KRMB09

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KRMB09

 1. Jeg er klart en slipse pige.. Så min H2B får self. sådan et på.. (Butterfly passer nu heller ikke til vores tema, da det på ingen måde bliver et ´prinsesse´ bryllup)
 2. Vi havde s.u i går (1 august.) og mangler stadig svar fra 35.. Jeg synes at det er uforskammet Ja vi skal selvf. ringe eller skrive til dem.. Jeg er bare gået hen og blevet godt og grundig vred... Det sikkert bare en forglemmelse og ikke fordi at de lige ville vente og se om det skulle dukke noget bedre op. (min brude hjerne tænker det nemlig tit) Jeg er nok også bare ud af en familie, som når man får en invitation kigger man i sin kalender og ser ´skal jeg vi noget?´.. ja eller nej.. svar tilbage.. De fik den i slut april. (det var måske for tidligt til et bryllup, 1 oktober?) Ved det ikke... og det var nu heller ikke fordi jeg har brug for noget hjælp.. bare brug for at komme af med dagens brude bøvs.
 3. Vi har inviteret 90.. Så vi er har da over halvdelen.. men alligevel.
 4. Halløjsa Jeg er i fuld gang med at finde, den perfekte brudekjole.. Meeen jeg har nok lidt brug for jeres awesome super ekspert hjælp.. Jeg skal giftes i en sort/mørk/må gerne ha lidt hvid/ men ikke helt hvid kjole.. Det er allerede besluttet.. uden at det skal blive helt goth. Traditionelt - bare i mørke farver.. Her er mit spørgsmål så.. Hvor finder man dog en kjole, som ligner en brudekjole, men som ikke er helt hvid? Jeg vil meget gerne have, at det er et sted fra DK.. har ellers fundet masser på ´kina- sider´ Men at prøve den først, ville være at fortrække. http://uniquekjoler.dk/har et par stykker.. Men det er også hvad jeg har kunne finde.. På forhånd mange tak..
 5. Jep det var en rigtig go tur.. måske lidt for go.. Men havde givet mig selv lov til at nyde ferien.. og ja det gjorde jeg så.. Skal giftes den 1 okt. Har købt min kjole. Så det er begrænset, hvor meget mere jeg må tabe mig. Nu skal jeg bare holde det ved lige og måske få lidt mere styr på mine mormor arme.. Min motivation er der også endnu.. og hvis jeg mister den kigger jeg bare på et billede af min kjole.. Jeg var på LCHF og trænede 3 gange om ugen af 45 min. først 4kg gik rigtig hurtigt.. Og så skulle jeg lige igennem en en måned, hvor der intet skete, nix, NOTHING! Det havde jeg virkelig lyst til at stoppe alt lige der og køre ned efter en lagkage.. Så kan det også bare være lige meget.. og så tog det lige pludselig til igen. Så bare klø på.. Det skal nok lykkes..
 6. -14 kg siden januar.. Men så var min H2B og jeg lige en tur i USA i 20 dage.. Me love margarita & burgers!! Så det var lige +4 kg... BUM! Nu er det 2 uger siden vi kom hjem, En virkelig nem pga vejret vand detox, kun 3 virkelig hårde (pga vejret) gange i trænings centeret. Så var de 3 af dem væk igen. wiii!!
 7. Mange tak.. Ja man kan vist godt sige at -utraditionelt- er et ord vi kommer til at bruge meget om vores bryllup.. Og det er en super fint milk-honey kjole du har fundet dig der.. Har du fået den hjem? Passer virkelig godt til et have bryllup.. Vi skal i øvrigt også giftes ude..
 8. Jeg får den lagt lidt op foran. Men beholder slæbet dog bliver der sat kroge i, så jeg også har mulighed for at danse. ;-P
 9. Også et ferie frieri fra mig. Min H2B og jeg var på en lille ferie til Fuerteventura (Spanien) Efter en go omgang aftens mad og vin, ville vi lige få lidt ro i maven, så vi gik en tur på stranden, vi kom ud til en gammel vulkanklippe.. og der ville jeg så op! For det kunne jo være at man kunne se mere ud over byen der fra.. Jep det kunne man.. Det var så smukt.. Jeg vender mig om for at se om ham, ikke snart var kommet op, og der sidder han allerede på knæ- lige bag mig- Jeg er ikke sikker, men tror at jeg skriger lidt og mumler et eller andet og så taber min taske. Han siger jo det han skal sige, som aldrig har været mere romantisk eller smukt, før det kommer ud af hans mund.. ´Du er dum!´.. græder lidt og siger ´Self. jeg jeg giftes med dig!´ Det viser sig at han havde haft den i lommen i 2 dage og bare ventede på at der skulle komme det helt rigtige øjeblik.. Det er rigtig spansk tema på hotellet den aften, med flamenco dans og sangria.. (gratis sangria) Huhuhu Der festede vi igennem og aftalte datoen for vores bryllup og at vi tager ned til samme sted på vores bryllups rejse..
 10. Jo det har jeg.. Det første billede har jeg en bolero på.. Jeg er ikke så glad for mine arme og mit ´back fat".. og den her klare det fint med at skjule det..
 11. Jeg har allerede købt den.. :-) Skulle bare sige tak til hende som viste mig den.
 12. Hold nu kæft hvor var den skøn.. Prøvede den i sidste uge.. og det var bare ingen tvivl... DET ER DEN!! :-D Tusind tak fordi du viste mig den. Og sikke en dejlig og skøn butik...
 13. 7kg på 10 uger.. Og kun 10 uger til kjole prøvning.. mon jeg kan nå de sidste 10kg?

  1. Pixie_Dust

   Pixie_Dust

   Selvfølgelig kan du det! bare klø på, så flot btw:)

  2. Ki Schou

   Ki Schou

   ja da vi hepper på dig :) super flot gået med de første 7 kg

 14. Uhhhh!! Skal ud og se på første fest sted i dag.. Normalt at man er SÅ spændt?

  1. LineThomsen86

   LineThomsen86

   Tror det er en pige-ting ;)

   Jeg havde det på samme måde :D

 15. Uhhhh.. Hvor er den sød!! Den skal da helt sikkert kigges mere på. Mange tak.
 16. Vi kigger på bryllupskage fra langenæs bageriet.. Jeg skal dog ikke kunne fortælle dig hvad de koster. Men det var da en mulighed. :-) http://www.langenaesbageriet.dk/bryllupskager/
 17. Så fik vi købt billetter til bryllupmesse i Aarhus til Januar..

 18. Er sprit ny, og har allerede en lille stress over alt det der skal nåes.. Nu er jeg lidt glad for at der går 10 mdr.17 dage til den store dag. Fantastisk side!

  1. Marie E

   Marie E

   velkommen til og tillykke med brylluppet