Freundster

Medlem
  • Antal besvarelser

    333
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

Indlæg oprettet af Freundster


  1. Uha - en chance for at vise sin kjole - den kan jeg ikke gå glip af :)/>

    Vi blev gift d. 9. juni i år, så den hænger stadig og venter på sin skæbne, om den skal sælges eller gemmes, men synes jo selvfølgelig at den er helt fantastisk smuk, så ved ikke om jeg kan få mig selv til at skille mig af med den.

    Men her er den i hvert fald :)/>

    Det sidste billede tog jeg dagen efter brylluppet - closeup af kjolen, buketten, og mit smukke Miss Lena hårsmykke, øreringe og taske :)/>

    Jeg blev helt betaget af din kjole, den er så smuk. Hvor har du fundet den henne?

    Hov - fik ikke lige quotet ;) det er fra Lilly - 2012.

    0

  2. Uha - lige efter brylluppet synes jeg bare at der var så vildt mange ting der var gået galt, men nu 3 mdr efter, så betyder de ting slet ikke noget - men i skal da lige have dem alligevel :)

    - jeg var ret meget i tvivl om jeg skulle bruge penge på håropsætning og make-up, da jeg blev arbejdsløs en måned før brylluppet, så ender med at være til prøveopsætning en uge før brylluppet, dvs - ikke ret stor mulighed for at lave det om. Opsætningen bliver ikke særlig god - hverken klædelig eller holdbar, og jeg er så ked af det at jeg kører hjem til min mor og tuder (nok også nerver). Ender dog med at benytte frisøren alligevel, da jeg ikke havde nogle alternativer, og er meget tilfreds med mit valg :)

    - På selve dagen var det møgvejr. Det regnede, og BLÆSTE, så billeder udenfor var umuligt. brrr - juni i DK.

    - En af receptions-gæsterne, blev ved med at sende mig smsér på dagen, mens jeg var ved frisøren, for at sikre sig at hun altså IKKE skulle med til fest, og KUN reception. derudover inviterede hun lige på egen hånd en ny kæreste og hendes søn med - selvom det var uden børn.

    - Da min far og jeg ankom til kirken, 5 min. før vielsen, var der stadig gæster der var ved at ankomme. Så stod på bagsiden af kirken, under en paraply, og frøs mens jeg ventede på at de gik ind.

    - På vej op ad kirkegulvet, tabte jeg mit slør. ret sjovt at se på billederne, for de kigger ikke på brud og far - men sløret på gulvet ;) Heldigvis havde jeg også head-piece på, og det er kun min mormor der bliver ved med at nævne sløret, som jeg ikke fik på igen. og ja - spild af penge.

    - under præstens tale, bliver jeg pludselig dårlig. Svimmel og kvalme. Og det fortsatte faktisk indtil efter middagen. Øv. Så fik intet af al den gode mad.

    - da jeg havde det dårligt, fik jeg ikke lagt gæstebog frem - havde ellers lavet en masse deko til gæstebogs-bord, men det endte med at den bare blev sendt rundt.

    - Feststedet begyndte at skære kagen for uden os - vi fik dem heldigvis stoppet, og fik skåret et stykke og fodret hinanden :)

    - Min brudepige kunne ikke finde ud af at sætte skørtet op til brudevalsen, selvom vi havde fået det vist - så endte bare med at tage stroppen om fingeren, og danse derudaf.

    Alt i alt en masse små-ting.

    Heldigvis er listen med alt det der GIK GODT - meeeeget længere :) Han sagde jo JA :D

    0

  3. Rent objektivt så kan du bære alle kjolerne pga din flotte figur, så det er jo mest en smags-sag :) personligt synes jeg den første er vildt flot, men det er jo bare min mening :)

    Så du kan også vurdere ud fra hvordan de er at have på? For husk på at det er rigtigt mange timer du skal have den på, og sidde ned i den :)

    Håber det kan hjælpe dig lidt :)

    0

  4. Som sagt - så var der jo ris i buketten, og heldigvis var der en der lige var hurtig med kameraet, da jeg vendte bunden i vejret på de stakkels blomster ;)

    post-55497-0-74523800-1343936518.jpg

    Og min søster hjalp med de værste fra håret

    post-55497-0-64139900-1343936572.jpg

    Vi havde regnet med at skulle køre i svigerfars bil, og de havde været forbi ugen op til hvor vi havde snakket om hvordan de skulle pynte bilen, så jeg havde lavet chiffon-blomster og klippet tyl, så de selv kunne pynte den på selve dagen.

    Den blev også rigtig fin:

    post-55497-0-29294700-1343936828.jpg

    Men da vi var kommet ud af kirken, viste det sig at nogle af vores venner, og mine søstre, havde valgt at give os en bil i gave, til at køre os fra kirken til feststedet.

    Hvis jeg husker rigtigt var det vist en Austin princess rolls royce - og den var rigtig fin. Tror dog bare slet ikke jeg nåede at værdsætte den ordentligt på køreturen, da jeg jo lige var blevet gift med min skønne mand :) Men i skal da ikke snydes for billeder ;)

    post-55497-0-24630100-1343937085.jpg

    post-55497-0-86075900-1343937139.jpg

    0

  5. RIIIIS

    Inden vi fik set os om, var gudstjenesten færdig, og vores præst gav os tegn til at vi godt må begynde at gå ud, og "ode to joy" begyndte at spille.

