Sign in to follow this  
Followers 0
smukke_sus

Fra kirke til fest

8 posts in this topic

Annonce ♥

vi havde 30 -45 minutter fra kirken til feststedet. Og det var faktisk rigtig godt, det gjorde at man lige kunne trække vejret, og finde lidt ro osv. Det er også det, som vi selv har oplevet som gæst, at det er rart, der er lidt køretid, for så kan man koble lidt fra inden festen går i gang.

Vi var jo omkring og blive fotograferet inde vi drog videre til feststedet. Og der var det altså rart, at vi lige havde lidt tid til at absorber den kirkelig oplevelse.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har ca. 1 time og 15 min. Vi har ikke valgt ud fra, hvad der måtte være "acceptabelt" for gæsterne, men ud fra hvad vi ønskede af rammer - og vores mener vi er værd at køre efter! Vil de med eller ej af den ene eller anden grund må jo være op til dem. Vil de med, må de jo acceptere det :-) Vi vælger det jo ikke for at genere dem! Vi er ikke bekendte med, at nogen ikke har kørelejlighed (endnu), men ellers løser det sig også nok.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi laver dog en lille "goodie-/favorbag", som jeg egentlig kalder kørselsunderholdning, med lidt sukker til hjernen og med et lommehæfte med introduktion af alle gæster, en word search og tip 13'er om os, så turen bliver lidt sjovere :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer