Sign in to follow this  
Followers 0
Ris

Ingen polterabend

19 posts in this topic

Hej med alle jer

Vil lige fortælle hvordan det gik for os.

Vi skulle giftes den 30 august 2008 (Den fedeste dag, den er bare alt for kort)

Vi havde en ide om at endten fandt de på noget eller også blev de alle uvenner så det ikke blev til noget.

Lørdag den 16 august holdte vi fødselsdag for vores store datter på 15 år, og sjovt nok kunne dem der plejer ikke komme og dem som ikke plejer at kunne de kunne godt.

Så vi gættede på at det så blev den dag.

Jeg valge så at købe alt ind istedet for at stå og lave det hele selv. MEN nej der skete ikke noget, og der var en underlig stemning.

Vi gættede så på at de var blevet uvenner alle sammen og at der så ikke vil blive noget PA.

Lørdag den 23 august vælger vi, da det totalt lorte vejr, at tage i Lalandia med begge vores tøsser, havde lovet dem en tur på bakken, men de syntes det var ok med Lalandia.

Vi havde den fedeste dag, man bliver bare 5 år når man kommer ind i badelandet, og så havde de fået en ny rutchebane, det var bare så skægt. En SUPER god dag.

Da vi så endelig kommer ud til bilen er kl. hen ved 22 tiden, godt brugte, trætte men med en fed oplevelse, ligger der bare gud ved hvor mange sms´er og beskeder på telefonsvaren.

Det var nogle venner og mine sv.forældre der havde lagt dem. Så kunne vi jo godt gætte at der skulle vi jo nok havde været Poltet.

Vi forsøger så at kontakte dem der har lagt beskeder, men kan ikke få fat i dem. Så vi spørg vores store datter på 15 år om hun har hørt noget om at hun skulle holde os hjemme, og det havde hun ikke.

Om søndagen kontakter jeg min veninde for at høre hvad der sket igår, og hun svare bare at hun ikke kunne deltage i mit polteraben, så derfor var hun der ikke. UNDRE mig meget og spørg ind til hende om hvorfor ikke, hun siger at efter vores bryllup på lørdag vil hun gerne fortælle alt hvad der er sket, men vil ikke sige noget før, så vi ikke får vores bryllup ødelagt.....Super veninde jeg har hun betyder bare så meget for mig, og ved at hun tænke kun på os.

MEN hun kunne nu godt have sagt det hele for det kom frem om tirsdagen.............

Min mands kusine mente lige hun ville sende os en mail hvor hun fremlage hvad der var sket (set fra hendes side) Sådan her skrev hun.............

Som i ved, havde vi arrangeret polterabend for jer i lørdags!

Vi har efterfølgende talt om, hvorfor i havde valgt at drage til Lalandia og derfor ikke var at træffe hjemme. Havde vi begået en fodfejl ved ikke at have sikret os en aftale med jer lørdag eftermiddag - umiddelbart tror jeg det ikke! Herunder har jeg forsøgt at skitsere hvorfor K.... og jeg er stærkt i tvivl om, at jeres handling ikke var et bevidst fravalg (håber inderligt at have uret).

Ved Tennas konfirmation (vores store datter) tog S.... initiativ til, at samle mobilnumre ind på alle, der kunne have lyst til at deltage i en polterabend for jer. Efterfølgende har vi holdt formøde hjemme hos K.... og jeg, hvor D..... (Min veninde) udtrykte, at hun vidste at i ville blive meget glade, hvis der blev holdt noget for jer. I havde sågar flere aktiviteter på "ønskesedlen", som hun havde fornemmet at i meget gerne ville prøve.

På mødet havde mange ting oppe at vende og har brugt en del tid på koordinering osv. Desværre måtte K..., P... og J.... melde afbud pga. dødsfald i familien, hvilket vi alle har forståelse for. D..... (Min veninde) meldte pludselig også fra - dog på en mindre forståelig grund - men lad det nu ligge.

Til sidst stod vi tilbage med en lille skare, som stadig meget gerne ville glæde jer med en Polterabend. J & K, S & K, J, R & T, D & H og K & jeg. Alle nævnt - ingen glemt.

Vi blev enige om, at det ville være rigtig hyggeligt at holde et fællesarrangement for jer. Vi skulle bowle og spise middag i bowlingcentret og derefter slutte af hjemme hos J & K med nogle gode drinks og højt humør.

Fastsættelsen af datoen 1 uge før brylluppet havde vi ikke problemer med - især ikke da i valgte at holde T..... fødselsdag den 16. august.

