Guest jane-san

Let mad til receptionen

100 posts in this topic

Hej Allesammen.

Jeg laver lige en tråd med småretter, som jeg har samlet igennem længere tid. Jeg synes, der er mange man kunne bruge til receptionen, og de er slet ikke særlig svære at lave.

Knus Jane :hjerte:

***************************

Hjertetoast med laks og rosmarin

(4 stk.)

8 skiver sandwichbrød

4 salatblade - gerne frilicesalat

100 g røget laks

1 spsk limesaft

2 spsk Karoline's CremeFraiche 18%

16 udstenede sorte oliven

1-2 tsk friskhakket rosmarin

Salt

Peber

Pynt: Evt. 4 stilke rosmarin

Sådan gør du:

Udstik 8 hjerter af brødskiverne eller skær dem ud efter en skabelon tegnet på papir. Rist hjerterne. Læg salatbladene på de 4 af hjerterne. Skær den røgede laks i skiver. Dryp laksen med limesaft. Fordel laksen på brødskiverne. Hak olivenerne. Rør cremefraiche med oliven og rosmarin. Smag til med salt og peber. Fordel cremefraicheblandingen over laksen og læg de øvrige hjerter over. Stik evt. rosmarinstilke i hjerterne som en lille pil.

post-6149-1090016209.jpg

Edited by jane-san
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej hej,

Det er mig der har spurgt efter ideer til lette snacks til receptionen i det andet indslag under dette emne - så jeg venter jo spændt på at du fortsætter med forslagene :super:

Håber de dukker op, det ville bare være :)

:lol: Chinilla

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krebsebidder

(16 pindemadder eller 8 forretter)

300 g krebsehaler

1 dl Karoline's Fromage Frais

1 dl Cheasy Fraiche

1 tsk sennep

1 spsk hakkede purløg

1 spsk hakkede dild

Salt

Peber

8 skiver hvidt brød

2 avocado

Til pynt: Dildkviste

Sådan gør du:

Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland fromage frais, Cheasy Fraiche, sennep, purløg, dild, salt og peber sammen. Rør krebsehalerne i. Stil blandingen koldt. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Del, fjern stenen og skær avokadoerne i skiver. Læg krebseblandingen og avocado på brødene. Garnér med en dildkvist.

post-6149-1090016608.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruschetta med oliventapanade, fetaost og yoghurt

(10 pers.)

Ciabattabrød

150 g Karoline's 10% Yoghurt

150 g Karoline's Feta i tern

Olivenolie

Finthakket hvidløg

Oliventapanade

20 cherrytomater skåret i kvarte

Porre i julienne

Sådan gør du:

Fetaosten smuldres med en gaffel og Karoline's 10% Yoghurt blandes i, smages til med salt og peber. Ciabattabrødet skæres i 2 cm tykke skiver og vædes lidt med olivenolie og finthakket hvidløg. Bages i ovnen - til de er sprøde udenpå og bløde indeni. De smøres med oliventapanade. Ovenpå oliventapanaden kommes fetablandingen, derpå lægges cherrytomater og porre julienne. Bages

ved 180 grader i ovnen - til de er gyldne og porrerne er lidt brændte i kanten. Serveres lune.

post-6149-1090016771.jpg

Edited by jane-san
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Crostini med kyllingeleverpaté og syltede kumquats

(6 pers.)

Kyllingeleverpaté:

1 løg

1-2 fed hvidløg

15 g smør

300 g optøede kyllingelever

1 dl Marsala italiensk hedvin

4 ansjoser

50 g smør

Salt og peber

Kumquats:

1 dl vand

½ dl sukker

4 kumquats

1 flutes

Sådan gør du:

Kyllingeleverpaté: Hak løg og hvidløg og svits i smør på en pande. Dyp kyllingefileterne tørre og svits med løg på panden. Hæld Marsala over kyllingeleveren og lad det simre, indtil marsalaen er næsten helt dampet ind. Kom alt fra panden og ansjos i en foodprocessor/blender og blend sammen. Tilsæt smørret og blend moussen jævn. Smag til med salt og peber.

