99banne

Medlem
 • Content count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

99banne last won the day on March 13 2018

99banne had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About 99banne

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  08.09.2018
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse og festlig fest:)
 • Køn

Recent Profile Visitors

2,108 profile views
 1. Hej Monika, Vi endte med eg andet sted, selvom jeg stadig drømmer om at gøre noget på Møgeltønder engang:) det praktiske i at få mad, musik, drikkevarer, band og personale derud, kunne jeg simpelthen ikke få til at gå op. Hvis I ender med at bruge det, må du endelig fortælle om hvordan det er gået
 2. Jeg sælger diverse ting, som er tilbage fra vores fantastiske bryllups-dag den 8/9. Facebook-opslag med alle billeder Birdcage-slør, guldfarvet (aldrig brugt) Grønne glas, Kallna, 78 stk Håndtaske, guld Lagkagefad i 4 etager, kan skilles ad til opbevaring Fyrfadslys, 100 stk Kronelys, 120 stk Lysmanchetter, 96 stk Grønne/brune flasker Kobberpynt div Kobberkopper til blomster Messingstager, 5-armene og enkelte Hvide lagner/duge (knoppa), 10 stk Stort spejl brugt til bordplan Små klare glad, 28stk 3 flettede kurve sprayet guld (brugt til tæpper og div) Fleecetæpper, 10 stk 2 røde løbere Stumtjener brugt til selfie-props Solbriller til hangover-kit, 16 stk Ørepropper, 17 pakker Strømpebånd Kasse til “dameting” Engangsservice og servietter 2 Skilte
 3. Vi har, som de andre også skriver, 3 erfarne damer i køkkenet til 150kr i timen. Derudover har vi til hjælp og til de sene timer to unge piger der får 100kr i timen.
 4. Fantastisk, mange tak! Det var lige sådan en guide jeg håbede på Du må meget gerne tage et billede, jeg er så nervøs for at gøre det helt forkert
 5. Tak, det prøver jeg!
 6. Hej godtfolk, Jeg har fået anskaffet mig en kjole med et lille slæb. Derfor vil jeg gerne have syet en dansestrop i, men tænkte om jeg mon ikke kunne gøre det selv? Derfor en række spørgsmål: - Er en dansestrop bare en isyet løkke af silkebånd? - Hvordan sikrer man, at den ikke "ryger ud"/slæber efter, når man går? - Skal stroppen syes i yderste eller inderste lag, når kjolen har to lag? Alle gode råd og vejledninger modtages med kyshånd.
 7. Jeg ved meget lidt om blomster, men har googlet mig frem til at det ikke må være før fredag. Vi har også planer om at nappe hvad de har af godt i Rema, plukselv mark og så resten ved blomsterhandleren. Og så vil jeg prøve selv at så nogle vi jan plukke.
 8. Klippede du dem selv eller brugte et færdigt "kit"? Jeg bliver helt idiot af det her - grøn er så åbenbart heller ikke en gangbar farve til karton eller kuverter Argh!
 9. Suuuuk.....Jeg fik i går færdiggjort selve print-delen af vores invitationer med layout og tekst til invitationen og de 4 kort. Men nu driller det... For jeg har åbenbart regnet forkert. Inivationerne jeg har fået lavet, bliver 12,2x16 i færdige mål - en fuldstændig ukurant størrelse i konvolut-verdenen. Så nu må jeg lave den om Men jeg kan ikke få det til at passe sammen. Hvordan har i lavet jeres, og hvilke mål har de forskellige dele?
 10. Er der mon nogen der kender nogen... Vi har planer om, at skulle grille til vores bryllup. Vi vil leje to store selskabsgriller. Planen var først, at folk skulle grille selv, men for at det praktiske skal fungere, var det måske smart at have en grillmand m/k til at stå med det. Problemet er bare, at vi ikke vil have ham til at gøre mere end det - han skal ikke skaffe kød, lave tilbehør eller noget andet, bare komme en time eller to og vende bøffer og pølser. Hvem kan man få til det tror I?
 11. Tape er din ven Youtube har nogle fine guides til, hvordan man kan tape sig ind
 12. Vi blev gift på rådhuset for 10 år siden. Der havde vi ikke nogen med, vi gjorde det hemmeligt. Spørg evt. på jeres lokale kontor.
 13. Hvis det må være langt mid nord har Hjorts hotel en mega fin lade også
 14. Møllerup Gods på Djursland eller Clausholm Slot ved Hadsten kunne måske være noget. Hvis det er for posh så prøv Harlev Mølle
 15. Skal det kun være lokale, eller skal der også være servering og mad med?