Ebes

Medlem
 • Content count

  566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ebes

 • Rank
  Nygift og glad i låget!
 • Birthday 10/09/1978

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  09.05.2009
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg

Recent Profile Visitors

1,468 profile views
 1. Iiih, havde helt glemt denne tråd og eftersom det var mig der startede den, må det da også være på sin plads, at jeg giver mig besyv med De ting fra dagen jeg ABSOLUT ikke ville have undværet: At vi ikke gik på kompromis med lige netop DET der var os! At vi valgte det absolut fedeste band EVER (HEYYA) Kæ.. det var for feeedt! At vi valgte en utraditionel brudevals, som kickstartede "ungdomsfesten" på den helt rigtige måde Vores fotograf, som tog nogle super gode billeder (Torben Thorhauge) At vi ikke valgte at holde festen det dyreste sted vi fandt Nå, men jeg kunne nok blive ved.... tror min erfaring her bagefter er, at hvis man mærker efter hvad der er en selv, kan det ikke gå galt. Festen skal ikke løbe af sporet med økonomien, men vælg med omhu, hvad der bare IKKE skal spares på og hvilke ting, der er betyder lidt mindre... Til alle kommende brude: GLÆD JER!!!! Det er den fedeste dag. Hold op hvor gad jeg godt gøre det igen (med den samme mand selvfølgelig )
 2. Vi har fået 1 afbud, fra min kærestes meget gamle farfar, som ikke er helt frisk. Vi meldte datoen ud næsten et år i forvejen og har valgt et tidspunkt uden for feriesæsonen - tror det kan betyde meget. Synes altid folk er ret så booket op i ferie tiden. Men derfor er det jo ærgeligt med så mange afbud alligevel
 3. Det der kommer til at gøre vores borde personlige, er lysestager hvor vi har sat personligt bånd på, og som passer super fint ind i resten af temaet ;) Derudover er vi vist ikke så geniale
 4. Valgte en hvid, da jeg er traditionel... det er også den eneste farve jeg er sikker på, der ikke er andre der kommer i den dag ;) Alle andre festlige lejligheder synes jeg det er fedt med farvede kjoler, men lige denne dag er det den hvide kjole for mig!
 5. Jeg ved ikke hvornår det er for tidligt, men jeg kan sige, at vi ikke har lavet vores endnu, da jeg gerne vil have dem så "frisklavet" som muligt. Det er ikke til at sige, om de bliver lidt krøllede i båndet eller om posen falder lidt sammen, men nu er det ved at være så tæt på, at jeg nok snart må komme igang ;)
 6. Super flot resultat o0g er HELt vild med historien bag den
 7. Suuuper fedt - må vi se billeder???
 8. Ralph Lauren - Romance eller Armani Mania
 9. Udover navn og dato står der et citat, som betyder meget for os, i vores ringe...
 10. Jeg ville også sige ja tak, folk forstår jo, hvis du ikke dukker op.... ;)
 11. Uh, det bliver spændende... glæd dig, det er feeedt
 12. Ja, det var vildt fedt! Jeg tager gerne en PA mere I har virkelig noget at se frem til
 13. Ja, det bliver et svært valg, jeg synes begge kjoler er flotte. Dog hælder jeg mest til nr. 1 - synes den giver di en FAANTASTISK figur selvom den er for stor Er spændt på hvilken en du vælger
 14. Det synes jeg sagtens du kan. Smykker og tilbehør i friske farver kan sagtens gå og hvis det er koldt, kan du jo bare tage et par leggins på dertil ;)
 15. Py ha, sikke da en omgang - og sikke da en elendig chef Du får lige en kæmpe masse af dem her Synes ikke i skal droppe brylluppet. Der skal være noget til at holde humøret oppe efter sådan en omgang! Håber det løser sig det hele!