Vi har ikke et øjeblik været i tvivl om, at i godt vidste eller håbede at vi ville holde noget for jer (i har ikke givet udtryk for noget andet). NÅR VI SÅ NÅR TIL DEN 23. AUGUST SOM ER SIDSTE LØRDAG FØR BRYLLUPPET, kan i vel nok regne ud det er DAGEN., men i vælger af alle dage, at tage til Lalandia denne dag og holde jeres telefoner slukket???

Under forløbet har jeg været i mailkontakt med T.... (vores store datter) som altså derfor godt kendte datoen for arrangementet. Hun var desværre blevet ærgerlig over at hun ikke måtte deltage - men fred være med det og ved også at D..... (min veninde) har orienteret hende om den oprindelige plan. S.... har talt med i D..... (min veninde) i torsdags og fået bekræftet, at der skam var styr på T.... og K..... overnatning lørdag.

Det her er ikke et spørgsmål om, hvor meget tid og hvor mange penge vi har brugt på i lørdags - men at vi sidder tilbage med en følelse af, at det her har i gjort med vilje?

Derfor

Hvad har i fået ud af at tage væk på lige præcis den dag, hvor i kunne regne ud at vi ville overraske jer?

Hvorfor har i valgt os fra? Var det bare for kedeligt, eller?

Hvorfor tager ingen af jer jeres telefoner i lørdags - teenagere lever med telefonen i hånden?

Med håbet om en brugbar forklaring og måske en undskyldning.

Som i sikkert fornemmer, så er K.... og jeg lige nu så vrede og sårede over behandlingen at vi pt. overvejer vores deltagelse i næste del..

Med håbet om en fornuftig dialog.

Ja, det kunne vi jo så ikke lige bare lade ligge så det måtte de da have et svar på, og så fik de det her.........

Kære G.... & K....

Lørdag aften, omkring kl. 21.30 da vi kom ud i bilen efter en lang dag i Lalandia kunne vi se på vores mobiler (som i øvrigt ikke var slukkede), at der var mistede opkald. Da gættede vi os til at der nok var et eller andet på færde. Vi havde lovet ungerne at tage på bakken eller i Lalandia, alt efter hvordan vejret var.

Vi havde ingen anelse om at der denne dag var arrangeret polterabend. Faktisk troede vi at forrige lørdag var dagen, den dag vi afholdte fødselsdag for T...., og havde derfor ikke brugt særlig meget tid på boller lagkage m.m. Det hele var indkøbt færdiglavet så det kunne lægges til side, i tilfælde af at vi skulle på polterabend. Det skete ikke, så derfor havde vi ikke regnet med noget overhovedet. Vi havde ikke forestillet os at det kunne være den sidste lørdag op til brylluppet.

At T.... kendte til datoen er ikke ensbetydende med at det er hendes ansvar at sørge for at vi er hjemme, hvis det er det du hentyder til i afsnit 8. Udover det forstår vi dog godt hendes ærgerlighed over ikke at måtte deltage i det planlagte arrangement.

Som svar på de 3 spørgsmål du stiller, kan vi blot nævne:

Da vi ikke kunne ”regne” ud at I ville overraske os – ja, så brugte vi dagen på familiehygge!

Vi har ikke valgt nogen fra?? Og øhh, hvad var for kedeligt, vi anede ingenting!

Vores telefoner lå i bilen som tidligere beskrevet, da vi var i vandet. Og ja, teenagere lever med deres mobil i hånden, men dog ikke i et badeland. Det kan alle vel forstå!

Det er beklageligt at I er i tvivl om i nu vil deltage til vores bryllup pga. disse antagelser, som vi i bund og grund mener der er tale om. Imidlertid ændrer det ikke på at vi har brugt rigtig mange penge på dette bryllup, og at vi ligeledes har en bordplan at tage hensyn til, så i bedes hurtigst muligt give en tilbagemelding på om i kommer eller ej.

Ovennævnte er den forklaring i efterlyser, om den er brugbar eller ej, det er op til jer. En undskyldning vil vi ikke give, da vi ikke mener der er noget at undskylde. Tværtimod føler vi os uretfærdigt behandlet, da det eneste vi har gjort er at invitere familie og venner til vores forestående bryllup.

Vi tillader os at videresende denne mail til de der deltog i lørdags, da vi hurtigst muligt vil vide om flere overvejer deres deltagelse til vores bryllup.

L.... & R....

Så valgte min mands kusine og mand så ikke og deltage i vores bryllup......

Men hørte ikke noget fra nogle af de andre.

Kontaktede så min veninde igen, for at høre hendes forklaring. Hun kunne så fortælle at hun på ingen måde var blevet kontaktet før en uge før de havde tænkt sig at holde møde omkring det her PA.