Kumquats: Kog vand og sukker sammen i en lille gryde. Skær frugten i tynde skiver og lad dem simre et par minutter. Lad dem køle af i lagen. Rist skiver af flutes og kom lidt paté på de afkølede skiver. Top op med kumquatsskiver.

post-6149-1090017222.jpg

Edited by jane-san
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frække rejer på spid

(2 pers.)

12 king prawns (store rejer)

1 spsk. sesamfrø

1/4 rød stor chili (de store er de mildeste)

Timian

Hvidløg

Lidt citronskal

Lidt olie

2 spsk wasabi pulver (grøn japansk peberrod)

4 spsk Karoline's CremeFraiche 18%

Citronsaft

Salt, peber

Anelse sukker

Lidt friske salater

Sådan gør du:

Skallen pilles af rejerne, og de skæres midt igennem ned til halen - uden at skære hele vejen igennem (flækkes næsten helt igennem). Rejerne trækkes på et træspid og steges i hed olie på pande. Krydres med sesamfrø, fintskåret chili, timian, lidt hvidløg og fint revet citronskal, salt og peber. Krydderierne må ikke steges hårdt med - så steg næsten færdig og tilsæt da krydderierne. Tag så af varmen. Rejerne skal i alt stege ca. 3 minutter - til de bliver hvide og faste i kødet. Rør wasabipulveret/wasabipuré til dressing med cremefraiche og smag til med lidt citronsaft, salt og peber samt lidt sukker. Anret med lidt plukkede friske salater.

post-6149-1090017162.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor er det bare nogle fine ting Jane-san!!

Min kæreste har dog en stor drøm om fadøl og grillpølser til vores reception... :drink2: Derudover bliver der bare frugt, vin, saft og sådan lidt peanuts-agtigt.

Så der bliver nok desværre ikke plads til sådan noget fint noget :) ... Eller gør der :super: ?? Nej jeg tror det ikke -selvom jeg er lige ved at overbevise mig selv ligenu... Men vi vil bare også gerne slippe for at der skal forberedes for meget, fordi vi bliver over 100.

majmaj

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guacamole - avocadocreme

(2 pers.)

2 modne avocadoer (ca. 325 g)

2 tsk friskpresset limesaft

1½ spsk finthakket salatløg

1 dl Karoline's CremeFraiche 18%

½ tsk groft salt

Sådan gør du:

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte. Tilsæt limesaft og de øvrige ingredienser. Stil guacamolen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til. Server tynde skiver ristet brød, taco-chips og/eller grissini til.

post-6149-1090017439.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er det bare nogle fine ting Jane-san!!

Min kæreste har dog en stor drøm om fadøl og grillpølser til vores reception...  :drink2: Derudover bliver der bare frugt, vin, saft og sådan lidt peanuts-agtigt.

Så der bliver nok desværre ikke plads til sådan noget fint noget  :) ... Eller gør der  :super:  ??  Nej jeg tror det ikke -selvom jeg er lige ved at overbevise mig selv ligenu... Men vi vil bare også gerne slippe for at der skal forberedes for meget, fordi vi bliver over 100.

majmaj

<{POST_SNAPBACK}>

Uhhh ha, hundrede mennsker er også mange... Vi skal have bryllupskagen til reception og derud over snobrød, snacks, øl, vin, og vand... Men disse ting jeg smider ind kunne sagtens bruges til reception... de ser meget fine ud, men er altså vildt nemme at lave....

Knus Jane :hjerte:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hjertekage

(8-10 pers.)

