Den høje brud

Fyld...

12 posts in this topic

Ja som overskriften siger, hvad er jeres erfaringer :ilovebryllupsklar:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

mine kager indeholder som oftest toblerone mousse, jordbær/mascarponemousse og hindbærmousse... men tror snart jeg må finde på at prøve noget nyt, men er ret sikker på at det er disse mousser der skal bruges i bryllupskagen, iv hvert fald i et af lagene..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har kun lavet en og der var toblerone og hindbær mousse i den. Måske det bliver lidt rigeligt sødt...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
:loveflag: Jeg regner med min søs laver mit ynglingsfyld hindbær/passionsfrugtmousse og tobleronecreme eller chokolademousse. Desuden bruger hun både kakaobunde og lyse bunde. MUMS!
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har kun lavet en og der var toblerone og hindbær mousse i den. Måske det bliver lidt rigeligt sødt...

Synes de to passer emget godt sammen. tobleronen er sød, og hindbær er jo lidt syrlig i det :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

mine kager indeholder som oftest toblerone mousse, jordbær/mascarponemousse og hindbærmousse... men tror snart jeg må finde på at prøve noget nyt, men er ret sikker på at det er disse mousser der skal bruges i bryllupskagen, iv hvert fald i et af lagene..

Lyder rigtig lækkert, er det nogen opskrifter som du vil dele..?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har også forsøgt mig med 2 lag af jordbærmousse med asti og mørkt hakket toblerone. Det er super lækkert og friskt. Kan bruges både med mørke og lyse bunde og kanevt smøres op med hvide ganache smørcreme :thumbsupsmileyanim:

Edited by Luise N
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har også forsøgt mig med 2 lag af jordbærmousse med asti og mørkt hakket toblerone. Det er super lækkert og friskt. Kan bruges både med mørke og lyse bunde og kanevt smøres op med hvide ganache smørcreme :thumbsupsmileyanim:

Kan du skrive opskriften på jordbærmousse med asti? Det lyder lækkert

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

mine kager indeholder som oftest toblerone mousse, jordbær/mascarponemousse og hindbærmousse... men tror snart jeg må finde på at prøve noget nyt, men er ret sikker på at det er disse mousser der skal bruges i bryllupskagen, iv hvert fald i et af lagene..

Lyder rigtig lækkert, er det nogen opskrifter som du vil dele..?

ja der er et link i første indlæg i min tråd til den :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er den her :metteholm

Jordbærmousse med Asti og hakket mørk toblerone.

Denne portion rækker til 2 lag i en alm. rund kage Ø 23-24!

 

1 bæger past. æggehvider

1 bæger past. æggeblommer

150 g. sukker

min. 300 g. frosne jordbær

½ liter fløde

6-7 blade husblas

ca. 1 dl. asti (med eller uden smag efter ønske)

100 g. hakket mørk toblerone eller mere efter smag og behag

 

Læg husblassen i blød i rigeligt med koldt vand.

Jordbærene puttes i en grydes, og de skal lige op og koge. Mos eller blend jordbærgrøden, så den bliver fin og ensartet. Tag gryden af blusset.

Hæld astien i jordbærgrøden og rør rundt. Tag husblassen op af vandet og vrid det værste vand ud af det. "Dump" det direkte i gryden og rør rundt til det er smeltet og grøden er ensartet og fin. Lad det stå og køle af mens du fortsætter med det andet. 

Æg og sukker piskes til æggesnapsen er hvid og luftig. Gerne i 5 min. eller mere.

Fløden piskes til en stiv flødeskum - lige før smør-stadiet.

Tobleronen hakkes.

Tag en god skefuld af æggesnapsen og put det op i jordbærgrøden. Rør godt rundt så det bliver ensartet. Hæld nu grøden over i æggesnapsen og vend det forsigtigt i, til det hele er blandet og ensartet.

Tag nu en god skefuld af flødeskummet og put det i ægge-bær-blandingen og rør godt rundt til det er blandet sammen.

Hæld resten af flødeskummet i og vend det forsigtigt i blandingen til den er jævn og ensartet.

Vend nu den hakkede chokolade i.

Hæld moussen i en frysepose og bind knude på den og sæt den på køl. Når den skal i kagen, klipper du et hjørne af posen og sprøjter det på bundene. Jeg lader den stå på køl i 20-30 min. og lægger så kagen sammen og lader moussen stivne i kagen. (læg den sammen i en springform beklædt med en frysepose)

Undlad chokolade og asti, så har du en super god bærmousse, og du kan bruge alle typer frosne bær!

Tip - erstat det hakket chokolade med friske hakkede jordbær, så er det en helt anden mousse ;O)

K/H Luise

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den kage jeg lavede var med Baileysmousse og hindbærmousse - den var MUMS :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

jeg havde en god chokolade mousse og en passionsfrugt mousse i til valnøddebunde.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