Lauramaria

Udendørs bryllup

4 posts in this topic

Hej :)

Vi drømmer om et havebryllup, men vi er i tvivl om det er en god idé med hensyn til vejret, vi vil gerne holde det i juli måned, hvor der forhåbenligt bliver solskin og tørvejr, men man kan jo aldrig vide sig sikker med den danske sommer. 

 

Planen er indtil videre at vi lejer et stort festtelt som vi holder det i, men det virker lidt “fesent” når der kommer vægge som skygger for haven og naturen, som er den del jeg elsker. 

Kan man godt have et telt som plan B, og så sætte det op på dagen hvis det nu skulle blive træls vejr, eller bliver det for bøvlet og stresset. 

Planen er at vi skal vies og holde fest i haven, bare to forskellige steder i haven. 

 

 

Jeg går også med forestillinger om små hyggekroge forskellige steder i haven, men det bliver heller ikke særlig fedt hvis det står ned i stænger. 

 

Hvad har i andre med havebryllup gjort? DR der andre muligheder? Er der ting i ikke var forberedt på?

 

Vi sparer stadig op, og har ikke travlt, så der går et par år endnu inden vi skal giftes, (men jeg kan alligevel ikke lade være med at gå og drømme lidt:floejt: )

Jeg er derfor ikke inde i alle detaljerne og tanker om brylluppet, så gode råd og idéer modtages meget gerne :thumbsupsmileyanim:  

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Måske det kunne være en mulighed med telte med løse vægge, så teltene er stillet op så man heller ikke rammes af duggen når tusmørket kommer,  men at væggene kun kommer på hvis vejret kræver det. 

Ved ikke om de professionelle telte kan bruges på den måde. 

Jeg planlægger selv havefest, så tænker lidt i samme retning, men vi har dog noget stald/lade, carport og bålhytte som bliver vores panikløsninger. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det havde jeg slet ikke tænkt på, men jeg mener da jeg har set sådan nogle hvor man kan tage vægge af og på. 

 

Der er også noget lade der hvor vi holder det som jeg også har haft oppe at vende, til plan B, men det bliver brugt til værksted og traktor opbevaring så det skal renoveres, ryddes op og rengøres en hel del inden, og når det er svigerfars hus/grund er det ikke så nemt 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har været ude til adskillige havefester og syntes bestemt ikke det virker fesent med teltvæggene. Husk på at der er vinduer i de prof. festtelte og at vægge samtidig virker afskærmende i forhold til skarpt sollys m.v.  Rådene herfra må være at sætte 1-2 billige pavilionner op i tilknytning til eller i nærheden af festteltet (rygertelt(e) +  en hjælp til personalet; at sørge for opvarmning selvom det er om sommeren (fugt) og at bruge jordede strømudtag for at forebygge statisk elektricitet :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