    Vi tog hinanden i hånden og gik gennem kirken som mand og kone. Skønt at se alle de glade ansigter kigge tilbage på os :)

    Da vi kom ud af kirken, nåede vi lige at give hinanden et stort kys i døren, inden alle gæsterne begyndte at strømme ud for at hilse på os.

    På det tidspunkt regnede og blæste det, så vi blev stående halvt indenfor, hvilket gav en del morskab, da jeg så stod lige ovenpå risten ved døren, og der var altså en del kvinder som måtte tage hilsenen på tå (inkl mig ;) )

    Og så lige lidt flere billeder :)

    Er lidt koncentreret for havde lige 8 trin som jeg skulle ned af i hæle, stor kjole og uden at kunne holde ved, som jeg bare havde haft mareridt om, at jeg ville falde op eller ned af ;)

    post-55497-0-64272700-1343933851.jpg

    post-55497-0-00935900-1343933953.jpg

    0

  6. til vores bryllup fik vi en sang - kære linedanser, og synes bare den er så smuk. Teksten har bare så mange forskellige guldkorn at vælge imellem, så sætter den lige ind her. Synes teksten er så smuk fordi livet ikke let, men alligevel har vi fundet lykken i vores kære :)

    1. Kære linedanser, udspændt

    ligger foran dig

    selve livet du fik givet

    gå nu kun din vej

    Du må turde træde ud

    hvor dit liv kun er dit

    Det briste eller bære må

    dette ene skridt

    Give fra dig hva du magter

    da ser du

    en da du nåede ud

    og danser til

    himmelens stjerneskud

    2. Kære linedanser

    hop nu ud ved siden af.

    Se dig danser bare sanse

    gøre hvad du ka'.

    Være én, med én iblandt.

    Og mødes så du gror.

    Ja vent dig meget fra den kant;

    Denne er din jord!

    Tro mig når jeg siger til dig

    det største - det ser man kun i det små.

    Og kigger du opad er himlen blå.

    3. Kære linedanser, ser du

    livet er et net,

    øjeblikke tro blot ikke

    dansen kun er let.

    Og en dag gør livet ondt

    det ved jeg at det vil.

    For livet er et liv på trods

    smerten hører til.

    Ud af sorgen vokser lykken,

    og livet i påskens evige fest.

    De stærkeste rødder har træ'r i blæst.

    4. Line danser - vælge livet

    hvilken er din vej?

    Følge hjertet uforfærdet

    Sige ja og nej.

    Verden spørger tit hvordan

    og alt for lidt hvorfor.

    Der er så mange ting man kan

    - stå for det DU tror!

    Gid du aldrig mister modet,

    og lader det onde uimodsagt.

    Når viljen befries, - da faldet magt.

    5. Linedanser i det høje

    dans vidunderligt!

    For det næste er det bedste:

    glæden ubestridt!

    Tænk at få balancekunst

    Så helt ufatteligt!

    At modtage sin stang og snor

    ganske kvit og frit.

    Uanset om du nu tror det, så ved jeg

    at lyset brænder for dig!

    - Og kigger du op, er der nok en vej

    0

  7. Uha - en chance for at vise sin kjole - den kan jeg ikke gå glip af :)

    Vi blev gift d. 9. juni i år, så den hænger stadig og venter på sin skæbne, om den skal sælges eller gemmes, men synes jo selvfølgelig at den er helt fantastisk smuk, så ved ikke om jeg kan få mig selv til at skille mig af med den.

    Men her er den i hvert fald :)

    Det sidste billede tog jeg dagen efter brylluppet - closeup af kjolen, buketten, og mit smukke Miss Lena hårsmykke, øreringe og taske :)

    Åh ha....hvor er du smuk altså!!! Sikke nogle gode billeder. Hvad er det for øreringe du har haft på? De ser også rigtigt flotte ud :-)

    Tusind tak :) følte mit virkelig også som en prinsesse. Øreringene er fra etsy.com - søg på teardrop pearl earrings, og der kommer vildt mange frem :) mener jeg gav ca 200 for mine.

    0

  8. Vi lavede også poser til de overnattende, og der var:

    2 colaer

    2 små poser chips (lays har poser med små poser i)

    2 x 2 panodiler

    Små lynlåsposer med plastre i tilfælde af vabler

    1 pakke tyggegummi til dårlig ånde

    2 gavekort til cheese-burgere på Mac D

    Små klistermærker fundet i tiger som sagde "kærlighed" og "nærvær"

    Hjerte-serpentinere - bare fordi ;)

    1 lille gul gummiand - til badekarret

    1 cd til billeder med fint hj.lavet cover

    Og så en lille godnathilsen til alle :)

    Det blev modtaget ret godt :)

    1

  9. Hvor er det dejligt at der er oprettt sådan en tråd her, for jeg oplever det samme, og troede det var mig den var galt med.

    Mit problem er også at jeg blev fyret på en ret svinsk måde under planlægningen, så istedet har jeg fordybet mig 100% i brylluppet, planlægningen og diy - og så står jeg pludselig nu "uden formål".

    Derudover skulle psyken bestemme på vores bryllupsdag, og jeg havde det meget dårligt fra vielsen og til brudevalsen, og fil hverken kage eller mad (kun kuvertbrød) så ærgrer mig også helt vildt.

    0