Hun var godt nok skuffet for hun havde da regnet med at hun skulle være en af dem der stod for det, da hun nu er min bedste veninde, og hende som havde starte det her med at ringe til folk jo var en ven vi ikke så så meget, og så min mands kusine som vi heller ikke ser mere end et par gange om året.

Min veninde havde så spurgt til om de nu havde kontaktet alle, og svaret til det var , "ja da". Så havde min veninde spurgt ind til om de og de var blevet kontaktet så var svaret "nej da, dem kender vi ikke eller dem syntes vi ikke skal med".

Så der var mange der gerne ville med, som de ikke havde kontaktet.

Til det her for møde havde de diskuteret helt vildt, først om hvor mange penge de skulle betale hver især og så hvad vi skulle lave, og de som kender os bedst kunne ikke få et ord indført for de andre vil bestemme det hele. Så resultatet blev noget totalt ligegyldigt noget.

Så var der nogle ting der ikke kunne lade sig gøre, som min veninde skulle sørge for, så flippede de helt ud og svinede min veninde til, og på den baggrund valgte hun at melde fra. Hvilket jeg er meget forstålig over for.

Det vidste sig så at der var flere der meldte fra pga. den opførelse som S..... (ven), G.... (min mands kusine) og D.......(min mands søster) lagde for dagen.

Så det endte med at det kun var mine sv.forældre, min mands søster og mand(ses 1-2 gange om året), min mands kusine og mand(ses 3-4 gange om året) og et vennepar(ses 3-4 gange om året)som villle holde PA for os.

FED PA, de havde så planlagt at hente os kl. 16, sammen, og så skulle vi ud og spille bowling en time og derefter spise og så hjem til min sv.forældre og få en drinks.....................det lød sku godt nok også spændene...........................ja undskyld jeg ved godt man ikke burde kritisere det men...................helt ærligt at sidde hjemme hos min sv.forældre på en PA, nej tak.

Alle de her kom til vores bryllup (på nær lige min mands kusine og mand) men var pisse sure og gad dårligt nok at hilse på os og sad og svinede os og vores gæster til under bryllupet.

Så.........................ingen PA til os............................, er da lidt ked af det når jeg sidder her og læser hvordan mange af jer der har haft en fantastisk dag. :bearhug:

Ja, undskyld det blev så langt et indlæg, men skulle bare af med det hele.

KÆMPE KNUSER TIL JER ALLE

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hold da op, en lang historie!

Jeg undrer mig tit over, at så mange vælger at arrangere polterabend i sidste øjeblik - havde din familie og bekendte gjort det i god tid, var det aldrig endt på den måde. Og dog, for det lader ikke til, at de nogensinde har kunnet blive enige. Hvor er det bare synd, at man ikke kan se ud over sig selv og i stedet fokusere på at arrangere en dag, som vil gøre det kommende brudepar glade...

Ærgerligt for jer, når I nu havde ønsket en polterabend.

Jeg håber, at I til gengæld havde et fantastisk og uforglemmeligt bryllup :bearhug:

:bearhug::bearhug::cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er simpelthen målløs :bearhug: synes godt nok at der lige gik rigeligt med farvelade børnehave i den fra kusinens side. Jeg begriber slet ikke hvordan hun kan skrive så anklagende et brev når det er hende selv der har begået en fejl. At jeres datter kendte til datoen, ja hvad så, det kan da ikke være hendes opgave og hvis det var, så skulle man nok have gjort hende op mærksom på det. Og når det er sagt forstår jeg heller ikke hvorfor hun insisterede på at hun skulle arrangere polterabenden når hun ikke ser jer så tit.

Jeg kunne blive ved med ting jeg ikke forstår, men det nytter jo intet. Er dog ked af, at en gruppe voksne mennesker ikke var i stand til at se det komiske i situationen og opføre sig derefter, istedet for at sprede dårlig stemning på jeres store dag.

- Har I snakket med nogle af dem efter følgende?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg kan kun tilslutte mig de andre, hvor er det bare utroligt at nogle mennesker skal være så egocentreret. :bearhug: :bearhug:

Føler virkelig med jer - sikke en børnehave.

Men håber at I havde masse af dejlig oplevelser på jeres bryllupsdag, som kunne overskygge alle sur-mulerne.

Et stort :bearhug: herfra

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sender lige en masse

:bearhug:

din vej... føler virkelig med dig! Det er da bare at ødelægge det for jer at sende sådan en mail!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan da kun bakke op om, hvad alle andre allerede har skrevet - velkommen til blå stue!!!

De kan da ikke forvente, at I bare sidder derhjemme og venter på PA - det mindste de kan gøre, er da at sørge for et eller andet bluff-nummer som holder jer hjemme og ikke lægge ansvaret på en teen-ager!

