Witte

Medlem
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Witte last won the day on August 15 2013

Witte had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Witte

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 06/30/1976

Profile Information

 • Vielses dato
  17.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Skive
 1. Hun spurgte om man kunne anbefale andre i området i den sidste linje eller tager jeg fejl?
 2. Vores DJ er fra Højslev, og vi har stort set brugt ham til alle fester vi kunne komme til. Han er festlig og har melodier til alverdens sange også.. Og så er han ikke vild dyr..
 3. Vi brugte dem til vores bryllup også og det var super flot. Vi brugte dem enkeltvis med en bordløber i midten, og INGEN kunne se at det var lagner..
 4. Vi fik en veninde, som har en Iphone til at bruge en af sine smarte photo apps til at lave en collage med 6 billeder i forskellige størrelser. Det blev gemt som jpeg fil og jeg bestilte som alm. foto, så vi kunne skrive på bagsiden. Det blev super flot og kostede ikke en gang 100 kr for 75 kort. Vi har fået rigtig mange flotte kommentarer på dem :-)
 5. Vores fire piger havde alle hvidt på, og én mini buket at gå med. De var så søde..
 6. Præsten ønskede at vi skulle gå helt ud - hvis nu vejret var godt - og det var det. Og samtidig, så stod mine skønne kollegaer klar med espalier, så det var så smukt, da vi kom ud og så hilste vi på folk helt uden for
 7. Min mand er "sømand", så vi fik DJ'en til at spille Otto Brandenburg - når en Sailer går i land.. Det synes vi selv var lidt sjovt :-)
 8. Jeg købte min hos Lily og betalte 550 kr. i oplægning..
 9. Vi havde også inviteret vores søskende børn med og det gik fint. Vores egne børn mellem 7-11 blev hentet lige efter brudevalsen og det gik fint :-)
 10. Vores vielsesringe og alle mine andre smykker er derfra :-) De har en hel fantastisk service, så go for it
 11. Mange tak for jeres svar.. Det hjalp på planlægningen.. Smiler..
 12. Øv altså.. Sidder her nærmest i sidste time, og roder med bordplanen... Og pludselig bliver jeg i tvivl om hvordan brud og gom skal sidde... Hvis man står lige foran hovedbordet, og kigger brud og gom i ansigtet, hvem sidder så til højre, og hvem til venstre???
 13. Vi har følgende sange: Op al den ting... Det er så yndigt.. I østen stiger solen op (for børnenes skyld) Hil dig frelser og forsoner... Vi ville også meget gerne have haft Livstræet, men da det ikke er en salme, var præsten ikke med på den :-(
 14. Der skulle stå the i stedet for a :-)
 15. Ja okay. Det må så ikke anbefales herinde.. Men jeg har ikke haft problemer med dem..