Hjertebunde

3 æggehvider (str. mellem)

150 g sukker (ca. 1 3/4 dl)

75 g kartoffelmel (ca. 1 dl)

60 g hvedemel (ca. 1 dl)

1 tsk bagepulver

3 æggeblommer (str. mellem)

Mandelsplitter

3 spsk sukker

1½ spsk koldt vand

50 g mandelsplitter

Jordbærfyld

3 blade husblas

250 g friske jordbær

1 spsk sukker

½ liter Karoline's JordbærFløde 23%

2 tsk fintrevet appelsinskal

3 spsk friskpresset appelsinsaft

Pynt

2 spsk jordbærmarmelade

500 g ren, rå marcipan

1 spsk florsukker

Hvide sukkerhjerter

Friske lyserøde roser

Sådan gør du:

Hjertebunde: Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 3 minutter. Bland de 2 slags mel og bagepulver sammen og vend det (drysset gennem en sigte) i de stiftpiskede æggehvider sammen med æggeblommerne. Kom dejen i en smurt hjertebageform (ca. 1,3 liter). Bag bunden midt i ovnen ved 150 grader i ca. 40 minutter. Lad bunden stå ca. 10 minutter i formen på en bagerist. Vend forsigtigt bunden ud og lad den køle helt af. Flæk bunden i 3 lag med fx en skarp kniv.

Mandelsplitter: Bring sukker, vand og mandelsplitter i kog i en lille pande. Kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1½ minut. Skru ned til jævn varme og kog yderligere 1½ minut, eller til mandlerne er tørre og smuldrende. Spred mandlerne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af.

Jordbærfyld: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Del jordbærrene i kvarte og drys dem med sukker. Pisk jordbærfløden til flødeskum og vend appelsinskal i. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinsaften. Kom den afkølede husblas i flødeskummet under omrøring. Vend jordbær med sukker i og stil blandingen i køleskabet til den begynder at tykne.

post-6149-1090017908.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minisandwiches med HØNG RåHvid, aubergine og basilikum

(12 pers.)

2 stk. (750 g) auberginer

4 spsk olivenolie

Salt

Peber

Saft af 2 lime

250 g HØNG RåHvid

24 store basilikumblade, groft snittet

12 skiver groft sandwichbrød

Sådan gør du:

Skær auberginerne i hver 6 skiver på langs. Pensl dem med olivenolie og steg dem på en grillpande, til de er gyldne. Drys med salt og peber, dryp med limesaft, og lad dem køle af. Skær osten i tynde skiver. Fordel stegt aubergine, hvidskimmelost og basilikum på de 6 brødskiver. Læg de sidste 6 skiver over og pres sandwichene godt sammen. Del dem i hver fire trekantsandwich og pak dem ind i alufolie.

post-6149-1090018072.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minisandwich med BUKO Frisk, rejer og mynte

Tidsforbrug ialt: 30 minutter + 1 døgn i køleskabet.

(12 pers. - 24 stk.)

Sandwichfyld

200 g frosne rejer

¼ agurk, uden kerner

500 g friske ærter

200 g BUKO Frisk med hvidløg og agurk

100 g Cheasy Fraiche eller Karoline's Fromage Frais

Salt og peber

1 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

1½ spsk frisk mynte, grofthakket

12 skiver sandwichbrød

Pynt: Frisk mynte, rejer eller ærter

Sådan gør du:

Tø rejerne op og tør dem i køkkenrulle. Skær agurken i små terninger. Bælg ærterne. Rør BUKO Frisk med Cheasy Fraiche eller Karoline's Fromage Frais og smag til med salt, peber, olivenolie og citronsaft. Tilsæt mynte, rejer, agurk og ærter - og vend sandwichfyldet godt sammen. Fordel fyldet i 6 sandwiches. Pak dem ind og læg dem i køleskabet et døgn. Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4. Pynt med mynte, rejer eller ærter på tandstikkere.

post-6149-1090018201.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Mini-Citronéclairs

(Ca. 36 stk.)

