Leopard

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leopard

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg har haft samme oplevelse som dig, er en 46-48 og var faktisk meget skuffet. Især fordi nogle af butikkerne på nettet annoncerer med store str og så viser det sig at man (igen) skal forskelsbehandles. (og så mener jeg endda at kunne huske at en dansk gennemsnitskvinde er en str. 44, men som med så meget andet er det bare mere populært at lefle for str. 38) Jeg har haft kontakt til Lucca, der som roselein skriver fortalte mig at de godt kunne få store str hjem fra deres lager til min prøvning, hvis jeg bestilte i god tid (nåede det dog ikke, da jeg fandt en anden kjole inden). Så dem synes jeg du skal prøve at ringe til; de ligger flere steder i landet. Jeg overvejede tidligere at bestille min kjole over nettet fra en af Kina-butikkerne, noget som annoncørerne herinde ikke bryder sig om, men jeg synes faktisk at de selv har et stort ansvar for at man går den vej. Hvis man ikke få lov at prøve noget man kan passe og igen og igen skal føle sig andenrangs, så tror da pokker at man vælger en anden vej! Inden jeg fandt min kjole havde jeg overvejet at bestille 2-3 forskellige Kina-kjoler (samme pris som én herhjemme) og så lave min egen prøvning og vælge den jeg bedst kunne lide på. Jeg håber du finder en fantastisk kjole og får lov at udleve drømmene.
 2. Jeg lavede et tilsvarende opslag for nylig og fik en del svar: http://www.bryllupsklar.dk/forum/84959/koebe-kjole-paa-nettet.html/ Jeg er endt med at købe min egen kjole herhjemme, fordi jeg kom ind i en butik med rigtigt god service og hvor kjolen jeg endte med at forelske mig i kostede under 10.000 kr. (Jeg var også i en butik, der fik mig til at tænke at jeg ligeså godt kunne købe online, så der er altså stor forskel på hvilken butik og ekspedient man prøver kjoler hos.) Jeg er dog stadig MEGET foraget over den lange leveringstid fra producenterne, 4-5 mdr og kan ikke lade være med at tænke hvor mange fordyrrende led der er inde over, siden tiden skal være så lang. -Hos Kina-butikkerne kan de klare det på en måned, og som der vist var en, der skrev i min tråd er det sikkert de samme, der syer mærke-kjolerne.
 3. Jeg synes du skal have hende med - i en større flok fylder hun måske ikke så meget. Det giver en bedre fest for alle når folk kender hinanden og har noget at snakke om, og det er ikke rart at være den eneste, der ikke kender de øvrige (det har jeg selv prøvet og det var for mig en meget kedelig fest).
 4. Str 42 er altså ikke stor - det er stadig inden for standardstr. så du får ingen problemer med at finde en kjole Min veninde, der var med mig ude og se på kjoler sagde i øvrigt: "Hvor er det fedt at se, at de er lavet til rigtige kvinder". :-D
 5. Vi ved endnu ikke om vores holder, men ca. 150.000 kr til ca. 80 gæster Fest: 80.000 Reception: 10.000 Brudens tøj: 15.000 Gommens tøj: 5.000 Børn tøj kr 3,000.00 Fotograf kr 10,000.00 Musik kr 10,000.00 Brudebuket + bryst kr 1,000.00 Overnatning kr 1,500.00 Babysitter kr 2,000.00 Transport - har vi sparet væk Indbydelser + porto kr 1,500.00 Hår og makeup kr 2,500.00 Ringe kr 5,000.00 Pynt (bordkort mv) kr 2,500.00 Takkekort 1500
 6. Jeg ved ikke om der findes 'regler', men jeg kan ikke se noget problem i at du også får en polterabend denne gang; måske må du bare forvente at den bliver mindre end første gang, fx kun om aftenen i stedet for en hel dag. Jeg ville ikke forvente at receptionsgæster deltager i polterabend, kun dem, der er inviteret med til hele festen. -Håber du får en dag, som gør dig glad :-)
 7. Jeg synes det er fair nok at give nogle hints, hvis man ved at der er nogle ting man absolut ikke vil bryde sig om. Men derudover må man lade andre tage kontrollen. Jeg kommer nok også til 'tilfældigt' at dele gæstelisten (google doc) med min søster, så jeg ved at de veninder, der ikke kender resten af flokken også bliver inviteret. Det afgørende er at man ikke ved præcis hvornår eller hvad, der kommer til at ske - men eftersom PA er en selvfølge i dag synes jeg det er kunstigt, hvis man lader som om at man ikke ved at det vil ske.
 8. Hvis i vil gøre det synes jeg det skal tænkes godt igennem. Hvordan kommer folk fx. i bad? Hvis det er meningen de skal være fine om aftenen skal der jo være plads/tid til bad og omklædning. Og som andre siger, børnepasning; hvis man har 2 små børn med har man måske ikke det vilde overskud til at lave andet end at være gæst. Og hvad med morgenmad, hvis der allerede dækkes op fredag aften? Jeg tror det helt afgørende for om det bliver en succes, er hvilken type jeres gæster er. Selv ville jeg synes det var hyggeligt at ankomme fredag, men knap så hyggeligt at skulle lave alt det praktiske.
 9. Nogle ting man selv kan lide, fx. en bestemt slags chokolade, et digt af en yndlingsdigter e.lgn. Man kan også få noget fint hjerteslik på ebay eller amazon :-)
 10. Jeg leder efter det samme. Har lige nu kig på de forskellige Kina-websites, men vil forsøge først at gå til en skrædder og høre om de kan sy en kjole til mig - en veninde fik sin syet hos en skrædder og det var ca ½ pris af butikkernes.
 11. Hvor er i flotte allesammen :-) Tak for inspirationen :-) Hvor har i købt jeres kjoler? -Jeg synes det er svært at finde et ordentligt udvalg større end str 40? (Derfor overvejer jeg en 'Kina-kjole', som jeg har skrevet om i en anden tråd)
 12. Hvor er det smukt!
 13. Tak for alle jeres svar :-) Jeg er stadig meget i tvivl, men overvejer at kigge i butikkerne nu her hvor der er udsalg. -Jeg er ikke en standard str. 36-40 og jeg synes det gør det meget sværere at finde en billig kjole herhjemme; ligesom med alt andet tøj synes jeg det ser ud til at producenterne/sælgerne ikke rigtigt har opdaget at en gennemsnitlig dansk kvinde har former... ;-) En veninde har anbefalet mig at gå til en skrædder og høre deres pris, så det vil jeg gøre inden jeg køber i Kina.
 14. Jeg har lige opdaget at BK ikke tillader at man nævner disse sites, fordi de laver ulovlige kopier af kendte mærker og bruger de originale billeder. Det er nemt at søge dem frem på nettet, og de kommer også automatisk frem som reklamer diverse steder, når du først har været i gang med at søge på brudekjoler generelt (det var sådan jeg fandt dem). Jeg ville egentlig gerne købe min kjole fra en fysisk butik i dk, og støtte de rigtige designere, men har et budget på 10.000 kr til kjole, sko og undertøj og er lidt chokeret over hvor lidt man kan få til den pris... Derfor overvejer jeg et Kina-køb, men vil gerne høre andres erfaringer først.
 15. Jeg overvejer at købe min kjole på nettet - kan se at der er nogle udenlandske sites (kinesiske?), hvor man umiddelbart kan få nogen ret flotte kjoler billigt, og delvist tilpasset (man oplyser mål). Har nogen af jer andre prøvet at købe gennem en af disse sites? Og kan i komme med nogen erfaringer/anbefalinger? På forhånd tak :-)