milo89

Jule bryllup - idéer søges

24 posts in this topic

Hej alle sammen.. Hvor er det dejligt at sidde og kigge debatterne igennem for gode idéer.

Desværre synes jeg det har været svært, at finde noget, der passer lige præcis til det jeg søger.

Jeg har også prøvet at søge på forskellige ting på Google, flikcr og pinterest, og kun fundet lidt jeg synes var godt eller sjovt.

Jeg skal giftes d.13 december i år, vi har tjekket op om alle kan, de tror pt. bare det er min kærestes 30års fødselsdag. :D
Vi har også fået alt på plads med præst, kirke, sted festen skal afholdes, lån i banken mm. Så nu begynder alt det sjove..

Jeg søger en masse input til et fortryllende jule bryllup.. uden at det heller drukner i jul og nisser..

Farverne for dagen vil blive holdt i mørkerød, guld, hvid og grangrøn.

Jeg ønsker inputs til alt, bl.a.:

Invitationer, idéer til udseende og tekst både i invitationer, menukort, bordkort, gæstebog mm. Det må gerne være anerledes/kreativt og noget med jul/kærlighed - gerne noget jeg selv kan lave hjemmefra, uden det koster en formue.

Dekorationer i kirken. Det en lille kirke, så det skal ikke være for voldsomt.

Det er lucia dag vi skal giftes, så ville jo gerne have flettet det ind i på en eller anden måde, ved bare ikke helt hvordan.. ud over man kunne komme ind med en lyskrans på hoved og lys i hånden.. Har også overvejet noget kor i kirken... men ja, ved ikke om der er andre idéer?

Dekorationer til lokalet og til bordene. Ikke alt for stort og prægende, men omvendt gerne mere end blot en enkelt rose eller to..
Vi får også et juletræ, der bliver pyntet med røde - og guld kugler og lys og muligvis gammeldags julepynts figurer - evt. med små hjerter gæsterne kan skrive en hilsen på.

Vi vil også komme noget stof i loftet, med nogen hvide - varmhvids lyskæder bagved.

Idéer til bryllupskage - Jeg er ikke til den klassiske "lag-på-lag" der bliver mindre og mindre jo højere kagen er.. men er i stedet til at hvert "lag" er for sig evt. på et stativ.

Her må den gerne være meget kreativ og med noget vinter eller jul ind over.

Hvis i har set nogen jule-agtige kjoler i rød eller røde/hvide farver eller en hvid kjole (en simpel, med stropper og/eller ærmer) der passer til vinter som fx har en kappe/hætte til, må i også gerne dele det, hvis der er en butik i DK (helst på Sjælland) der har noget.

Håber i vil hjælpe, da julebryllupper ikke er det letteste at finde noget på.

På forhånd tusind tak for jeres tid og hjælp. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Personligt tror jeg at jeg ville kører en rustik stil med sækkelærred, jutesnor, naturmaterialer, skind/pels og masser af lys netop så det ikke kommer til at ligne en alm julestue når I har valgt de farver I har (her ville jeg også vælge de mørkeste/dybeste nuancer evt fransk karton)

Jeg mener jeg har et par billeder på min pinterest der giver en ide om hvad jeg mener....ser lige om jeg kan finde dem....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej mange tak for dine input og billeder.. tjekker lige dine links ud om lidt.. jeg er dog ikke så meget til det med sækkelærreder og lign. kan godt gå med til en smule kogler og lidt træ og måske et skin, men ellers må du gerne være meget julet og derved rødt, hvidt, guld og gran.. dog skal jeg også passe på med den røde, da væggene i lokalet vi skal være i også er meget røde, og det derfor hurtigt kan blive for meget..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så skal du måske tage udgangspunkt i søgeord Christmas i stedet for wedding...bare en tanke

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg faldt lige over disse kjoler som du måske kan bruge.

Jeg var der inde da min fætters kone skulle have hendes brudekjole der fra ( Butikken i København ) og jeg har bestilt en gallakjole der fra og de er meget søde.


http://www.abc-brudekjoler.dk/grace-aa-014-4

http://www.abc-brudekjoler.dk/eu-4-brudekjole-grace

http://www.abc-brudekjoler.dk/br-262-brudekjole-grace

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

tak for kjoleidéerne :) Desværre er det ikke lige mig den facon de har og der skal helst være ærmer på.. men vil da lige overveje den helt røde.. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg ville fokusere mere på hyggen ved julen end selve julefarverne :) ELSKER julehygge og kan rigtig godt lide ideen om et julebryllup :lol: Personligt ville jeg også gå efter det rustikke og "gamle" og mixe det med jul - så man får lidt vinter-jul-hygge stemning. Birk, gran, grene, blonder og muligvis hvidt stof fra loftet for at bløde det hele lidt op? (billeder af stedet ville hjælpe på at forestille sig en stil) :) Ville have massere af lyskæder (over stof i loftet) og massere af hvid/creme bloklys rundt omkring - hvilket netop kan gå til et sted med røde vægge :)

140cbdc.jpg

Men kan godt læse at du er over i noget mere prangende jul :) Det er helt sikkert en svær balance og jeg kan godt forstå du synes det er svært at finde billeder, for dem der er bliver hurtigt meget meget :huh: Men tror nu nok det er muligt at finde en god balance :)

Det gode ved at mixe med natur og gammelt er at det er rigtig billigt - næsten gratis :) Vi brugte stort set ingen penge på pynt - og vi havde altså nogle meget pyntede telte :)

Mht kjole, så findes der rigtig mange flotte "vinterlige" kjoler :) Mht. ærmer, så kan du jo købe en lille jakke til eller en lille kappe :)

zivr5u.png

Hvordan invitationerne bør være afhænger jo af den stil du ønsker festen i :) Så vil du have fuld knald på rød og grøn jul, så skal invitationer da afspejle det :)

Edited by Rose90
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Var det mig der skulle holde bryllup i dec ville jeg have masser af sølv ,glimmer, hvid, kunstigt sne mm. f.eks sølvstjerner/hjerter som pynt. Så det bliver rigtig "Winter wonderland" stemning.