Jeg kan godt forstå at du er skuffet!!!!! Og ligeså meget træt af, at de resterende PA-planlæggere vælger at være negative til jeres bryllup (så skulle de da have holdt sig væk!!!)

Der er jo desværre ikke så meget at gøre ved det nu - men det skal da ikke afholde mig fra at sende en masse af dem her i din retning :bearhug: :bearhug: :bearhug::cheerleader3: :cheerleader3:

Jeg håber, at I på trods af alt havde et fantastisk bryllup med alt hvad dertil hører!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hold da op - sikke en børnehave. :cheerleader3:

Jeg begriber virkelig ikke at de vil skyde skylden over på jeres teenage datter - tag dog ansvar for jeres fejl... :cheerleader3: Det er altid noget skidt, når voksne ikke kan finde ud af at opføre sig efter deres alder, men tror desværre nogle bare ikke kan se ud over deres egen næsetip... :cheerleader3: Jeg frygter virkelig også det værste i forbindelse med vores bryllup - synes allerede der er tegn til, at der kommer til at opstå problemer... :bearhug:

Jeg håber i havde en fantastisk dag alt til trods! :bearhug: :bearhug:

Kram Heidi

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selvom en polterabend traditionelt gerne skal komme som en overraskelse, hvilket også kan være meget morsomt, så er man som deltagere nødt til at gøre sig klart at man ikke bare kan disponere over folks weekender m.v. og taget det for givet at det også passer ind i deres kalender. Det gælder særligt når vi taler om par med børn. Det rigtige i den situation havde været at en der står jer tæt havde lavet en aftale med jer under et påskud, hvorved man så var sikker på at det passede ind. Det kan så godt være at I havde lugtet lunten, men hellere det end at en planlagt polterabend som der helt sikkert er lagt meget arbejde i, ender ud i episoder som denne. Det skulle jo gerne være sådan at en polterabend bliver noget som alle syntes om, hygger sig med, og kan kigge tilbage på, fremfor en forpligtelse/stridskerne.

Edited by diskobil
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg er virkelig chokeret!!

Og bare hendes fjendtlige måde at skrive på!!! :bearhug:

Jeg håber jeres gode venner, som blev udelukket under planlægning, holder en lille fest for jer så i kan få denne ubehagelige oplevelse lidt væk!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som flere har skrevet i dette forum - det er ofte til polterabender man finder ud af hvem vennerne er... Jeg synes det er en møguheldig ting der er sket for jer og ja hvad nytter det at begynde at bebrejde jeres datter... Jo måske kunne hun godt have sagt noget, men det er da ikke hendes opgave...

At de så bagtaler jer til jeres bryllup og nogle ikke vil komme... det er simpelthen barnlig adfærd... de mennesker er da ikke værd at samle på...

De kunne da have været kommet med nogle dumme undskyldninger for at i kunne lugte lunten og ikke arrangere tur... Nå men hvorom alt er synes jeg at i havde fortjent en hyggestund med jeres børn inden brylluppet så fred være med det og ja... i bund og grund - hvad er det så i er gået glip af? fest hos svigermor? æhhh hyggeligt???????

Håber i trods alt havde en fantastisk dag med dem der ville fejre jer og glædes med jer på den store dag :bearhug:

:bearhug:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for alle de søde ord :bearhug:

Vores tanker var også "velkommen til blå stue", da vi fik alt af vide. :bearhug:

Heldigvis kan vores datter ligge det her fra sig og se frem af, og ikke gå rundt med det. Vi har dog også fortalt hende at hun på ingen måde havde noget ansvar omkring det her. Hun er dog meget skuffet over sin farmor og farfar.

Hun blev ikke kontaktet ang. formøde til PA, da de ikke ville have hende med til mit PA, da de mente hun var for lille til det. Hun havde så skrevet en mail til min mands kusine, hvor hun forslår nogle ting de kunne lave med mig, og så får hun svar tilbage, skrevet til hende som om hun var 5 år, "du for lille og skal slet ikke blande dig i det".

Alt det her sker tirsdag/onsdag som vi skal giftes lørdag, så stemningen var ikke så god, havde mest lyst til at aflyse det hele. Men som min veninde sagde til mig, "det jeres dag, ikke deres, så tænk på jer selv og få en god dag".

Min sv.forældre hørte vi intet fra, de kom til brylluppet, men var pisse sure, ønskede os kun tillykke fordi der var en der sagde til dem, "I har da ikke sagt tillykke". Så kom de over og sagde det, hvor var de bare platte. :bearhug:

Min mands søster og mand har vi overhovedet ikke talt med.

