Guest Shedevil

Må jeg høre jeres menu?

46 posts in this topic

Ja kære med-zilla'er - som overskriften lyder - må jeg høre hvad jeres bryllupsmenu var? :metteholm

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det kan du tro

Forret bliver fiskesymfoni = rejemousse, laksemousse og tunmousse

Hovedret bliver buffet med en masse jeg ikke kan huske hihi

Dessert bliver chokoladedrøm = tung svampet chokolade kage med hindbærpure og vanille is

Edited by cri
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja daa :ilovebryllupsklar:

Forret

Tapas: melon med parmaskinke, marinerede rejer på pind, bruchetta med tomat og mozzerella, laksecannoli

hovedret

Flap meat, rodfrugter og champignon, noget kartoffelmos ligende bagt i oven med en masse krydderier (som jeg ikke kan huske hvad hedder) og pebersovs

dessert

3 slags is( valnød, bailey og vanilie) og brownie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps :biggrin:

Forret: Skaldyrssalat med kammuslinger, krebsehaler og blåmuslinger

Hovedret: Lammeculotte med tzatziki, asparges i svøb, grøn salat med mynte, nye kartofler, rabarbarkompot og sauce

Dessert: Peacankage med whiskyflødeskum og friske bær

:balloons:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Gerne :)

Forret:

Rejecocktail med dressing og asparges.

Hovedret:

Svinemørbrad i kryddersoufflefars med baconsaute

Med årstidens grønt og dagens kartoffel.

Dessert:

Bryllupskage

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selvfølgelig!

Forret: Hjertesalat med grønlandske rejer, agurker, milde løg og rygeostdressing

og koldrøget laks med rødbeder i sur-sød peberrodsfløde

Hovedret (buffet): Haneterrin med rødbeder og persille i peberrodscreme

- Sensommer ”kålslaw” med saltristede nødder

- Svineryg stegt med sort peber og æblecider

- Tomatkompot med røde peber og basilikum

- Ny kartoffelsalat med senneps dressing og purløg

Dessert: gode oste med diverse tilbehør

Kaffe med chokolade og avec

Ingen decideret dessert, da vi får bryllupskage om eftermiddagen.

:metteholm

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menuen til vores bryllup saa saadan ud...

Velkomstdrink:

Rosé fra Alsace -M. Schueller (Frankrig)

Forret:

Variation af laks "fresh & easy"

(roulade, tatar og en rose)

Hvidvin: Chardonnay, Oceanus (Portugal)

Hovedret:

Buffe bestaaende af:

-Bornholmer unghanebryst med

rygeostchifon og pikant creme

-Oksemoerbrad med blomkaalspure

-Soya/honning marineret

moerbrad af gris

Til retteren hoerer ogsaa forskellige slags saucer, friske salater, 2 slags kartofler og broed.

Roedvin: Merlot, Sol de Andes (Chile)

Dessert:

Melonsuppe med Vanille pannecotta, roert is og tuille

Dessertvin: Muscat de Beaumes de Venise (Italien)

Kaffe/The

med kransekage og chokolade

Natmad:

Soenderjysk poelsebord fra Kirke Hoerup, ostefad og dvs broed.

I er meget velkommen til at hente oel, vand m.m paa tag-selv-bordet.

Edited by Kyndemus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

:heart::heart::heart:

Naturligvis deler jeg gerne vores lækre menu:

Velkomstdrink: Kirr Royal

Forret: Brun champignonssuppe med butterdejslåg

Hovedret: And a´l`orange med grønne bønner, smørvendte små gulerødder, pommes pailles, rødvinssauce parfumeret med appelsin

Dessert: Chokoladesymfoni: Chokoladekage, chokoladeis, chokolademousse, chokoladeovertrukket marcipan på en bund af solbærcoullis

:heart::heart::heart:

Edited by mrssicilia
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Selvfølgelig, dette skal vi spise på den store dag:

Terrin af ande foie gras og svinekæber

med plukket spire og baby salat

*

Stegt duebryst på vilde svampe

*

Sommer buk med grillet grønne asparges og nye

Danske kartofler hertil estragon sauce

*

Creme brulèe med rabarber kompot og hvid chokoladeis

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores menu var som følge:

Forret

Laksefarseret rødtungefilet med spinat og laks.

Anrettet i kraftig hvidvinssauce med

ørredrogn og purløg.

Hertil hjemmebagt brød.

Wild South, Sauvignon Blanc 2007, New Zealand

Hovedret

Duet af rosastegt kalvefilet og

basilikumfarseret unghanebryst.

Serveret med forårets grøntsager, smørristede,

nye kartofler samt basilikumskysauce.

Valle Andino, Cabernet Sauvignon 2010, Chile

Dessert

Jordbærkomposition:

Jordbær Romanoff i cognacglas,

chokoladekage i lag med jordbærganache,

hjemmelavet jordbærparfait,

jordbærsorbet og chokoladedyppet bær.