3 dl vand

75 g Harmonie økologisk smør

¼ tsk salt

150 g hvedemel

3 store økologiske æg

Citroncreme

2 dl Karoline's PiskeFløde

300 g BUKO FlødeOst Naturel

Korn af 1½ stang vanilje

Revet skal af ¾ citron

75 g flormelis

Pynt: Sigtet flormelis

Sådan gør du:

Kog vand og smør op i en gryde. Tilsæt mel og rør grundigt med en grydeske, til dejen slipper gryden. Tilsæt æggene ét ad gangen og rør grundigt mellem hver. Dejen sættes på to bageplader med bagepapir med en sprøjtepose med lille tylle eller med to teskeer dyppet i vand. Vandbakkelserne bages ved 200 grader i 15-18 minutter. Husk, at man ikke må åbne ovndøren under bagningen. Lad de små kager køle af på en bagerist.

Citroncreme: Pisk fløden stiv og rør den forsigtigt sammen med flødeost, vaniljekorn, citronskal og flormelis til en jævn creme.

Klip de små kager op i siden og sprøjt cremen i kagerne eller læg den i med en teske.

Citronéclairs med creme kan fryses, og tør op på ca. to timer. De skal ikke varmes. Ved servering pyntes de med sigtet flormelis.

post-6149-1090018362.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laksetatar med kaviar

(12 pers.)

700 g fersk laksefilet i tynde skiver

9 spsk Karoline's CremeFraiche 38%

9 stk forårsløg

Salt

Friskkværnet hvid peber

3 stk store, runde knækbrød (150 g)

2 glas sort dansk ”kaviar” (120 g)

Sådan gør du:

Hak laksen groft med en skarp kniv. Rør laksekødet med cremefraiche, groftsnittet forårsløg, salt og peber. Knæk 36 stykker knækbrød af og anret laksetataren herpå. Læg dem på portionstallerkner og pynt med kaviar.

post-6149-1090018510.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tunmousse

(6-8 pers.)

2 dåser tun i vand (a ca. 185 g.)

3 blade husblas

3 dl Karoline's Fromage Frais

1 tsk friskpresset citronsaft

1/4 tsk cayennepeber

1½ tsk groft salt

Pynt: Brøndkarse og friskkværnet peber

Tilbehør: 150 g ristede fluteskiver

Sådan gør du:

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Vend fromage frais, citronsaft, cayennepeber og salt i tunen. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med lidt af tunblandingen. Vend den afkølede husblas i resten af tunblandingen under omrøring. Smag til. Hæld tunmoussen i en stor skål (ca. 1 liter). Stil tunmoussen til dækket i køleskabet i mindst 5 timer. Læg en skive tunmousse på det ristede flute og pynt med brøndkarse og peber.

post-6149-1090018802.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rygeost med lakseroser på minitoasts.

10 PERSONER

med laks (25 stk.)

75 g rygeost

½ spsk piskefløde

1½ spsk fintklippet purløg

¾ dl finthakkede radiser

1/8 tsk groft salt

friskkværnet peber

25 minitoast

100 g røget laks i skiver

Rør rygeost blød med fløde og pres blandingen gennem en sigte. Rør purløg, radiser, salt og peber i og smag til. Sæt 1 tsk fyld på hver toast. Skær lakseskiverne i strimler og fordel dem over fyldet. Anret på et fad.

post-6149-1090019083.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Børek - indbagte brød med fetaost (græsk)

(ca. 10 stk.)

Dej

25 g gær

5 dl mælk

50-75 g smør

1 tsk salt

1 æg

16-17 dl hvedemel

Pisket æg til pensling

Fyld

250 g Karoline's FetaOst

1 lille æg

1 stor grøn peber

Salt og groft kværnet sort peber

Olie

Sådan gør du:

Dej: Smelt smørret i en gryde og kom mælken i. Tag gryden fra komfuret. Opløs gæren i den lune væske sammen med saltet og kom til sidst pisket æg og hvedemel i - lidt ad gangen. Ælt til en smidig dej. Stil den til hævning 30-40 minutter i en tildækket skål. Del dejen i 10-12 dele. Rul dem ud til runde dejcirkler på et meldrysset bord.

