stripesAddict

Medlem
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stripesAddict

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

757 profile views
 1. Er der nogen der kan anbefale et godt renseri (på Sjælland, helst Roskilde eller Københavnsområdet) til rens af brudekjole? Da den har fået nogle pletter der kan være ret genstridige vil jeg gerne have fat i de allerdygtigste. Tak
 2. Jeg har også kig på par nr. 2., og de er SÅ smukke, men jeg tror de sidder rigtig dårligt fast på foden, desværre. Jeg synes der sker ret meget på din kjole i forvejen, så jeg ville nok vælge par nr. 3 Må jeg spørge hvor par nr. 4 er fr?
 3. ^hvor ser det godt ud, Jette!
 4. Det skal det såmænd heller ikke, men vi har et budget der skal overholdes, og det er nok de færreste der kører land og rige rundt, så det synes som bedst forvaltning af pengene at vælge én fra Roskilde/KBH området Tak Michael, jeg har været inde på din hjemmeside og kigge, men det er som sagt lidt over vores budget.
 5. Vi har stadig ikke fundet vores fotograf, da ham vi havde i tankerne desværre ikke kan den dag, vi skal vies. Jeg ville derfor blive glad for jeres anbefalinger af fotografer nær Roskilde På forhånd tak.
 6. ^ja, jeres har jeg jo set, Amalie :D De er SÅ flotte! Jeg ville gerne have rosaguld, men min forlovelsesring er i alm. guld, så tror det kommer til at se spøjst ud, desværre. Er der ikke flere, der vil vise deres ringe (og evt. komme med anbefaling af hjemmesider/butikker)?
 7. Jeg vil også anbefale wonderbra deres stropløse er fantastisk - synes normalt den slags glider rundt, men den her den bliver hvor den skal. Tror Magasin har dem.
 8. Jeg købte min på nettet, fra coast. Det var en rigtig fin oplevelse jeg bestilte 2 størrelser. Kjolerne ankom hurtigt og var fint pakket ind i dragtposer. Jeg kunne så prøve dem på i ro og mag derhjemme. Den ene passede som smurt og skal bare lige lægges lidt op hos en skrædder. Den anden returnerede jeg bare, ganske nemt, ingen problemer og jeg fik hurtigt pengene retur.
 9. Vi er begyndt at kigge på vielsesringe, men jeg synes godt nok det er en jungle. Min kommende mand har svært ved at forestille sig at gå med ring, så det bliver muligvis en halskæde til ham i stedet. På den ene side ville jeg gerne at vi begge fik ringe, men på den anden side synes jeg heller ikke han skal gå med ring hvis han ikke har lyst, og da jeg ikke er så meget til de klassiske, glatte ringe giver det også lidt mere frihed ift. Min ring, når han ikke skal have en matchende. Jeg vil altså gerne have noget lidt anderledes, og jeg vil meget gerne se jeres til inspiration
 10. Det sted, hvor vi skal holde receptionen, sagde at sådan noget normalt tager 2, max 3 timer - inkl. fotografering. Så altså ikke særlig længe
 11. Jeg tænker at det kommer helt an på kjolen har du prøvet at spørge hos forhandleren?
 12. Hvor bor du henne? Jeg ved Zalando har et lille udvalg - det er selvfølgelig stadig online, men med fri fragt og fri retur. Overordnet tænker jeg, at hvis du ikke er glad for højhælede, så er der jo masser af fine sko med lave hæle, eller sågår flade sko. Et par flade sandaler/fine ballerinaer med sten eller glimmer kunne jo også være en mulighed, afhængigt af hvordan din kjole ser ud. Vi skal også vies udendøre, dog ikke på græs, men jeg regner bestemt med at skulle have et par skiftesko der er flade eller med en lav, bred hæl. TS: Jeg ved ikke om de stadig gør det, men for et par år siden havde Lola Ramona lagersalg to gange årligt - den ene om foråret. Måske korkskoene kan findes der? Jeg tror de kunne være rigtig fine til - alternativt er dem i leopard altså også rappe.
 13. Tak for jeres input - vi endte med at vælge 6. august, men har efterfølgende fundet ud af at det ikke passer med stedet for vielsen og reception, og endte således alligevel med d. 30. juli
 14. Nu har jeg luret herinde et par måneder, men vors bryllup nærmer sig med hastige skridt, så jeg må vist hellere få oprettet en planlægningstråd Først og fremmest skal vi dog lige have datoen på plads. Vi har valget mellem 30. juli og 6. august. Hvad ville I vælge? Vi vil gerne på bryllupsrejse bagefter (evt. med en uge mellem bryllup og afgang) og er endnu ikke sikre på rejsens længde, men da vi SKAL være hjemme igen senest d. 1. September skal det ikke være for langt inde i august. På samme tid tænker jeg at det bliver billigere at rejse når skolernes sommerferie er slut, hvilket taler for d. 6. august, sammen med det formentlig ikke ramler sammen med gæsternes sommerferie så? Hvad ville I vælge og hvorfor? På forhånd tak.