Tarapacá Late Harvest,

Sauvignon Blanc / Gewürztraminer 2010, Chile

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super dejligt med respons - kom gerne med flere menuer... :thumbsupsmileyanim:

Jeg spørger fordi jeg er nysgerrig - og fordi jeg søger inspiration til hvad vi skal have til VORES bryllup.. Synes det er svært..

Vores kriterier er at det skal være noget folk kan li! (Og naturligvis noget vi kan li), der skal være nok af det - men det skal selvfølgelig ikke være sådan noget med 17 kilo kartofler til hver! :D Og sidst men ikke mindst - det skal være "mindeværdigt".. Vi er begge ret glade for mad - og det samme er vores familier - og jeg synes tit at en fest måles på bla. maden.. Det skal være noget folk husker - noget særligt..

Åhh jeg synes det er svært.. Men det er oz fordi vi har en ide om at vi vil lave en "menu" og så fremlægge den når vi skal rundt og snakke med feststeder - og de kan lave den.. :)

Men igen - super dejligt at se jeres menuer - det lyder jo VANVITTIG lækkert altsammen! :):metteholm

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da vores er et surprice bryllup til kærestens 30 års fødselsdag ser menuen sådan ud:-)

Sandwich før vielsen

herefter

Forret

skaldyrs-salat med blå muslinger

Hovedret

Kyllingfilet m/pesto, ost og bacon

Små ovnstegte kartofler m/skræl

Marineret roastbeef

Blandet salat m/cherrytomat, purløg, oliven, cheddarost m.m.

Pærersalat m/tranebær og pinjekerner

Mozzarellaspyd m/pesto

Dessert

Brownies med bær og is.

Bryllupskage og kaffe.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi fik:

Forret: Skaldyrssymfoni

Hovedret: Kalvefilet med pommes Anna, brocoliterrin, spæde, dampede grøntsager og timiansauce

Dessert: Kold rabarbersuppe med vanilie/rababer panna cotta og rabarber kompot

Natmad: Pølse og ostebord med hjemmebagt rugbrød og lune boller (rugbrødet var et HIT!)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

:-) vores menu, blir en lille smule anderledes.

jeg er desværre ikke særlig meget for fisk, så der blir slet ikke noget fisk, til vores bryllup.

så, vores menu - kommer til at se sådan ud.

forret.

kylling cotail.

hovderet.

helstegt svin.

salat + tilbehør.

10 bk. flødekartofler m. 3 forskellige smag.

dessert.

bryllupskage.

Edited by David+Mai
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkomstdrinks: Luthendrank

Middelalderbuffet med retter fra riddernes højbord Fra deres eget røgeri:

Varmrøget laks med grove urter

Fersk koldrøget laks med krydderurter

Koldrøget saltet sild i marinade

Koldrøget lufttørret landskinke

Koldrøget/lufttørret oksekødspølse

Udover det kommer der:

Kanelstegt kylling

Stegte gnaveben med salsament

And i Fruesovs

Lam i Herresovs

Ristede røgede oksekødspølser med syltede røde beder

Grov salat fra Kålgården

Kanelbagt æbletærte med rosencreme

Ost med druer

Nybagte grove brød, stærk sennep og smør

Dessert: Bryllupskage

Natmad: Suppe

Edited by Sunspirit
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forret : 2 slags lakseroulade på frisk salat bund med rejer, ærtepurre og baslmico eddike

Hovedret : Buffet med oksefilet, svinekam i friske krydderurter rullet i flæskesvær, nye smørstegte kartofler, flødekartofler, 2 slags hjemmelavet flute og 3 slags salat.

Dessert : :cheerleader3: Blødende chokolade kage med hjemmelavet vanillie is creme og friske bær.

Natmad : Pølsevogn

Kan ski sikkert ikke klemme en bid ned :huh:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi tænker lidt på denne Menu:

Forret

(Lakseroulade med mascapone creme

hertil balsamico og rucola)

Hjemmebagte hjertebrød

Mellemret

(Champagnesorbet med myntesirup)

Hoveret

(Mørbrad m. tilbehør)(eller anden okse/ kalve steg)

Dessert

Lune Chokolade fondant m. "blødende" hjerte

serveres med Rosen sorbet

Kaffe & The

petit four

Natmad

?

Velbekomme

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihhh bliver helt sulten når jeg høre alt det lækre I alle skal have og spise - Ligeså snart vores kok sender en mail med hvad vi skal have - så sætter jeg det på dette forum

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forret

Lameller af Fanø laks med ristede rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, marineret friséesalat, karse og radiser.

Hovedret (Buffet)

Farseret unghanebryst med basilikumsauce og Prociutto cotto, frisk tomatsalat med ristede pinjekerner og salatløg.

Helstegt grillet oksemørbrad med kartoffellasagne, ristede kantareller og sauce Amarone.

