TanjaB

Medlem
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TanjaB

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 04/03/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.billesoebeck.dk

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Farum
 1. Jeg har netop idag modtaget min dvd fra one true media og det her kun taget en lille uge fra jeg bestilte. Dog var der ingen musik på min men det kan jo klares ved at man spiller sangen samtidig fra et andet apparat. Det burde kunne lade sig gøre i hvis det skulle blive aktuelt - jeg har dog skrevet til dem om en ny dvd med musik men jeg har også et stykke tid endnu inden vores bryllup. Håber du tør tage chancen - tror ikke på der vil være et øje tørt
 2. Jeg har netop siddet og kigget/lyttet til salmer og jeg gik på google og skrev salme til vielse og så kommer der noget frem hvor de har tekster til de mest anvendte salmer til vielse - der fandt jeg I blev skabt som mand og kvinde! Håber du finder det ellers skriv igen for så finder jeg den til dig! Hvilke andre salmer har i valgt til den store dag?
 3. Puha vi skal lave en hel masse. Min far er kommet for at hjælpe med at lave nyt badeværelse så op til påsken har vi revet ned og spænet rundt og købe nye ting. Nu er vi så igang med at murer op osv. På lørdag skal vi ind og hente ringe og til globryllup ved en veninde. Om aftenen skal vi til "afskedsfest" - vi har en ven som rejser udenlands i to år. Og så skal vi hjem og bygge igen. Derudover skal jeg forsøge at læse en masse til min bacheloropgave som jeg også er igang med - puha godt man har helt fri..... :smilie_oster05: God påske :smilie_oster03:
 4. Hej piger. Kom lige til at se at jeg havde billeder af mig i min drømmekjole. Jeg skal have den rettet til den 20 april så jg glæder mig vildt meget til at have den på igen. I må meget gerne dele jeres meninger med mig? I må gerne være ærlige Er der andre der har billeder at vise?
 5. Vi har valgt at holde bryllup i Jylland hvor vi begge kommer fra. Vi har ikke rigtig et tilhørsforhold til nogen kirke herovre og samtidig kommer 70% af gæsterne fra Jylland. Det var også langt billigere at holde bryllup derovre - det gjorde at vi havde råd til et band til at spille til festen samt en lidt større bryllupsfotografering. Det har været den bedste bestutning for os - kig mere på vores hjemmeside www.billesoebeck.dk Vi er ikke nervøse for om vi "glemmer" noget hjemme - tror man får lavet masser af lister og dobbelt dobbelt tjekker
 6. Vi købte vores ringe ved guldsmed apel i københavn. De har et meget stort udvalg og alt kan lade sig gøre (vi mixede 2 ringe og fk vores eget design) - og så endda til okay penge! Læs om vores oplevelse på vores hjemmeside www.billesoebeck.dk - det står vist på forsiden... Jeg har ikke billeder endnu men de skal nok komme når vi får ringene (er ved at få tilpasset min) - så kan du jo følge med i 28/7 tråden
 7. Vi skal holde vores bryllup på Aarøsund Badehotel og er man til Goumet mad kan det hvert fald godt anbefales. Værelserne og omgivelserne er hvert fald også lækre.... Jeg kan kun anbefale det. Har også hørt godt om Thyrstrup kro og fakkelgården men har ikke selv været på pågældende steder. Jeg ville vælge Aarøsund pga. beliggenheden
 8. Sikke mange flotte steder. Her på stranden foran badehotellet skal vi fotograferes inden vi skal holde reception og fest der.
 9. Da vi, i sidste uge var inde og prøve vores ringe var min stadig blank for det ville jeg gerne se. Ville dog hellere have den mat og så pudsede guldsmeden den med en køkkensvamt så Vupti var den mat så ja den bliver hurtig blank hvis man ikke holder den!
 10. Jubiiii. I går ringede de fra guldsmeden - vores ringe var allerede færdige trods vi først skulle have haft dem 1/5. Vi drønede derind og prøvede dem. Herreringen var bare rigtig flot og passede perfek. Min ring var desværre for lille men puha hvor var den bare endnu smukkere end jeg havde forventet. Fik helt sug i maven. De ville lave den hurtigst mulig så jeg glæder mig helt vildt Mon man kan vente med at tage dem i brug Vi fik også snakket med smykkesmeden ang. halssmykke til mig. Jeg har ikke rigtig kunne finde noget - men hun ville lige prøve at lave lidt som jeg kunne se. ikke en service! Vi er så glad for vi købte der
 11. WOW de er flotte og specielle - lige efter min smag. Med hensyn til at du vil overlade skriveriet til din mor - jeg har læst et sted og kan selvfølgelig ikke huske hvor, men man må ikke få andre til at skrive sine invitationer.... Er der andre der har læst dette også eller er jeg helt galt på den?
 12. Så er vi efter slid og slæb blevet færdig med at klippe klistre I morgen sender vi invitationerne ud... er helt spændt Hvordan med jer andre? Har I sendt ud? Vi sender først ud nu idet vi også lavede "sæt kryds i kalenderen kort"
 13. Vi har købt noget tilsvarende. Vores er i børstet guld. Herreringen helt enkel mens min ring er med diamanter stort set hele vejen rundt som vist på din. Jeg har ikke den store sten i men ellers ligner den meget. Vi gav kun 13.500 og det synes vi er en rimelig pris. Vi var selv med til at designe dem og vi glæder os helt vildt til at se de færdige ringe den 1. Maj.
 14. Så skal vi lige have vores tråd på banen igen... Jeg er kommet dertil hvor jeg skal forsøge at finde smykker til dagen. Hvad har i tænkt eller købt? Glæder mig til at se hvis i har billeder
 15. Jeg har lige fået en aftale i hus med en stylist. Det er en af min brors venner så det er også en god pris. Jeg skal give 350,- for makeup og 450,- for håropsætning. Det er incl. prøveopsæt og prøvemakeup 14 dage før - og hun kommer hjem til mig på dagen. Hun er super dygtig og jeg glæder mig virkelig meget.