ryberg

fotograf pris

14 indlæg i dette emne

Hejsa

Jeg har kontaktet en fotograf ( nævner ingen navne )

Jeg fik et tilbud af hende i maj :

fotografering 2800kr

Cd-rom 400kr

Kørsel 400

Ialt 3590kr

jeg fik så et nyt tilbud for et par dage siden

fotografering 3150kr

cdrom 400kr

kørsel 350

Ialt 3900kr

Undre mig meget over hvordan prisen kan stige 350kr på 1 måned ? :bearhug:

Syntes det er mange penge i forvejen...

Knus heidi

:blush:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Hvorfor har du fået to tilbud fra samme fotograf kan man jo starte med at spørge.

Måske handler det om at du selv har rekvireret et tilbud mere, og fotografen har måske så bare ikke været opmærksom på at du har fået et før. Så er det vel bare at tale sammen.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Grunden til jeg skrev igen, var simeplthen fordi jeg ikke kunne huske om jeg havde skrevet og indhentet et tilbud

Først da jeg fik en mail, så jeg at jeg havde samme navn, længere tilbage i

mailsene.

Skriver en mail til hende..

Til Sønderjyde.

Det vil jeg meget gerne

Knus Heidi

:blush:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis du har tilbuddet på på skrift - altså det første...såå er det der gælder! Det er bindende!

Kun indtil den, der har modtaget tilbuddet, afslår det. (Aftalelovens §5)

Et tilbud gælder indtil den udløbsdato, der er angivet i tilbuddet. Er der ikke angivet nogen udløbsdato gælder den regel, at modtageren af tilbuddet skal svare indenfor "rimelig betænkningstid" (der i retspraksis defineres som 8 dage). Har modtageren ikke svaret inden denne tidsfrist anses tilbuddet som bortfaldet (Aftalelovens §3).

Det står naturligvis tilbudsgiver og tilbudsmodtager frit for at indgå en aftale baseret på tilbuddet også længe efter at de 8 dage er gået... men juridisk kan modtageren af tilbuddet ikke påregne, at kunne hænge afsender op på det gamle tilbud i mere end 8 dage.

Men som de andre siger... spørg dog fotografen selv. Måske er der trådt en ny prisliste i kraft i perioden mellem de to tilbud.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvis du har tilbuddet på på skrift - altså det første...såå er det der gælder! Det er bindende!

Kun indtil den, der har modtaget tilbuddet, afslår det. (Aftalelovens §5)

Et tilbud gælder indtil den udløbsdato, der er angivet i tilbuddet. Er der ikke angivet nogen udløbsdato gælder den regel, at modtageren af tilbuddet skal svare indenfor "rimelig betænkningstid" (der i retspraksis defineres som 8 dage). Har modtageren ikke svaret inden denne tidsfrist anses tilbuddet som bortfaldet (Aftalelovens §3).

Det står naturligvis tilbudsgiver og tilbudsmodtager frit for at indgå en aftale baseret på tilbuddet også længe efter at de 8 dage er gået... men juridisk kan modtageren af tilbuddet ikke påregne, at kunne hænge afsender op på det gamle tilbud i mere end 8 dage.

Men som de andre siger... spørg dog fotografen selv. Måske er der trådt en ny prisliste i kraft i perioden mellem de to tilbud.

<{POST_SNAPBACK}>

Okay okay..!! :bearhug::bearhug:

KH M :blush:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Grunden til jeg skrev igen, var simeplthen fordi jeg ikke kunne huske om jeg havde skrevet og indhentet et tilbud

Først da jeg fik en mail, så jeg at jeg havde samme navn, længere tilbage i

mailsene.

Skriver en mail til hende..

Til Sønderjyde.

Det vil jeg meget gerne

Knus Heidi

:loveboard:

<{POST_SNAPBACK}>

Jeg har også numret på en fotograf hvis det er!!

Svale

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kan man det ? Sende et tilbud ud og så lave sine priser om i mellemtiden ?

Jeg mener bare, det er jo relativ kort tid der er gået mellem de to tilbud ?

Ja Bettina det kan man da men naturligvis kun med fremadrettet virkning. Dvs. de tilbud man har afgivet er man bundet prismæssigt af medmindre det da fremgår at tilbuddet er tidsbegrænset og fristen er udløbet.

Her er der bare tale om at en person har indhentet to forskellige tilbud og fotografen har derved også opfattet det som to forskellige personer/tilbud.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kan man det ? Sende et tilbud ud og så lave sine priser om i mellemtiden ?

Jeg mener bare, det er jo relativ kort tid der er gået mellem de to tilbud ?

Ja det kan man da. Forestil dig følgende scenarie:

En fotograf har lavet en ny prisliste, som gælder pr 1/6 2005 - men samme fotograf har bestemt sig for at alle, der bestiller før 1/6 (hvor den nye prisliste træder i kraft), får ydelsen til "gammel" pris, også selvom selve fotograferingen foregår efter 1/6.

Vores kunde indhenter så et tilbud midt maj. Fotografen giver her et tilbud baseret på gl. pris.

Samme kunde har rod i sine papirer, og indhenter derfor et nyt tilbud hos samme fotograf midt i juni. Fotografen, som formentlig skriver adskillige tilbud om ugen, opdager ikke at det er samme kunde og giver derfor et nyt tilbud baseret på den nye prisliste.

Rent juridisk er fotografen IKKE bundet af det gamle tilbud, selvom der ikke er angivet en udløbsdato. Kunden skal nemlig acceptere tilbuddet inden "rimelig tid" (aftalelovens §3). Rimelig tid er gennem retspraksis defineret som 8 dage. Har kunden ikke svaret indenfor de 8 dage, bortfalder tilbuddet.

Jeg er dog overbevist om, at fotografen formentlig gerne vil stå ved det første tilbud, hvis vores spørger kontakter fotografen og får en snak. Det ville jeg gøre...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer