Mette&Morten

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mette&Morten

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.08.2013
 1. Så igår at Marianne oxholm har lavet en vildt skøn en i fjer. Søg på Colding oxholm.
 2. Jeg vil 200% stå inde for Sanne i envy. Utroligt dygtig pige der også tidligere har deltaget i mesterskabe og lign. Men det bedste du kan gøre er at tage ind og få en uforpligtende snak først og se om kemien er der for uanset hvor du vælger så skal det være en der forstår hvad du mener du du siger dine ønsker frem!!
 3. Jeg skal selv lave kagen til vores Bryllup i August og i den forbindelse er der jo en del spm det popper op. Jeg påtænker en kage i 3 etager stablet direkte på hinanden. Hvert lag på et stk kagepap så det er til at flytte. Skal jeg have stabiliserende pinde i lagene og/el hele vejen igennem? Det skal (indtil videre) være lys bund stænket med espresso, en mascaponecreme/mousse med masala her i friske jordbær eller alternativt jordbærbomber. Dernæst en bund mere smurt med chokoladeganache eller alternativt en chokoladebund en jordbær/hyldeblomst mousse med chokoladeknas i og så en lys bund som top. Jeg bor på fyn og brylluppet skal holdes i nordsjælland. Jeg er meget i tvivl om jeg kan samle kagen med bunde og mousser inden vi kører afsted og så blot smøre den op og pynte fredag på sjælland og køre op til hotellet og hvordan sikrer jeg at den ikke går i smadder undervejs? Og hvis det er varmt?? Og kan jeg overhovedet færdigpynte den fredag og så sætte i køleskab uden at den sveder. Jeg har tidliger gjort det med fondantkager, men når jeg sidder og læser på nettet så virker det skutte til at det burde kunne gå? Hvad har i pyntet med? Jeg synes fondant er for sødt og Marcipan er for bøvlet at arbejde med. Har overvejet 50/50. alternativt blot smøre op og pynte med marengsgrisini som i den store kagedyst eller alternativt chokofingre. Men egentligt ville jeg gerne have en mere "clean" kage. Jeg skal prøve smagene sammen her i weekenden i en lille test. Det bliver spændende. Kom med en masse erfaringer
 4. De er helt normale i str. ALternativt skla du køre til Århus el Flensburg der ved jeg de har dem i salling og i Lace (som du også kan bestille over nettet på lace.dk
 5. Mon man kunne få ham til at lave et dekorationskursus? Jeg vil gerne have hans nr. Hvis jeg må
 6. Møllekroen er dejlig mad til fornuftig pris. Men hvad søger i og hvor?
 7. Ærlighed ærlighed ærlighed ( til en hvis grænse) Sig som Mette foreslår at du har besluttet at de frisurer du havde billeder af som hun fandt for svære er det du gerne vil have nu hvor du har mærket efter. Du er super taknemmelig for hendes tilbud men at du har taget beslutning om at finde en anden frisør og så må du altså betale dig fra det. Men det vil være en fejl at lade hende øve sig eller lade hende tage beslutning om hvorledes hun vil afgive opgaven. For hvad hvis hun fastholder at hun nok skal lære det? Så sidder du dybere i saksen. Tag tyren ved hornene og få det sagt nu og så luk den på en pæn måde. God energi herfra...
 8. Jeg tror det kunne være fint men det vil være diskret når dit hår er helt lyst. Hvis du vil prøve at se efter nogen med lidt farve på så se på etsy.com bla the headbandshop. Der venter jeg på et fra, for jeg ville gerne have en kontrast til alt det lyse og planlægger også at have farvede sko og skørt på.
 9. Miss Lena smider du lige et link ind her når du har lavet tutorial for jeg svar tænkt mig at gøre sådan men der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken hvis du allerede har noget det virker!
 10. Jeg har tænkt mig at lave et navy underskørt men jeg vil kun lade de helt inderste lag være navy og dermed have noget Hvidt tyl mellem det mørke og selve kjolestoffet!
 11. Kunne man ikke købe dem en str større f eks? Jeg er nemlig også faldet for et par pink men er da lidt ærgelig over hvis de klemmer sådan!
 12. Uhh og jeg var den heldige vinder wup wup... Glæder mig så meget over det
 13. Har du søgt på trendsales der er nogen der har forskellige slør til en billig penge el søg et brugt på ts el dba.
 14. Jeg er i panik... Der sker intet på vægttsbskontoen og jeg forstår ikke hvorfor. Jeg spiser efter Charlotte Hartwigs slank dig glad- dvs 1200kcal fordelt på 250 kcal morgen og middag og 500kcal aften og to gange 100kcal mellemmåltid. Der er protein i hvert måltid og skåret ned på brød pasta ris osv. Træner 2 x i fitness på hold pr uge. Hvad dælan gør jeg forkert? Det er 2 uger i streg der intet er sket! Og jeg har tidligere fulgt samme opskrift hvor jeg tabte 1 kg pr uge! Er bare ked af at belønningen udebliver!
 15. Jeg havde tænkt mig at få lavet et navy skørt da vores tema er ivory/navy! Men hvis du kan farve et så er det da nemmere! Men er tyl ikke altid syntetisk og kan dermed ikke farves?