my-turn

Medlem
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

my-turn last won the day on April 4 2012

my-turn had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About my-turn

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/04/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  16.01.2016
 • Type vielse
  måske alternativ
 • Køn
  Kvinde
 1. jeg kan godt følge dig... jeg står i lidt samme situation.. mig og min far har ikke haft et specielt nært forhold siden jeg var barn, og derfor ville det føles forkert at det var ham(som traditionen byder) men pga mine forældre, som dine, dårligt kan være i rum sammen(det skal nok blive spændende da vi jo gerne vil se dem begge til festen) så ville det også hurtigt kunne give store problemer at vælge min mor. og der er ikke umiddelbart andre mandlige familie-medlemmer jeg har lyst til at føre mig op. og jeg har også tænkt lidt det med at blive "givet væk", det er lidt forkert. de ejer mig jo ikke, det er jo MIT valg. så jeg overvejer lidt at min lillesøster skal være min brude pige(hvis hun vil.), og så kommer hun til at gå ved siden af mig i stedet for bagved, så jeg ikke føler mig så alene. plus jeg også altid har haft et særligt bånd til hende. så det ville for mig føles mest rigtigt sådan. og eftersom min forlovede får lov at bestemme stort set alt andet ang. vores bryllup, så syns jeg kun det er fair jeg bestemmer den del her. ;-)
 2. det kommer også meget an på hvordan lokalet er.. hvis det i sig selv er et lidt mørkt lokale bliver det nok hurtigt dystert, hvilket selvfølgelig kan være fint nok hvis det er det man går efter, men det er det jo sjældent til et bryllup. er det et lyst lokale, tror jeg sagtens det kan bære det. og så betyder farven på fx stolene jo også lidt.
 3. ok, tak for svarene.
 4. hej.. en tanke jeg fik.. jeg er vokset op med at det lånte(som i lånt, blåt, nyt, gammelt) skal være af en der er lykkelig gift, for at deres lykke kan smitte af på ens eget ægteskab.. sådan helt teoretisk???? hvis fx jeg ville låne af min bedstemor som er blevet enke for kort tid siden(dvs hun er så blevet enke ca 4½ år før vores forventede dato), men var lykkelig gift ind til hendes mand(min bedstefar) døde, tæller det så stadig som en lykkelig gift, eller blev det "opløst"(i mangel på bedre ord) da han døde? nogen der ved noget? er bare nysgerrighed...der er jo stadig LÆÆÆÆNGE til
 5. nu er det jo svært at bedømme uden at kunne se lokalet, men alt efter jeres budget kunne man evt dække noget af det blå med en hel masse stof... ellers tror jeg bestemt det kunne være flot med en 3. farve som fx lilla, (er ikke selv til orange, men farven er god sammen med blå), sort, eller måske en nuance af rød/rosa/lyserød. eller evt sølv/guld...
 6. jeg planlægger selv at tage praktisk på til hele dagen og så måske noget sexet til når vi bliver alene(hvis der er overskud til det)...
 7. jeg tænker også at det må blive youtube for os...
 8. hvis skoene er glatte neden under kan det måske hjælpe på det med du glider hvis du ridser skoene lidt neden under så de bliver lidt mere ru... og ellers så mon ikke det hjælper med øve øve øve med skoene på..
 9. man skal bare passe på med kun at skrive de voksnes navne og så tage det for givet, for jeg ved at flere i vores familie har det sådan at er forældrene indviteret, så er børnene det også pr automatik hvis man ikke har fået besked om andet(og det er egentligt også fint nok, til de almindelige fester/fødselsdage) men det betyder så også at vi selv er nødt til at gøre opmærksom på hvis vi ikke vil have børn med når vi fejre noget. vi overvejer nemlig også at gøre festen "børne-fri" selvom vi også elsker børn, og ja, der er sikkert nogle der vil føle sig stødt over det, men det er "vores" fest=vores valg. det korte af det lange er at jeg tror det vil være en god ide at skrive det, for en sikkerheds skyld. så risikerer i ikke nogen diskurtion mellem gæsterne.
 10. jeg læste et eller andet sted at man beregner i gennemsnit ½ flaske rød og ½ flaske hvidvin pr gæst.. om det tal stadig passer i dag ved jeg ikke, men det kommer også an på hvor meget andet der er at drikke.
 11. nu er det heller ikke reel planlægning endnu, men mere et forsøg på at "afstemme" vores drømme, og lufte vores tanker/få inspiration til vores tanker. den reelle planlægning kommer også først senere.
 12. en klokke, eller et horn af en art..(tænker man måske kunne finde et billigt horn eller lign i en legetøjsbutik eller tiger-butik?)
 13. for mig er det hvad man gør det til.. jeg kunne godt finde på at vise min kjole til min mand. (om jeg gør det ved jeg så ikke endnu) ved ikke om der er noget særligt ifølge traditionen. men for mig personligt er det ikke en tradition der betyder så meget.
 14. nemlig.. herren til venstre, damen til højre.
 15. jeg kunne rigtigt godt tænke mig at se dine negle til brylluppet. selv har jeg længe overvejet franske negle. og så evt med et diskret lille mønster på den finger ringen skal på. hvis jeg altså skal have gjort noget.