salka20

Medlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

salka20 last won the day on May 24 2018

salka20 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About salka20

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.05.2012
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg har en skabelon. Skriv jeres mail til mig så kan jeg maile den..
 2. Ja hvad gør i/har i gjort med kjolen efter brylluppet?? Jeg vil ikke sælge min kjole, men er i tvivl om hvordan jeg skal opbevare den når jeg har fået den renset.
 3. Jeg skal have prøve opsæt på fredag og skal giftes lørdag.. Min første frisør aflyste, det samme gjorde den næste for 14 dage siden. Så var lidt i panik. Fandt så hende jeg har nu og hun havde kun tid fredag aften. Så det må jeg jo tage.
 4. Jeg gjorde det at jeg købte et pænt elastisk bånd (kan både fås i blonde, velour og andre materialer) og så syede jeg det blå bånd på ( det er jo valgfrit ). Så satte jeg det fast med en nål i den ene side og derpå tog jeg det omkring låret og målte længden. Bagefter syede jeg det bare fast bagpå i hånden. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg ikke vil sy noget af det der gennemsigtige gummibånd bagpå, som man bruger til undertøj. Mit er nemlig ikke lavet så stramt, da jeg ikke vil se ud som om jeg har pølseben og jeg er heller ikke interesseret i at det glider ned Lene T hvor kan man købe sådan noget gummibånd? Lene
 5. Hejsa Vi er ikke så meget til de der velkommen og velbekomme sange. Så hvad gør man i stedet? Siger man bare velkommen til vores fest. Og velbekomme? Hvad gør i som har valgt ikke at have de sange? Mvh lene
 6. Ja men det er jp også det jeg tænker med de runde borde. Det er et firkantet, ikke kæmpe stort lokale på et hotel. Der er en rund fra gulv til loft støtte lidt efter midten over til den ene side.
 7. Æj ha, nu havde jeg ellers lige fået bordplanen til at gå op. 4 runde borde med ca 8 ved hver. Men nu er der nogen stykker der har meldt fra, og nu er der et bord hvor der kun er 6 ved og et hvor der kun er 7. Det er for lidt syns jeg. Det er nogen ret store borde. Og jeg syns ikke jeg kan rykke rundt på det så det kommer til at passe, hvis vi kun laver 3 borde. Så er det noget med at min moster og onkel skal op til vores bord også mine fætre skal over til Ryans søskende. Men gider ikke sidde til bords sammen med min moster hele aftenen, og syns ikke at nogen af vores søskende skal op til vores bord heller. For så bliver det en røv kedelig fest for dem. Hvis det nu ikke skulle være runde borde, og der kommer 28 mennesker, os selv incl. Hvordan kan man så stille det op, uden det bliver for suppe steg og is agtigt?? Hjælp mig hjælp mig...
 8. Jeg har købt min ved www.personligebånd.dk nemt og hurtigt og dansk..
 9. Hvad bruger i så til finger aftrykkene?
 10. Den skabelon vil jeg godt nok ogsa rigtig gerne have
 11. Ja de er godt nok 5 cm når jeg måler dem, men de føles mindre når man har dem på. De er faktisk ret behagelige at have på.
 12. Jeg har modtaget mine sko i dag. Og de er fantastik flotte. Desværre er de bare lige en my for små. Så må prøve at sælge dem.
 13. Har lige fået en mail om at mine er afsendt. Spændende når de når frem..
 14. Må jeg også se den
 15. Tak for svarene so far.. Det billede jeg kunne tænke mig at forstørre til soveværelset er et hvor men faktisk kun kan se min ryg og lidt af mine baller. Så det er ikke helt kriminelt Måske jeg bare skulle gøre det også putte resten i et album eller en kalender.