Venneparet, dem har vi heller ikke talt med. Men har hørt, fra pålidelig kilde, at de mener vi skal ringe og give dem en undskyldning, men at det gør jeg nok ikke for det jeg for stolt til.(Nej, jeg er aldrig for stolt til at give folk en undskyldning hvis de har fortjent den.)

Min mands kusine og mand, har vi heller ikke hørt noget fra.

Mine "kære" sv.forældre.........................ja, min sv.mor ringede om søndag og sagde tak for igår, forde hun lige skulle spørge om nået med nogle vinduskrame. Så ringede hun igen mandag fordi deres computer var gået i stykker, om min mand ikke lige kunne lave den, han sagde til dem at de kunne komme over med den, så skulle han se på den når han fik tid. Da den ikke stod der tirsdag ringede han over til dem, og fik det svar at nu var det en anden fejl om han ikke kunne lave det. Så viser det sig, at der stadig er garanti på den, og så siger min mand at så vil han ikke rode med den. Så blev de sure og siden har vi ikke hørt fra dem. Og det så nu 4 uger siden.

Alle dem som ikke deltog i PA, har sagt at de vil tage os med ud, spise/bowle/i byen, ved ikke hvad de finder på. Og det glæder vi os til.

Vi havde en rigtig god dag, lagde alt det her på hylden hele lørdagen, og festede til den lyse morgen. :smolf:

Og, ja man finder ud af hvem ens venner er. :cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg ved det er et stykke tid siden at du har skrevet indlægget, men jeg måtte bare kommentere det.

Efter at have læst din beretning, så er jeg dybt rystet.... det er længe siden, at jeg har læst om noget så vanvittigt.

Jeg fik helt ondt i maven!!!

Men jeg må sige, at det er virkelig flot :cheerleader3: , at I kunne ligge de stridigheder bag jer på jeres store dag og bare nyde det.

Jeg håber, at dine svigerforældre bløder op, så I ikke hele tiden vil blive mindet om "jeres poterabend".

Knus

Marie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej du

Sikken træls historie!

I havde helt sikkert fortjent en PA.

Godt at I havde et dejligt bryllup.

:cheerleader3:

Kh

M-L

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er da ked af at høre at det ikke gik så godt med jeres PA.. :)

Jeg tror jeg vil gøre familie og venner opmærksomme på at det ikke behøver være helt så super hemmeligt hvornår den slags skal holdes, netop for at undgå at det hele går i vasken..

Man kan jo sagtes have en hyggelig dag selvom man har fået et hint eller 2 om hvornår det skal foregå, indholdet af dagen kan jo stadig være en overraskelse :biggrin:

Men man kan jo altid være bagklog ^^

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

først lige et par :cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3:

det var da en total kedelig opførsel af voksne mennesker ...... kan godt forstå du er skuffet.... det er jo ikke noget man kan gøre om...håber i trods alt fik et fantastisk bryllup....

:cheerleader3:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hold op en vanvittig historie!

De må være nogle meget egoistiske mennesker når de sætter deres ønsker højere end jeres.

Er rystet over deres naive og barnlige opførsel.

Men er glad for at I havde en godt bryllup.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hejsa

Selvom det nu er et stykke tid siden, så vil jeg da også lige sende et par :unsure::denmarkflag::balloons: i din retning.

Tænk at voksne mennesker kan te sig sådan. Jeg forstår til gengæld heller ikke at man gider møde op til et bryllup for at sidde og være sur og tvær. men godt at de i det mindste ikke formåede at ødelægge dagen for Jer.

PA er en svær størrelse nogen gangeOg jeg synes desværre tit at man hører at folk er endt med at blive lidt småsure på hinanden. Her hos os lige nu er det osse et problem. Kærestens lillebror skal giftes i februar, og en fætter har ringet for at høre om de ikke skal arrangere noget.Lars vil som gerne, men da han ikke ved hvornår han skal ud og sejle (er ansat i søværnet) så vil han helst ikke stå for det, for han ved ikke om han er hjemme til det. Det synes de så er for dårligt, det er jo hans lillebror. Jeg synes dog det må være bedre at han melder det ud, i stedet for at stå som primus motor, og så det går i vasken fordi han ikke er hjemme.

Så vi kender en del til børnehaven.....Måske vi skal samle til en stor stue?? :cheerleader3:

Knus

Karin

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sender lige en masse

:thumbsupsmileyanim::biggrin::):iloveyou:

Det har du vist stadig brug for!!!

Det første der falder mig ind er, at med sådan en familie behøver du da ingen fjender! Undskyld, det var groft, jeg ved det, men helt ærligt.....

Tilslutter mig alle de andre zilla´er med undermunden slæbende henad gulvet...