Fyld: Mos fetaost med æg og bland med fint hakket peberfrugt, salt og peber og lidt olie.

Sæt ovnen på 200 grader. Fordel fyldet på tværs over cirklerne i en aflang ”sti” og fold kanterne op om fyldet og knib dem sammen over fyldet, så man får en aflang kanoformet pirog. Knib kanten til i S-form - det ser pænt ud. Kom brødene på bagepapir på en plade. Lad dem hæve 10 minutter, pensl med pisket æg og bag dem midt i ovnen i ca. 30 minutter - til de er pænt gyldne.

post-6149-1090019476.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minitærter med danablu

(16 stk.)

2½ dl hvedemel

75 g smør

3/4 dl Karoline's Fromage Frais

16 engangsaluminiumsforme

Fyld

8 cherrytomater

3 æg

2½ dl Karoline's MadlavningsFløde 18%

Salt

Peber

3 dl smuldret HØNG Guld Danablu

½ dl ristede solsikkefrø

Sådan gør du:

Hak smør ud i melet - til en grynet masse. Tilsæt fromage frais og saml hurtigt dejen. Rul eller tryk dejen ud i 16 engangsaluminiumsforme. Lad formene stå i køleskabet i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 225 grader.

Fyld: Del tomaterne i halve. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen.

Læg ost og solsikkefrø i formene. Hæld æggestanden over. Læg en halv tomat i hver form. Bag tærterne midt i ovnen i 18-20 minutter.

post-6149-1090019656.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piroger med kød og spirer

(16 små eller 6-8 store piroger)

Dej

100 g smør

3 dl mælk

50 g gær

1 tsk salt

3 æg

12 dl hvedemel

Fyld

3 finthakkede løg

25 g smør

½ kilo hakket oksekød 6-8% fedt

1 ds bønnespirer

1 tsk salt

1 dl chilisauce

1 tsk merian

1 fed presset hvidløg

1 æg til pensling

Sådan gør du:

Lun smør og mælk i en gryde - køl massen af til, den er lunken og opløs gær heri.

Tilsæt salt og æg og ælt det meste af melet i. Gem lidt mel til at ælte dejen med , når den har hævet første gang. Stil dejen lunt i 30 minutter og tilbered fyldet imens. Sauter de finthakkede løg i smør, og lad kødet stege med til det er gennemstegt. Hæld væden fra bønnespirene og tilsat salt, chilisauce, merian og hvidløg. Lad det stege sammen i 5-10 minutter ved svag varme.

Ælt nu dejen igennem og rul den som en pølse, der skæres ud i 16 små eller 8 store dejstrykker. Rul hvert dejstykke ud som en flad oval. Kom et par spiseskefulde af fyldet på midten af den ovale flade. Rul dejen sammen, så den er lukket i alle ender. Læg de fyldte dejstykker på en bageplade med bagepapir med sammenføjningen nedad. Lad pirogerne hæve ca. 10 minutter på pladen. Pensl med sammenpisket æg, og bag pirogerne midt i ovnen ved 250 grader i 15-20 minutter - til de er pæne lysebrune og gennembagte.

post-6149-1090019853.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rejebrød med ost

(4 pers.)

200 g rejer, frosne

100 g ærter, frosne

6 store æg

1 spsk sojasauce

2 spsk hakket forårsløg eller 1 spsk hakket purløg

1 spsk smør

4 skiver ciabattabrød

4 skiver Cheasy 13% M skiveost

Tilbehør: Sød thai chilisauce eller sojasauce, 1 agurk i stave

Sådan gør du:

