Skrukpigen

Medlem
  • Antal besvarelser

    31
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Skrukpigen

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 11/30/1985

Profile Information

  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    København
  1. Min H2B og jeg går efter september 2013 Og jeg er i gang. Ingen konkret dato endnu så intet er bestilt, men jeg køber også mindre ting når jeg falder over dem. Planlægning er en god ting, men gem også lidt til senere så du ikke køre dig selv og ham helt i sænk.... Tror min H2B er træt af min planlægning en gang i mellem...
  2. Min H2B deltager IKKE i planlægningen, men jeg har en plan der måske kan lokke ham ud af busken... I langt det meste er det fint med mig at han ikke blander sig i planlægningen, men da han sagde at jeg måtte vælge hvem fra hans familie der skulle inviteres blev jeg lidt mopset. Jeg ville også gerne have ham med på råd omkring mad, transport og fotograf. Så foreslog onde mig at vi jo kunne få maden fra mcDonalds, lade gæsterne tage ALLE vores billeder med en-gangs kamerarer og gå fra kirken. :17: Nu deltager han lidt i mad, foto og transport. Næste ting jeg skal have ham mobbet til er at købe et jakkesæt. Så nej du er ikke ene om en passiv mand...
  3. Selvfølgelig kan du følge dig selv op!
  4. Jeg skal have 3 små brudepiger (deres opgave er at være søde) og tre små brudesvende (tror den ene vælger at sige aaadddr nej - han er 13- men når lillesøster får buddet "bør" han jo også) og tre voksne brudepiger Svigerinde, veninde1 og veninde2 Veninde1 (25 år) er praktisk gris så hun får to meget ansvarsfulde poster Holde min taske med dullegrej, hæfteplaster, sy-kit og tampax (just in case) og H2Bs og min telefon og tage sig af det hvis noget går galt med vores leverandører. Veninde2 (25 år) Kender mig og min stil - og jeg stoler på hendes smag så hun skal hjælpe mig med kjole, frisurevalg og valg af brudepigernes tøj (jeg bestemmer farver (pink, blå og sølv) de bestemmer resten og betaler selv - H&M er fint med mig så længe det matcher farvetemaet) Og snakke beroligende til min far... Svigerinde (30 år) Polterabend og toastmaster. Jeg regner med at de skal følge brudebørnene op og at de lige tjekker at kjolen sidder som den skal. Jeg ved at H2B er i tvivl om hvem af hans brødre der skal være bestman, men jeg synes han skal lade begge få æren. Svigerfar er præst så han skal stå for vielsen. Ja det er amerikansk, men forhåbentlig skal man kun giftes en gang så jeg synes det er fjollet at lade være, hvis man er i tvivl.
  5. Mine forældre er skilt og min mor og min bonusmor kommer ikke så godt ud af det med hinanden. Min far og bonus mor har en søn sammen. H2B og jeg tænker på tre forskellige modeller. Emma Gad-modellen mor, far, mig H2B svigermor, svigerfar, bonusmor Ingen plan: Med undtagelse af en enkelt gæst (speciel kost grundet sygdom) og os. INGEN bordplan Sweetheart: Vi har et sweetheart bord kun for os. Så er der et bord til forældre (+bonusforældre) og søskende plus deres kærester. Et bord til venner, et bord til øvrig familie, et bord til børn under 10 og et et børn under 14. Der er plan for hvem der skal sidde ved hvilket bord men ikke hvor (igen er der bordkort til min ven med dårlig nyre så køkkenet kan finde ham) Håber det kan tjene til lidt inspiration. Det er træls når nærmeste familie ikke kan holde fred bare en enkelt dag.
  6. Du er bestemt ikke mærkelig! Jeg planlægger også for fuld udblæsning og han har ikke friet. Når jeg lufter ideen om bryllup siger han "Jaja du er jo egentlig meget sød" Men det skal absolut ikke afholde mig fra at drømme og planlægge og købe de mindre ting (diadem, strømpebånd o.l.) Kan godt forstå du gerne vil have et "rigtigt" frieri. Du kunne evt lade et diskret ord falde eller få en veninde til at fortælle om det fantastisk romatiske frieri hun blev udsat for og så bare se drømmende ud (manipulation? Ja og hvad så?) God fornøjelse med planlægningen.