Håber du havde et dejligt bryllup trods alt.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hej med alle jer

Vil lige fortælle hvordan det gik for os.

Vi skulle giftes den 30 august 2008 (Den fedeste dag, den er bare alt for kort)

Vi havde en ide om at endten fandt de på noget eller også blev de alle uvenner så det ikke blev til noget.

Lørdag den 16 august holdte vi fødselsdag for vores store datter på 15 år, og sjovt nok kunne dem der plejer ikke komme og dem som ikke plejer at kunne de kunne godt.

Så vi gættede på at det så blev den dag.

Jeg valge så at købe alt ind istedet for at stå og lave det hele selv. MEN nej der skete ikke noget, og der var en underlig stemning.

Vi gættede så på at de var blevet uvenner alle sammen og at der så ikke vil blive noget PA.

Lørdag den 23 august vælger vi, da det totalt lorte vejr, at tage i Lalandia med begge vores tøsser, havde lovet dem en tur på bakken, men de syntes det var ok med Lalandia.

Vi havde den fedeste dag, man bliver bare 5 år når man kommer ind i badelandet, og så havde de fået en ny rutchebane, det var bare så skægt. En SUPER god dag.

Da vi så endelig kommer ud til bilen er kl. hen ved 22 tiden, godt brugte, trætte men med en fed oplevelse, ligger der bare gud ved hvor mange sms´er og beskeder på telefonsvaren.

Det var nogle venner og mine sv.forældre der havde lagt dem. Så kunne vi jo godt gætte at der skulle vi jo nok havde været Poltet.

Vi forsøger så at kontakte dem der har lagt beskeder, men kan ikke få fat i dem. Så vi spørg vores store datter på 15 år om hun har hørt noget om at hun skulle holde os hjemme, og det havde hun ikke.

Om søndagen kontakter jeg min veninde for at høre hvad der sket igår, og hun svare bare at hun ikke kunne deltage i mit polteraben, så derfor var hun der ikke. UNDRE mig meget og spørg ind til hende om hvorfor ikke, hun siger at efter vores bryllup på lørdag vil hun gerne fortælle alt hvad der er sket, men vil ikke sige noget før, så vi ikke får vores bryllup ødelagt.....Super veninde jeg har hun betyder bare så meget for mig, og ved at hun tænke kun på os.

MEN hun kunne nu godt have sagt det hele for det kom frem om tirsdagen.............

Min mands kusine mente lige hun ville sende os en mail hvor hun fremlage hvad der var sket (set fra hendes side) Sådan her skrev hun.............

Som i ved, havde vi arrangeret polterabend for jer i lørdags!

Vi har efterfølgende talt om, hvorfor i havde valgt at drage til Lalandia og derfor ikke var at træffe hjemme. Havde vi begået en fodfejl ved ikke at have sikret os en aftale med jer lørdag eftermiddag - umiddelbart tror jeg det ikke! Herunder har jeg forsøgt at skitsere hvorfor K.... og jeg er stærkt i tvivl om, at jeres handling ikke var et bevidst fravalg (håber inderligt at have uret).

Ved Tennas konfirmation (vores store datter) tog S.... initiativ til, at samle mobilnumre ind på alle, der kunne have lyst til at deltage i en polterabend for jer. Efterfølgende har vi holdt formøde hjemme hos K.... og jeg, hvor D..... (Min veninde) udtrykte, at hun vidste at i ville blive meget glade, hvis der blev holdt noget for jer. I havde sågar flere aktiviteter på "ønskesedlen", som hun havde fornemmet at i meget gerne ville prøve.

På mødet havde mange ting oppe at vende og har brugt en del tid på koordinering osv. Desværre måtte K..., P... og J.... melde afbud pga. dødsfald i familien, hvilket vi alle har forståelse for. D..... (Min veninde) meldte pludselig også fra - dog på en mindre forståelig grund - men lad det nu ligge.

Til sidst stod vi tilbage med en lille skare, som stadig meget gerne ville glæde jer med en Polterabend. J & K, S & K, J, R & T, D & H og K & jeg. Alle nævnt - ingen glemt.

Vi blev enige om, at det ville være rigtig hyggeligt at holde et fællesarrangement for jer. Vi skulle bowle og spise middag i bowlingcentret og derefter slutte af hjemme hos J & K med nogle gode drinks og højt humør.

Fastsættelsen af datoen 1 uge før brylluppet havde vi ikke problemer med - især ikke da i valgte at holde T..... fødselsdag den 16. august.

