Sign in to follow this  
Followers 0
IsabellaF

Lokalevalg

5 posts in this topic

Hej, 

Tidligere skrev jeg et indlæg vdr. afholdelse af bryllup på frederiksberg, som min forlovede og jeg er blevet ret hug på. Dog er vi omvendt også meget betaget af hvad et bryllup på landet kan, og skal uanset hvad, om brylluppet bliver holdt på frederiksberg eller på landet, giftes i kirken i Kirke Såby (midtsjælland 37 min fra Frederiksberg), da min forlovede kender præsten der. Når dette er sagt har vi fundet det skønne Herthadalen, som vi også er blevet ret forelskede i. Omvendt har vi mange gæster der kommer fra København, hvilket vil gøre det besværligt med hjemtransport, og nærmeste hotel/vandrehjem ligger 20 min derfra i bil. Tvivlen er nu begyndt at melde sig, hvorvidt vi skal holde bryllup på Frederiksberg eller i Lejre...

 

Derfor vil jeg høre om der evt. er nogle Københavnere, der har erfaring med afholdelse af bryllup på Herthadalen, og transport af gæster efterfølgende (til station eller hotel)? Vil gerne gøre det så nemt og bekvemt som muligt, for de gæster, der kommer langsvejs fra (københavn, jylland og udlandet), og ønsker helst ikke at give dem en for stor udgift.

 

Er der nogle der har oplevet, at det var et problem for gæsterne, hvis brylluppet blev holdt på landet - langt fra alting - eller skal man forvente at sine gæster indfinder sig med det?

Vi vil jo helst gerne have en rigtig god fest, hvor gæsterne ikke går ned på drikkevarer, blot fordi de kommer langvejs fra eller har medbragt bil :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har spillet på Herthadalen 2-3 gange men sidste gang imponerede de mig faktisk ikke. En ting var at jeg blev placeret langt væk fra selskabet men det er lidt svært at spille til kysserunder, festsange mv under middagen når man ikke kan se størstedelen af selskabet inkl. brudepar og toastmaster. Da jeg påtalte det fik jeg blot oplyst at jeg kunne være kommet noget før (var der 1,5 time før middagens start) :) Men når det så er sagt så gik det og ingen tvivl om at gæsterne inkl. brudepar var rigtig glade for stedet (og min indsats). 

Men nu siger du Kirke Såby. Spillede faktisk i Kirke Såby Forsamlingshus her forrige lørdag og har kun godt at sige om stedet, maden og betjeningen. Men naturligvis er det noget helt andet end Herthadalen.  

Well for at svare på dit spørgsmål så ville jeg ikke være betænkelig ved transporten. Det finder folk ud af og uanset hvad vil der altid være nogle som kører hjem.  

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Betyder Kirke Såby Kirke noget for jer? For ellers er det måske en mulighed at spørge, om præsten vil komme til Frederiksberg. Så kan I blive viet i jeres sognekirke :) 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var lige præcis hvad vi overvejede. Præsten har dog ikke mulighed for at komme ud, fordi han så skal aflyse andre bryllupper. Desværre. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