Charla

Medlem
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Charla

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/07/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  SuRi, Holbæk

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Manden friede i maj 2013, men grundet studiet ville jeg egentlig gerne vente med brylluppet til 2016, så jeg ville have et år til planlægningen, uden at skulle tænke på studie. Min svigermor havde desværre kræft, så vi besluttede at det skulle være i 2015 (i håbet om at hun ville overleve), så tror jeg havde de store ting som location, musik og fotograf på plads et års tid inden. Det er så først nu, at jeg er begyndt at tænke på alt det andet. Så der er nok meget jeg har glemt;)
 2. Eiii piger, jeg troede også, at jeg var ene og alene! Hold nu fest hvor har det været hårdt. Jeg har lige afleveret speciale på 2. Del, så forhåbentlig får jeg lov at nyde den store dag, uden at skulle tænke på studie:D
 3. Jeg har kun været i tre butikker. Caza Lezar: udover at ekspedienten lignede en der kom direkte fra en druktur, så var det egentlig en udmærket oplevelse, da hun nærmest kunne læse mine tanker, og fandt noget jeg aldrig selv havde drømt om, men som bare var det rigtige:) min veninde derimod havde en dårlig oplevelse, da hun var med. Hun følte, at ekspedienten slet ikke gad høre på hende. Celina Christensen: sød pige, fandt min drømmekjole (troede jeg), som hun så ikke kunne få hjem, da det åbenbart var en udgået model. Ikke særlig fedt. Hun vidste heller ikke hvad kjolen kostede, da jeg var der. Stor skuffelse. Hun burde have tjek på, hvad der kan fås hjem og hvad der ikke kan. Personligt vil jeg ikke have et prøveeksemplar. CPH Bride: uden tvivl har de kæmpe erfaring. Jeg blev ekspederet af syersken, hun er lidt svær at forstå, men virkelig sød. Her fandt jeg så min nye kjole efter skuffelsen som Celina. Ejeren Claus forsikrede mig om, at de nok skulle finde noget bedre til mig. Jeg er vild med tanken om, at de har eget skrædderi, og den erfaring de har med brudekjoler, gør mig tryg. Jeg venter spændt på at få den hjem:) jeg købte kjolen uden at være hjemme og tænke over det. Udslaget var nok at Claus pludselig kiggede på mig og siger "du stråler i den kjole! - det gjorde du ikke i nogen af de andre". Men som de andre rigtig nok siger, så kan man være heldig og uheldig alle steder. Jeg tror også det handler meget om kemi med ekspedienten.
 4. Umiddelbart tænker jeg noget knoldværk i nakken!? - så tænker at sløret skal sidde under opsætningen. Men er i det hele taget i tvivl om slør vil passe til kjolen.
 5. Miss-Lena har du noget der kan passe til denne kjole http://www.cph-brudekjoler.dk/brudekjoler-2015-aneto.htm? Jeg er meget i tvivl om jeg vil have slør på, så vil helst ikke give en bondegård for det, hvis nu jeg beslutter mig for ikke at have det på;)
 6. Jeg har desværre en anden oplevelse fra hende. Hun er en rigtig sød pige, og butikken er skøn, men jeg oplevede desværre, at der ikke er så meget styr på tingene hos hende. Jeg fandt min kjole hos hende, men får en opringning et par dage senere fra hende om, at kjolen ikke længere kan produceres. Jeg blev totalt knust! - fik tilbudt at købe eksemplaret i butikken til et par tusinde mindre, hvilket bare slet ikke er nok i min verden (kjolen var en del for stor, så tilretningen ville sluge besparelsen op). Hun vidste faktisk hellere ikke hvad kjolen kostede, da jeg var ude og prøve. Jeg havde et budget på tkr. 20, og kjolen kostede vidst 18, så det var dog indenfor budgettet. Rigtig uheldig oplevelse, og viiiirkelig svært at skulle finde en ny drømmekjole efterfølgende:( Er heldigvis endt med en der er meget mere mig, selvom jeg ikke troede, at det kunne lade sig gøre:D
 7. Hvis I vælger et par dage i Miami, vil jeg anbefale jer at bo ude på South Beach, der er der det sker. Downtown er noget så kedelig, efter min mening;) Outlettet i Ft. lauderdale (Sawgrass Mills) er ganske udmærket, men hvis I også skal til NY, så er outlettet der bedre. Se evt. på Nicks Amerika, han har nogle gode tips:)
 8. Håber du finder noget der kan bruges:)
 9. Jeg kan simpelthen ikke finde et billede af dem på nettet. Vildt irriterende! Farven er sådan lidt mørk kongeblå, og stoffet på siden er lidt gennemsigtigt-agtigt! Hvis jeg havde haft blåt tema, havde jeg købt dem, de var nemlig heller ikke vildt høje (at jeg så er endt med nogle lidt for høje alligevel, er en anden sag;)). Hvis du ringer til Kassandra, kan de måske maile et billede til dig, inden du tager den lange tur;) er lidt usikker på prisen, men måske omkring de 5 tkr? Jeg kan huske, at jeg tænkte, at det var pengene værd, for de kan også bruges efterfølgende:) De har en webshop, så det kan endda være, at de vil sende dem.
 10. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men Kassandra i KBH har en del i blå. Se evt. deres hjemmeside. De har et par fra Dior som er helt fantastiske og med en "rose" på snuden, de er dog ikke på hjemmesiden. Men de er bare SÅ fine:)
 11. Jeg har booket Nadia Ejo, som kører ud. Hun er fantastisk sød, og SÅ dygtig:)
 12. Det kommer lidt an på, hvad du mener er "rimelige" priser? Lykke Brudekjoler har mange prinsessekjoler til fornuftige penge (i min verden), tror de ligger mellem tkr. 7 og 15, så det er måske et kig værd? Ellers vil jeg, som Solskin82 nævner, også tro at Fuhrmanns er et godt bud. Jeg har selv lige fundet min prinsessedrøm i CPH Bridal:) - glææææder mig til at danse rundt i den!
 13. Jeg bestilte min kjole i går, og fik at vide, at de ville få den hjem til maj. Så skal den lige tilpasses, det starter de med ca. en måned før, så det bliver vel i slutningen af juni/starten af juli, de starter på det. Men tror også at det er forskellig fra sted til sted, hvor lang "ekspeditionstid" der er. Måske du skulle prøve at ringe til de butikker, du har tænkt dig at besøge og høre hvad de anbefaler? - de steder jeg har været, har jeg fået besked på, at jeg er ude i passende tid, jeg blev nemlig vildt stresset, da jeg læste et sted, at man skulle være ude 7-8 måneder før!! Jeg havde nemlig også tænkt mig at vente til slutningen af februar, fordi jeg er SÅ bange for at fortryde mig valg:/ Men ring rundt, det kan være, at det kan give dig mere ro i maven:)
 14. BH'en er "indbygget" i min kjole, så tænker at jeg bare skal finde nogle lækre trusser:) Er faktisk virkelig glad for, at jeg ikke behøver at have BH på, for det er da et halvt helvede at finde en ordentlig stropløs:S - tænker at jeg ikke er den eneste, der har den følelse.
 15. 1) Min kommende mand er revisor og har derfor jakkesæt på hver dag, så det bliver smoking. Formentlig fra MOND. 2) Vi laver ikke favourbokse, men overvejer at lave et "hang over-kit", som gæsterne får med hjem til dagen derpå 3) Ingen photo booth hos os. Satser på at fotografen fanger nogle sjove øjeblikke, ellers er jeg sikker på, at gæsterne nok skal få taget nogle sjove billeder selv:)