Vi har ikke et øjeblik været i tvivl om, at i godt vidste eller håbede at vi ville holde noget for jer (i har ikke givet udtryk for noget andet). NÅR VI SÅ NÅR TIL DEN 23. AUGUST SOM ER SIDSTE LØRDAG FØR BRYLLUPPET, kan i vel nok regne ud det er DAGEN., men i vælger af alle dage, at tage til Lalandia denne dag og holde jeres telefoner slukket???

Under forløbet har jeg været i mailkontakt med T.... (vores store datter) som altså derfor godt kendte datoen for arrangementet. Hun var desværre blevet ærgerlig over at hun ikke måtte deltage - men fred være med det og ved også at D..... (min veninde) har orienteret hende om den oprindelige plan. S.... har talt med i D..... (min veninde) i torsdags og fået bekræftet, at der skam var styr på T.... og K..... overnatning lørdag.

Det her er ikke et spørgsmål om, hvor meget tid og hvor mange penge vi har brugt på i lørdags - men at vi sidder tilbage med en følelse af, at det her har i gjort med vilje?

Derfor

Hvad har i fået ud af at tage væk på lige præcis den dag, hvor i kunne regne ud at vi ville overraske jer?

Hvorfor har i valgt os fra? Var det bare for kedeligt, eller?

Hvorfor tager ingen af jer jeres telefoner i lørdags - teenagere lever med telefonen i hånden?

Med håbet om en brugbar forklaring og måske en undskyldning.

Som i sikkert fornemmer, så er K.... og jeg lige nu så vrede og sårede over behandlingen at vi pt. overvejer vores deltagelse i næste del..

Med håbet om en fornuftig dialog.

Ja, det kunne vi jo så ikke lige bare lade ligge så det måtte de da have et svar på, og så fik de det her.........

Kære G.... & K....

Lørdag aften, omkring kl. 21.30 da vi kom ud i bilen efter en lang dag i Lalandia kunne vi se på vores mobiler (som i øvrigt ikke var slukkede), at der var mistede opkald. Da gættede vi os til at der nok var et eller andet på færde. Vi havde lovet ungerne at tage på bakken eller i Lalandia, alt efter hvordan vejret var.

Vi havde ingen anelse om at der denne dag var arrangeret polterabend. Faktisk troede vi at forrige lørdag var dagen, den dag vi afholdte fødselsdag for T...., og havde derfor ikke brugt særlig meget tid på boller lagkage m.m. Det hele var indkøbt færdiglavet så det kunne lægges til side, i tilfælde af at vi skulle på polterabend. Det skete ikke, så derfor havde vi ikke regnet med noget overhovedet. Vi havde ikke forestillet os at det kunne være den sidste lørdag op til brylluppet.

At T.... kendte til datoen er ikke ensbetydende med at det er hendes ansvar at sørge for at vi er hjemme, hvis det er det du hentyder til i afsnit 8. Udover det forstår vi dog godt hendes ærgerlighed over ikke at måtte deltage i det planlagte arrangement.

Som svar på de 3 spørgsmål du stiller, kan vi blot nævne:

Da vi ikke kunne ”regne” ud at I ville overraske os – ja, så brugte vi dagen på familiehygge!

Vi har ikke valgt nogen fra?? Og øhh, hvad var for kedeligt, vi anede ingenting!

Vores telefoner lå i bilen som tidligere beskrevet, da vi var i vandet. Og ja, teenagere lever med deres mobil i hånden, men dog ikke i et badeland. Det kan alle vel forstå!

Det er beklageligt at I er i tvivl om i nu vil deltage til vores bryllup pga. disse antagelser, som vi i bund og grund mener der er tale om. Imidlertid ændrer det ikke på at vi har brugt rigtig mange penge på dette bryllup, og at vi ligeledes har en bordplan at tage hensyn til, så i bedes hurtigst muligt give en tilbagemelding på om i kommer eller ej.

Ovennævnte er den forklaring i efterlyser, om den er brugbar eller ej, det er op til jer. En undskyldning vil vi ikke give, da vi ikke mener der er noget at undskylde. Tværtimod føler vi os uretfærdigt behandlet, da det eneste vi har gjort er at invitere familie og venner til vores forestående bryllup.

Vi tillader os at videresende denne mail til de der deltog i lørdags, da vi hurtigst muligt vil vide om flere overvejer deres deltagelse til vores bryllup.

L.... & R....

Så valgte min mands kusine og mand så ikke og deltage i vores bryllup......

Men hørte ikke noget fra nogle af de andre.

Kontaktede så min veninde igen, for at høre hendes forklaring. Hun kunne så fortælle at hun på ingen måde var blevet kontaktet før en uge før de havde tænkt sig at holde møde omkring det her PA.

