smlmea

Medlem
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About smlmea

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/13/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  13.12.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Solrød
 1. Vi har sat 1000kr af,og vi bliver 31 stk.
 2. Hejsa Hvor stort et stykke papir har i andre brugt til jeres kirkehæfter? Jeg synes når jeg tager et A4 papir,at det er meget småt,særligt når de fleste af vores gæster,er lidt oppe i årene,og derfor ikke ser så godt mere.
 3. Vi køber et pr. brugte små digital kamera på dba,de kan fåes til 100-200 kr stykket,så får man stadig gode billeder,og kameraene kan evt bare smides ud bag efter uden man har mistet så meget på det.
 4. Vi bookede 10 måneder før,og der var der faktisk en del fotografer,der allerede var fuldt booket,selv om vi først skal giftes i december,hvor der ikke er særlig mange bryllupper,så jeg vil sige vær ude i rigtig god tid.
 5. Jeg fik at vide hos Lilly,at de havde max 14 dages leveringstid.
 6. Vi har rød/creme/hvid
 7. Vi får 3 retter for 275 kr pr. person,også laver vi selv natmaden. Serveringsdamerne skal vi give 140 kr i timen for.
 8. I vores familie er der aftalt at man til store begivenheder samt runde fødselsdage giver for 200 kr 'pr. næse'.
 9. Vi skal giftes midt december,og vores invitationer bliver sendt af sted her om 14 dage med svar frist d. 1/10. Her er der kun vores forældre der ved vi skal giftes.
 10. Jeg har for 30 minutter siden printet billeder på transferpapir til blækprinter til mine lys,men billedet er stadig ikke tørt,sidder der en venlig sjæl,der ved hvor længe det skal ligge,før det er så tørret,at det kan komme i vandet? Der står nemlig intet i vejledningen,og kan heller ikke finde noget,når jeg søger på google.
 11. Er der nogle der kender målene på denne lille chokolade,evt. en der allerede har lavet nyt 'omslag' til den?
 12. Jeg har købt her,og der gik 5 dage så havde jeg dem. http://www.elegantsteps.co.uk/
 13. Ja jeg er december brud Vi har overhovedet ikke spekuleret i,at det skulle være anderledes,bare fordi det er december. Man kan aldrig vide hvordan vejret ser ud der,det kan lige så godt være minus 20 grader,og 2m sne,som solskins vejr,så vi planlægger det som vi vil have det,uden at spekulere på årstiden.
 14. Det lykkes mig at få tegnet skabelonen i word,men jeg kan altså hverken får billede eller tekst ind i den. Hvordan gør jeg??
 15. Jeg har fundet en rigtig fin skabelon her på BK til personlige chokolader,dokumentet er en PDF fil,så hvordan får jeg vores monogram og bryllupsdato over på skabeloen,så de lige er til at printe ud? Jeg er simpelhent en computer mongol,så det jeg hid til har prøvet virker ikke rigtig.