Tø rejer og ærter op. Rejer lægges i en sigte for at dryppe godt af. Pisk æggene sammen med sojasauce, og tilsæt forårsløg eller purløg, rejer og ærter. Lad smørret bruse op på en pande, og tilsæt æggemassen. Dæmp varmen. Rør rundt med en paletkniv, til æggene er ved at stivne, men stadig er let flydende. Rist ciabattabrødet let, og fordel æggemassen herpå. Læg osteskiver øverst og gratinér rejebrødene under ovngrillen eller ved 230 grader - til osten smelter og får lidt farve.

post-6149-1090020026.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Rejesandwich med BUKO Yoghurt Agurk og hvidløg

(8 trekanter)

1 avocado

1 spsk lime- eller citronsaft

100 g BUKO Yoghurt Agurk og hvidløg

1-2 tsk tabasco

Salt

100 g afdryppede rejer

8 skiver sandwichbrød

Sådan gør du:

Skær avocadoen over og fjern sten og skal. Mos kødet med limesaft. Rør friskosten i. Smag til med tabasco og salt. Vend rejerne i. Fordel fyldet på de 4 af brødskiverne. Læg de andre 4 skiver over. Skær i trekanter.

post-6149-1090020146.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fetaruller

(Ca. 14 stk)

300 g frossen filodej

Fyld

250 g Cheasy Salat Tern

1 æg

1 finthakket grøn peber

1 spsk finthakket persille

½ tsk paprika

Salt, kværnet sort peber

2 tsk smeltet smør

Sådan gør du:

Tø filodejen op i køleskabet natten over.

Fyld: Befri peberfrugten for frø og stilk og hak den groft. Smuldr fetaosten og rør den sammen med peberfrugt, æg, persille, paprika, salt og peber.

Del filodejen i 16 rektangler på ca. 12 cm bredde. Den dej, som ikke er i brug, skal være dækket af et fugtigt klæde. Fordel fetafyldet på de 16 stykker dejen, rul dem godt sammen og læg dem på en bageplade. Pensl rullerne med smeltet smør. Bag fetarullerne ved 180-190 grader i ca. 12 minutter - til de er gyldne.

post-6149-1090020319.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rösti med ostecreme og koldrøget laks

(10 pers.)

10 kartofler

1 3/4 tsk salt

2 1/2 knivspids hvid peber

Smør

Ostecreme

250 g HØNG Himmel Blå 60+

1 1/4 dl Cheasy Fraiche 9%

Presset saft af en 1-2 citroner

3 små æbler

3 små pærer

125 g porrer

Salt

Peber

Til servering: 20 skiver koldrøget laks

Sådan gør du:

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Bland kartoffel, salt og peber i en skål. Varm smørret i en stegepande. Læg kartoffel i små portioner i panden og tryk dem tynde med en spatel. Steg röstierne ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune.

Ostecreme: Mos HØNG Himmel Blå med en gaffel. Bland ost, cremefraiche og citronsaft i en skål. Del æbler og pærer og fjern kernehusene. Skær æbler, pærer og porrer i tynde skiver. Vend forsigtigt frugt og porrerne i ostecremen. Smag til med salt og peber.

post-6149-1090020435.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selleristave med HØNG Danablu og lufttørret skinke

(12 stave)

1 bladselleri

140 g HØNG Guld Danablu 60+

1 1/2 dl letmælk

Salt

Peber

12 skiver lufttørret skinke

Sådan gør du:

Del selleristilkene. Mos osten med en gaffel og bland med letmælk. Smag til med salt og peber. Fordel osteblandingen på selleristavene og vikl skinken rundt om dem. Server som aperitif før maden.

post-6149-1090020525.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varme ostebrød med kartofler

(4 pers.)

25 g smør

1 porre i tynde ringe (ca. 100 g)

4 skiver sandwichbrød

300 g kolde, kogte kartofler i skiver

Friskkværnet peber

100 g Karoline's GratineringsOst

Sådan gør du:

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits porreringene heri til de falder sammen. Fordel dem på de 4 skiver sandwichbrød og derpå kartoffelskiver. Drys peber over og slut med et lag ost. Gratiner brødene på en bageplade midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

post-6149-1090061667.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