Jette!
  9. Hvor ser du altså smuk ud! Den kjole er bare helt perfekt til dig.
  10. Det skal det såmænd heller ikke, men vi har et budget der skal overholdes, og det er nok de færreste der kører land og rige rundt, så det synes som bedst forvaltning af pengene at vælge én fra Roskilde/KBH området Tak Michael, jeg har været inde på din hjemmeside og kigge, men det er som sagt lidt over vores budget.
  11. Vi har stadig ikke fundet vores fotograf, da ham vi havde i tankerne desværre ikke kan den dag, vi skal vies. Jeg ville derfor blive glad for jeres anbefalinger af fotografer nær Roskilde På forhånd tak.
  12. Jeg forstår dig SÅ godt ift. sko! Jeg går selv stort set altid i sorte ankelstøvler, og kan bare generelt bedst lide sorte sko, og det passer altså bare ikke særlig godt til brudekjole :b jeg siger til hvis jeg ser nogle sko med en god hælhøjde, som ville være flotte til din kjole!
  13. ^ja, jeres har jeg jo set, Amalie :D De er SÅ flotte! Jeg ville gerne have rosaguld, men min forlovelsesring er i alm. guld, så tror det kommer til at se spøjst ud, desværre. Er der ikke flere, der vil vise deres ringe (og evt. komme med anbefaling af hjemmesider/butikker)?
  14. Jeg vil også anbefale wonderbra deres stropløse er fantastisk - synes normalt den slags glider rundt, men den her den bliver hvor den skal. Tror Magasin har dem.
  15. Jeg købte min på nettet, fra coast. Det var en rigtig fin oplevelse jeg bestilte 2 størrelser. Kjolerne ankom hurtigt og var fint pakket ind i dragtposer. Jeg kunne så prøve dem på i ro og mag derhjemme. Den ene passede som smurt og skal bare lige lægges lidt op hos en skrædder. Den anden returnerede jeg bare, ganske nemt, ingen problemer og jeg fik hurtigt pengene retur.