Bryllupskagen kunne være en masse cup cakes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er kjolen fundet... og invitationerne er ved at være klar...
Søger stadig gode/sjove idéer til pynt, både i kirken og til festen... :) Jeg er som sagt IKKE til frost tema med fx blålige farver og meget sølv.. Jeg er mere over i de varme jule farver som rød, guld, grøn og lidt hvid.. Der må gerne være enkelte snefnug eller istapper og lidt kunstig sne, men ellers mere jul end frost/vinter... og jeg har ikke noget imod at lave det en smule rustikt og fx have lidt grene med nd eller lign, men ikke for meget heller... tror nogen vil sige jeg er meget til den amerikanske jul, med ja de ovennævnte farve og en masse pynt.. dog er jeg ikke til farvede julelys.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvad hedder sådan en "kåbe" egentlig, altså den der ligner lidt pels, man kan tager over skulderne om vinteren?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

stola? (stole på engelsk) måske?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det kunne også være en cape, det mener jeg det hedder hvis det skal være sådan en lang en, hvor en stola er en kort en.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

jep jeres besvarelser gav i hvert fald nogen resultater.. syns bare også jeg har hørt det hed noget med F.. noget i stil med Floux eller lign.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan være det er faux fur du har set...altså kunstig pels

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg så på et tidspunkt et gør-det-selv-agtigt juleprogram med en svensker, der lavede guirlander til loftet på en meget fin måde.

Han bruger crepepapir i hvid og grå - du kan selvfølgelig bare bruge de farver, du har lyst til - klipper to strimler, hæfter dem i enderne og folder dem som en musetrappe.

Jeg synes, det bliver rigtig elegant, når det kommer op at hænge, ikke børnehaveagtigt overhovedet, og det er rigtig nemt at lave.

Her er et link, hvis du vil se videoen. Den er på svensk, men det er ret nemt at følge med i hvad han laver. Ellers kan man se programmet med undertekster på TV2 Play.

Han laver også mange andre fine ting, som du måske kan bruge :)

http://www.tv4.se/jul-med-ernst/artiklar/g%C3%B6r-ernst-kirchsteigers-festliga-julgirlanger-4fc0232504bf72519400c09e

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil anbefale dig at kigge H&M's home wintercollection! Jeg har lige fået den ind ad døren, og hold da op hvor er der meget fint julehalløj!

Det er også billigt oveni hatten :) Mener at det hele kan bestilles online :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Generelt kan et vinterbryllup være lige så smukt som et sommer/efterprsbryllup.

Farver: Man kan køre 'pure white' med hvid i flere nuancer, blå nuancer, hvid med blå, sølv, guld, rød, grøn, rød/grøn

Tema: Alice i Eventyrland, snedronning, winter wonderland, frost/snefnug, perler, glitter, jule-bryllup, rustik med træ og pels, russisk tema etc.

Ideer/underholdning: tæpper til gæsterne, varm chokolade med flødeskun/marshmellows, julekage-bord, klejner og gløgg, gaveleg

Billeder: de mest fantastiske billeder kan tages om vinteren- omend det kan være ret koldt- her kommer den hvide kjole- eller sølvkjolen virkelig til sin ret- især med sne/frost i baggrunden

Ruffled blog har et hav af inspiration til den slags bryllupper- her er blot nogle få:

http://ruffledblog.com/christmas-woodland-inspiration/

http://ruffledblog.com/festive-christmas-celebration-shoot/

http://ruffledblog.com/leafy-winter-inspiration/

http://ruffledblog.com/winter-whites-wedding-inspiration/

http://ruffledblog.com/terrain-winter-wedding/

http://ruffledblog.com/bohemian-luxe-winter-wedding/

http://ruffledblog.com/rhode-island-winter-wedding-ideas/

http://ruffledblog.com/toronto-winter-wedding/

http://ruffledblog.com/romantic-moscow-wedding/

http://ruffledblog.com/lake-placid-winter-wedding/

Held og lykke med surprise-bryllup! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er jo super meget oppe i tiden med loft pynt. Altså pompoms og rispapirlamper. En sød variation over dette kunne måske være julekugler. Enten bare almindelige julekugler, eller også kunne man lave nogle i oversize. Tænker det kan gøres med papmache på ballon til at lave selve kuglen. og så spraymale dem i en flot metallic farve og evt. nogle glimmer streger ed glimmerlim...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ej, det lyder romantisk med et julebryllup!

En relativ nem (hyggelig) og billig decoration kunne være perleplader. Umiddelbart lyder det måske ikke så fancy, men det kan være virkelig fint - synes jeg :)

Lav en masse perleplader formet som fx snefnug i alle størrelser og former. Man kan evt putte lidt glimmer på.

De kan både hænges op eller lægges på bordene. Jeg synes det ser vild godt ud når man hænger eller lægger en masse sammen. Jeg har selv adskillige som julepynt :)

Fandt lige et billede som lidt inspiration :)

http://www.leaslirumlarum.com/bloggen/category/diy/5

Rigtig meget held og lykke med planlægningen.. Bliver spændende hvordan 'overraskelsen' og juletemaet bliver :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