Hun var godt nok skuffet for hun havde da regnet med at hun skulle være en af dem der stod for det, da hun nu er min bedste veninde, og hende som havde starte det her med at ringe til folk jo var en ven vi ikke så så meget, og så min mands kusine som vi heller ikke ser mere end et par gange om året.

Min veninde havde så spurgt til om de nu havde kontaktet alle, og svaret til det var , "ja da". Så havde min veninde spurgt ind til om de og de var blevet kontaktet så var svaret "nej da, dem kender vi ikke eller dem syntes vi ikke skal med".

Så der var mange der gerne ville med, som de ikke havde kontaktet.

Til det her for møde havde de diskuteret helt vildt, først om hvor mange penge de skulle betale hver især og så hvad vi skulle lave, og de som kender os bedst kunne ikke få et ord indført for de andre vil bestemme det hele. Så resultatet blev noget totalt ligegyldigt noget.

Så var der nogle ting der ikke kunne lade sig gøre, som min veninde skulle sørge for, så flippede de helt ud og svinede min veninde til, og på den baggrund valgte hun at melde fra. Hvilket jeg er meget forstålig over for.

Det vidste sig så at der var flere der meldte fra pga. den opførelse som S..... (ven), G.... (min mands kusine) og D.......(min mands søster) lagde for dagen.

Så det endte med at det kun var mine sv.forældre, min mands søster og mand(ses 1-2 gange om året), min mands kusine og mand(ses 3-4 gange om året) og et vennepar(ses 3-4 gange om året)som villle holde PA for os.

FED PA, de havde så planlagt at hente os kl. 16, sammen, og så skulle vi ud og spille bowling en time og derefter spise og så hjem til min sv.forældre og få en drinks.....................det lød sku godt nok også spændene...........................ja undskyld jeg ved godt man ikke burde kritisere det men...................helt ærligt at sidde hjemme hos min sv.forældre på en PA, nej tak.

Alle de her kom til vores bryllup (på nær lige min mands kusine og mand) men var pisse sure og gad dårligt nok at hilse på os og sad og svinede os og vores gæster til under bryllupet.

Så.........................ingen PA til os............................, er da lidt ked af det når jeg sidder her og læser hvordan mange af jer der har haft en fantastisk dag. :thumbsupsmileyanim:

Ja, undskyld det blev så langt et indlæg, men skulle bare af med det hele.

KÆMPE KNUSER TIL JER ALLE

Først og fremmest:

KÆMPE KNUS til dig!!

Sikke da nogle tåbelige tøser - ja undskyld mit udtryk!! Eller skal man skrive finker?!

Jeg synes, jeres brev til svigerinden var HELT på sin plads. Jeg fik desværre den opfattelse, at hun opførte sig som et forurettet barn, der intet havde at have det i.

Jeg kan sagtens se, at det ikke lige er hos sviger-mekanikken, man har lyst til at tilbringe sin polter...iøvrigt nok heller ikke lige de mest underholdende personer, du skulle have været i stue med.

Man kan ikke forvente, at folk holder polter for én...det er der desværre mange, der har tendens til.... Så at I tager afsted og overholder en aftale til ungerne, er jo helt på sin plads. Hvis sviger-søster-lystig ville holde noget, skulle hun have været ude af starthullerne længe før.

Nå - jeg er ked af det på dine vegne, da tiden inden og faktisk også på selve dagen blev præget af finken. Håber dog ikke at jeres venner/veninder tog hendes udsagn for gode varer, men godt kunne skelne og se, at I intet havde af ansvar for dagen. Jeg håber også, at du/I på en pæn men MEGET direkte måde får sagt fra over for sviger. Det kan hun slet ikke være bekendt. Hvis det ikke modtages som tiltænkt (altså at sviger + hendes mand forstår budskabet), tror jeg nok, at jeg ville droppe kontakten udover, hvad der er død pine nødvendigt. Mit liv er i hvert tilfælde for kort til at bruge på bekymring - når jeg end ikke har noget at bekymre mig om...

Overført på jer - hverken du eller din mand har noget at bekymre jer om i denne historie.

Så lige til en polter...for selvfølgelig skal du da også have en fantastisk dag at kigge tilbage på... Mit forslag er, at du tager kontakt til alle de tøser, du ønsker at have med og siger, at du gerne vil have en forsinket polter.

(En bekendt var gravid, da hun røg på polter, og kunne derfor ikke drikke og skeje ud..så hun ville have revance og inviterede alle tøserne igen - her kan du så selvfølgelig vælge frit - det var en super god aften...vi overnattede så også...og om morgenen var der fortsat tøse-sludder over brunchen).

Så igen - mit råd er: FAT KNOGLEN og få dine nære veninder i tale...for I skal holde polter!!!!!!!!!!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