Krondyrkølle med farverige sommergrøntsager, knoldselleripuré, ristede hasselnødder og blomkål dertil marineret feldsalat med trøffelolie.

1 slags sommersalat med friske grønsager og små nye kartofler med persille.

Dessert

Fragilitéroulade med 2 slags sorbet, vaniljeis, danske jordbær, blåbærcoulis og chokoladegitter

Natmad

Kyllingewok med nudler, mango og cashewnødder

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forret

Lameller af Fanø laks med ristede rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, marineret friséesalat, karse og radiser.

Hovedret (Buffet)

Farseret unghanebryst med basilikumsauce og Prociutto cotto, frisk tomatsalat med ristede pinjekerner og salatløg.

Helstegt grillet oksemørbrad med kartoffellasagne, ristede kantareller og sauce Amarone.

Krondyrkølle med farverige sommergrøntsager, knoldselleripuré, ristede hasselnødder og blomkål dertil marineret feldsalat med trøffelolie.

1 slags sommersalat med friske grønsager og små nye kartofler med persille.

Dessert

Fragilitéroulade med 2 slags sorbet, vaniljeis, danske jordbær, blåbærcoulis og chokoladegitter

Natmad

Kyllingewok med nudler, mango og cashewnødder

Mums det lyder lækkert!!!!! Bliver helt vildt sulten :metteholm

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal have

Forret:

Havtaskekæber på suppe af grønærtepuré

Ganefrisker:

Jordbærsorbet

Mellemret:

Confiteret duelår og vildgåsebryst

Hovedret:

Tournedos Rossini med noget kartofel og nogle sager

Dessert:

Kokos, mango og ananas is med bær

Og så hottere til natmad :wink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den foreløbige menu er:

Røget lakseroulade med basilikum på babysalater med safranskum, hertil sprøde bruchetta.

Oksemørbrad Wellington,

serveres med nye kartofler og friske krydderurter,

sauce bordelaise, spinatsouffle

samt tomat og rue la boeuf salat

Variationer af chokolade og sommerbær

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkomst i gården

Små raffi snack…

Pisket foiegras på ske med frisk hindbær

Chips af nye kartofler med solskinsmayo i tube

Slikkepinde for voksne i salt

Små blinis med kaviar af den fede slags og gele af Aquavit

Rørt tartar med sennep og havtorngele på gaffel

Som appetizer 1, anretter vi på bordet i græsset- tænker lidt tilbage da vi var små, vi spiste de ting vi tabte på jorden

Så rundt på græsset ligger følgende ;

Tabt saltet panna cotta trøffel ispind på spiselig papir

Spiselige blomster og dyp

Beskidte kartofler i sølvpapir (spiseligt bladsølv)

Appetizer 2;

Pocheret jomfruhummer på skaldyrsskum og støv af bisque og gele af hummer

Forretten;

Ballotine af vesterhavspighvar på frisk tang og vildeurter, drys af fjordrejer og ramsløgsolie

På siden en lille bouillon med 6 slags olie på toppen

Mellemretten;

Carpaccio af bisonokse fra kold røg og vasket i druekvas- høvlet parmesan og en overraskelse

Hovedretten

Ryg af fynsk kalv fra grill på fin mash af nye gulerødder, ledsaget af råsyltet spidskål med honning i wonton og sommer kanteral.

sauce jus

2. gang.Slow cook fynsk kalv med estragon og ribs, samt hakket kalv på lakridsrod med mynthe og abrikos

Nye kartofler med røget salt og friske urter i en lille box

Dessert buffet, som i Wien……men på bordet

Blåbær tærter med hvid Valrhona chokolade.

Små mandelmakron burger med orange mousse

Rabarber triffli med lakrids og mynthe

Citron creme tærter med drunknede bær

En kærligheds muffin med sødt

Jordbær fragelite med lokal honning og tiramisu creme

Friske bær og frugter og vandmelon vakumeret

Små mocca Eclairs.

Is og sorbet fra en kyndig hånd

Glemte helt natmaden som bliver biksemad af oksemørbrad med kold bearnaise

Glæder mig til at skal spise alt den mad :)

Edited by Mads & Rasmus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mads og Rasmus: Hvor er det bare fikst, at jeres hovedret skifter når I når til anden servering... Det har jeg aldrig hørt om før :denmarkflag:

Og så er den der dessertbuffet da bare to die for, det mener jeg seriøst :toot:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mads & Rasmus

OMG! Det er da den vildeste menu jeg nogensinde har hørt! :blink:

Den lyder da SINDSSYGT speciel og fantastisk - jeg sidder og ærger mig gul og grøn over at der ikke er masser af billeder med dit/jeres indlæg..

Må man høre hvor i skal indtage alt det henne? Og er det jer selv der laver eller?

Virkelig innovativ og kreativ menu - er vildt imponeret..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