  7. Jeg har aldrig været til et egentligt surprise bryllup, men da min storebror blev gift fik vi det først af vide en uge før. Selvfølgelig var alle glade på deres vegne, men da jeg ingen søstre har og bruden ditto havde jeg glædet mig til at hjælpe hende en processen. Min H2B er heller ikke til det formelle og traditionelle suppe-steg-is cirkus så vi tænker på at holde noget meget low-key og i invitationen lægge op til at taler og sange frabedes og i øvrigt at gæsterne gerne må dukke op i jeans.... Held og lykke
  8. Det må gæsterne selv finde ud af. Hvis de ikke vil betale kan de tage hjem.
  9. Det lyder lidt som min mand. Jeg er kommet med små hints de sidste 3-4år om at jeg gerne ville giftes på et tidspunkt og han har stadig ikke fattet det (hvornår er det skudår? Så frier jeg). Et års tid i forvejen er et godt estimat. Min bor blev gift i sommers. Bruden havde en bestemt kirke i tankerne og tre måneder før kontaktede de kirken (som de ikke hører til i) og spurgte om de kunne booke den på det tidspunkt de havde inviteret os gæster til. Det fandt de så ud af at de ikke kunne. Kirken var booket op tre år frem. De huller der var var til sognebørnene.... Meget kommer an på jeres ønsker. Hvis i fx er parate til et "skævt" tidspunkt er vielsen ikke noget problem.
  10. Hej. Tillykke med det kommende bryllup og velkommen til. Vi regner med 1000 pr gæst. Lidt mindre for børn. det er inkl ALT undtagen rejsen. Du kan sagten holde en god fest for 20000 hvis du tænker dig lidt om. Min bror blev gift for to år siden 40 gæster pris 5000,- inkl ALT undtagen rejsen Kjolen fik bruden af sin far.
  11. MUMS. Og så her 90 min til spisetid. (maven siger rumle rumle)
  12. Kan sagtens forstå dilemmaet. Vi har sagt at børn er velkomne og har sat grænsen ved 8 år. Og spædbørn er selvfølgelig også velkomne. Jeg har flere veninder der er pædagog uddannede og de er gået med til at sidde ved børnebordet og være den voksne der. De ryger op til de voksne fra de er 16. Vi overvejdede kraftigt at lade det være en voksenfest, men det ville resultere i at ingen ville kunne komme, da vores familier bor i den anden ende af landet og ikke kan lade børnene blive hjemme i flere dage og der er ingen børn under 8 på nuværende tidspunkt. Og de børn, der måtte komme vil stadig være så små at de sover, spiser, Snavser ble og græder, så de kan også komme og sove i deres barnevogne. Ang. Din papsøn synes jeg han skal med. Han er trods alt nær familie til din kommende mand. Håber du kan bruge mit input.
  13. Vi er på en veteranbil. Min kærestes bil er på min alder så det er naturligt at vælge en ældre sag i samme stil. Så vi låner en hvid landrover fra 50erne. Det at den er gratis er bare et ekstra plus. (flere penge til detaljer i mit farvetema... Rigtig meget god fornøjelse.
  14. Formoder det er jer der holder feste og ikke jeres forældre? Jeg er opdraget til at den der skriversætter sig selv til sidst (det lyder i øvrigt også mere "rigtigt") Men Der er vidst ingen regler.
  15. Kender det. Jeg er sikker på, at min h2b nogen gange tænker Christ! Kan vi da ikke bare dukke op i jeans og udtrådte kondisko og hente en china-box?? Hvor jeg er mere.. hmm.. nåh ja.. KVINDE! Jeg har så fundet nogle "mande" opgaver til ham fx transport (han ved at min indre prinsesse ville foretrække karet). Foto (han er selv amatør fotograf). Underholdning (jeg forbeholder mig dog veto ret) Mad og vin er vi sammen om. Resten klarer jeg. Han brokker sig dog lidt (er lilla servietter nødvendige? Er du klar over hvad alle de blomster koster hos gartneren ifht blomsterhandleren? SKAL vi danse? etc.) God fornøjelse Karen